İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,036

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
11 Nisanda İstanbul'dan başlayıp aylar sonra yine İstanbul'da bitecek bir seyahat. Ali Eriç bu yolculuğunu daha önce gerçekleştirdiği uzun soluklu seyahatlerinde olduğu gibi LR Defender 110 ile tamamlayacak. Rotasını aşağıda görebileceğiniz Ali Eriç'e şimdiden kazasız ve sorunsuz yolculuklar dileriz...

http://www.istanbul2istanbul.com

[attachment=1]

rotaBig2.jpg

Etiketler
Ynt: İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç

Gezi projesini ve rotasını keyifle okudum Ali Eriç abimize keyifli geziler dilerim yolu açık olsun, heyecanla takip edicem ;)

dedigi gibi yolculuga çıkana kadar stres yaşar.sonrası mutluluk ve macera..kendisine iyi yolculuklar dilerim..

Süper araç süper bir seyahat.

Ali Eriç'in bu müthiş maceranın tadını çıkaracak sorunsuz bir yolculuk geçirmesini dilerim.
Darısı başımıza...

Helal olsun.Böyle büyük bir işe kalkışmak gerçekten cesaret isteyen birşey.Hepimiz onun yerinde olmayı isterdik.Ben de iyi yolculuklar diliyorum.

meriçbager' Alıntı:
Hayırlı yolculuklar dilerim. Onun yerinde olmak isteyen birçok insan vardır her halde. Tabiki önce ben :-\ :smiley:
yerinde degil sağ koltuğunda olsam bile yeter
baştan sona takipçisiyim sık kullanılanlara ekledim bile

en çok merakla bekleyeceğim rota kamçatka bölgesi olacak,hem defender hemde ali bey yolculuğun en zorlu sınavını burada verecekler

diye düşünüyorum...

hem doğa şartlarına hemde ayılarına dikkat diyorum kamçatkanın... ;D

Defender ve sahibine yakışacak bir rota. Ali Bey'in yol macerasını, döndükten sonra bizimle paylaşacaklarını merakla bekliyorum.

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum...

HakanBastoncu' Alıntı:
Defender ve sahibine yakışacak bir rota. Ali Bey'in yol macerasını, döndükten sonra bizimle paylaşacaklarını merakla bekliyorum.

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum...
Ali beyi sitesınden online olarak takip edebilecez zannedersem her gitigi yerden foto ve yorumları siteye ekleyecekmiş hatta gezi başladıktan sonra bizde yorum yapabilecekmişiz

Valla emekli olmuş olsaydım peşine takılırdım benim 110 la..taş atıp kovalıcak hali yok ya.. ;D Yalnız anlamadıgım nokta niye cherokee ile falan çıkmıyor rahat rahat..Bu insanları anlamak zor gerçekten :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri