Arama sonuçlarınız

1. parodi

Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009) Olmayı çok istediğim bir gezi, şu dönemde (istanbul sıcaktan kavruldu) en keyifli gezi bu olucaktır zaten doğası tartışılmaz önceden gezmiştim umarım bu tür geziler geleneksel hale gelir takvimine göre ayarlama...

2. parodi

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Güzel gezi olucak belliki, ümitsiz ama işallah gelirim...
  3. parodi

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Bütün gezilerimiz, şenliklerimiz çok keyifle geçiyo kaçırdığımız her etkinlik üzüntü veriyo ama işleri bırakmakta bu kriz ortamında cesaret işi malesef :o alpaslan inan çok uğraştım günübirlik gelmek için hatta...

4. parodi

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Fevkalade bir şenlik olmuş beklendiği gibi tüm düzcelileri ve serkan beyi kutlarım aranızda olamadığım için çok üzgünüm. ::) Sevtap geçmiş olsun ve diğer rahatsızlanan araçlara. ::) Fotoğraflar olağanüstü onlarda...
  5. parodi

Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009) Çok keyifli fotoğraflar kumda çoşmuşunuz gömülenbilir olmuşunuz ;D Cüneyt zuki ne fotoğraf veriyo öyle maşallah çok isabetli bi karar vermişsin ;D

6. parodi

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Belliki güzel bir etkinlik olucak, köylülerinde çorba jesti çok sıcak bi fırsat olur işallah katılırız...

7. parodi

Bozhane Köyü Çevresi Keşif Turu (19 Nisan 2009)

Ynt: Bozhane Köyü Çevresi Keşif Turu (19 Nisan 2009) İşallah daha nice güzel gezilerde görüşmek üzere abi :D Senin pajeroda fena çıkmış benim karede nerdeyse hakanın(hural) kareleri gibi ;D
  8. parodi

Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009)

Ynt: Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009) Ben nerde olucam acaba 5 mayısta merak ediyorum. ::) Gelemezsem iyi eğlenceler... ;)
  9. parodi

Bozhane Köyü Çevresi Keşif Turu (19 Nisan 2009)

Ynt: Bozhane Köyü Çevresi Keşif Turu (19 Nisan 2009) Çok yoğun çalıştığım 1 ayın ardından terapi niteliğinde bir gezi oldu Murat'a ve güzel sohpetiyle Ender abiye teşekkür ederim."HUZUR ORMANDA" ;D Evvelce uzun sürede geçemediğimiz delikanlı etaplarını seke seke geçmek komik oldu ;D Murat...

10. parodi

Off-Road Gezisi Sonrası Murat 124 Kurtarma Operasyonu (19 Nisan 2009)

Ynt: Off-Road Gezisi Sonrası Murat 124 Kurtarma Operasyonu (19 Nisan 2009) Yüreğinize sağlık arkadaşlar, kazazedelere geçmiş olsun...İşte GEZENBİLİR ;)

11. parodi

Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009) Tüm ekibimizi, sponsorlarımızı kutlarım bizi en güzel şekilde temsil etmişler ve kıprıslı dostlarımızada bu yürekten ev sahipliğinden dolayı teşekkürler ;)
  12. parodi

Gezenbilir Kıbrıs'ta

Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta Arkadaşlar hoş geldiniz çalşmaktan ve hastalıktan bunaldığım şu günlerde fotoğraflarınız moral ve keyif vericek heyecanla bekliyorum ::)

13. parodi

''Muhabbetimizi Serbest Muhabbet Bölümünde Yapalım'' Uyarısı!..

Ynt: ''Muhabbetimizi Serbest Muhabbet Bölümünde Yapalım'' Uyarısı!.. Gezenbilir.com'un kalitesi için hepimiz üzerimize düşenleri yapmalıyız. Yukardaki sayfalar dikkatli okunduğunda bunların neler olduğu net bir şekilde anlaşılacaktır. Gezenbilir.com'un salt bir forum olmadığının, bilgi...
  14. parodi

Demirköy Kampı ve Off-Road Keşif Gezisi (04-05 Nisan 2009)

Ynt: Demirköy Kampı ve Off-Road Keşif Gezisi (04-05 Nisan 2009) Arkadaşa geçmiş olsun, yaparız yine keyifli geziler be Murat geziyoruz geziyoruz hala denizde kum tanesi ne kadar güzel ve büyük bi ülkede yaşıyoruz burda okuduğum gezileri okuyunca anlıyorum.Bak bide okeye dönen abilerimiz var...
  15. parodi

İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç

Ynt: İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç Gezi projesini ve rotasını keyifle okudum Ali Eriç abimize keyifli geziler dilerim yolu açık olsun, heyecanla takip edicem ;)

16. parodi

Demirköy Kampı ve Off-Road Keşif Gezisi (04-05 Nisan 2009)

Ynt: Demirköy Kampı ve Off-Road Keşif Gezisi (04-05 Nisan 2009) Oraya bi explorer yakışırdı da kısmet olmadı beklendiği muhteşem olmuş ;D
  17. parodi

Ağva - Hacıllı'nın Ötesine İkinci Off-Road Keşif Gezisi (4-5 Nisan 2009)

Ynt: Ağva - Hacıllı'nın Ötesine İkinci Off-Road Keşif Gezisi (4-5 Nisan 2009) Kamp yerine bende hayran kaldım çok ustaca bir gezi olmuş, off-road fakültesi olsa ders olarak okutulur teşekkürler fotoğraflar için çalışmaktan bihitap düştüğüm şu günlerde moral motivasyon sağladınız selamlar. ;)
  18. parodi

Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Anket ve Planlama

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Sevtap başarılı bir gezi düzenliyeceğine eminim gerçekleşecek tarihte (umutusuz bu ara ama) katılıp sana destek olurum işallah selamlar ;)

19. parodi

Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009) Sevtap geçmiş olsun valla nazar benim değil ::) ::) ::) yine çok güzel fotoğraflar kış kampının tadı damağımdayken keyifle takip ettim geziyi fotoğraflar ve videolar süper ellerininz dert görmesin yoğun...
  20. parodi

Niva Testi İçin Adana Kızıldağ Off-Road Gezisi (22 Mart 2009)

Ynt: Niva Testi İçin Adana Kızıldağ Off-Road Gezisi (22 Mart 2009) Bünyamin güzel gezi olmuş ama 4. fotoğrafta yiyenbilir olmuşsun ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

SON KONULAR

Geri