İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,180
Ynt: İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç

Transporter' Alıntı:
Valla emekli olmuş olsaydım peşine takılırdım benim 110 la..taş atıp kovalıcak hali yok ya.. ;D Yalnız anlamadıgım nokta niye cherokee ile falan çıkmıyor rahat rahat..Bu insanları anlamak zor gerçekten :D
Birden abi seni bilmem ama benim emekliliğime 20 sene daha var okadar zaman nasıl bekleyecem bilmiyorum :smiley:
jeep in arkasına 2 romörk birinde 1000 lt benzin diğerindede araç gereç çok rahat bi şekilde dünya turu yapılır
neden defenderi seçerler anlam vermiş değilim ;D ;D ;D

Etiketler

Yunus o güzergahta yakıt fazla para tutmaz..Ben güç konfor offroad kapasitesi açısından şeroke olsa daha iyi olurdu diye düşündüm.. ama Ali beyide bir bildigi varır..Kendisini sitesinden takip edecegiz Allah yolunu açık etsin....

yunus bager' Alıntı:
Birden abi seni bilmem ama benim emekliliğime 20 sene daha var okadar zaman nasıl bekleyecem bilmiyorum :smiley:
jeep in arkasına 2 romörk birinde 1000 lt benzin diğerindede araç gereç çok rahat bi şekilde dünya turu yapılır
neden defenderi seçerler anlam vermiş değilim ;D ;D ;D

Transporter' Alıntı:
Yunus o güzergahta yakıt fazla para tutmaz..Ben güç konfor offroad kapasitesi açısından şeroke olsa daha iyi olurdu diye düşündüm.. ama Ali beyide bir bildigi varır..Kendisini sitesinden takip edecegiz Allah yolunu açık etsin....

hocam aslında sizinki de çok mantıklı ama defender'ın bir prestiji var.her ne kadar konforsuz olsa da ben çıksam böyle bir tura ben de defender'ı seçerdim.hem sitesinde yazdığı kadarıyla.arkada yatak filan'da varmış.cherokee ile yatak biraz zor gibi sanki

Ali bey,

bol bol gezin, görün, yeni insanlarla tanışın, sayısız fotoğraf ve video çekin... ama önemlisi sağlam gidin, sağlam dönün...

sizi takip eden bir çok meraklı göz olacağını da bilin. iyi seyahatler... :smiley:

Aslında ben de buna benzer bir uzun yol deneyimi planlıyorum ancak ben defender değil de Toyota Land Cruiser düşünüyorum eğer ona gücüm yetmezse çok düşük kilometreli iyi hazırlanmış 5 kapı bir vitara JLX'de olabilir.

Herhalde her gezenbilircinin hayali aracıyla dünyayı bir uçtan bir uca gezmek

Size Katılıyorum,

Fakat ben V-8 3,5 Lt. bir canavarla böyle bir action yaparsam muhtemelen evden (bostancı) Şile'ye anca giderim :smiley: Dizel şart, Disco şart, Defender farz...

Selamlar.

Defendercılar olarak seyahate çıkan Ali beye iyi yolculuklar diyebileceğimiz bir organizasyon yapabilseydik keşke...Ben istanbuldan izmite kadar eşlik etmek isterdim kendisine.

Yunus ben çıkarsam alırım seni yanıma :smiley:

umutkaptan' Alıntı:
Defendercılar olarak seyahate çıkan Ali beye iyi yolculuklar diyebileceğimiz bir organizasyon yapabilseydik keşke...Ben istanbuldan izmite kadar eşlik etmek isterdim kendisine.

Yunus ben çıkarsam alırım seni yanıma :smiley:
Gemiylemi gidecez Umut usta ;D
Ali beye lro olarak iyi yolculuklar yemeği düzenlendi istanbulda ben de katılmak isterdim ama
dediğin mantıklı ;) yada nerden geçecekse izmitte durduralım ;D ;D ama geç kaldık

Ali bey turafrikayi bize tanittiginizda vaktin nasil gectigini anlamadiydik.Insallah bu geziyide kazasiz belasiz bitirmenizi sonrada bize uzun uzun anlatmanizi diliyorum.Hatirlarsaniz Ankarada Tai tesislerinde sizinle gorusmustuk ve zamanin kisitli olmasi sebebiyle tanitimimiz biraz kisa olmustu yeniden yolunuz acik lolsun.

yunus bager' Alıntı:
Gemiylemi gidecez Umut usta ;D
Ali beye lro olarak iyi yolculuklar yemeği düzenlendi istanbulda ben de katılmak isterdim ama
dediğin mantıklı ;) yada nerden geçecekse izmitte durduralım ;D ;D ama geç kaldık

Bir giremedik şu lro'ya kraliyet ailesi gibi mübarek :smiley:
Almazlarsa satacam landımı :smiley:

Merhaba Umut Bey,

RR Classic'le şansımı denemek istiyorum. 2 tane olduğu için belki şansım yükselir. Link veya başka bir yolu varsa yardımınızı rica ederiim.

Sevgiler, selamlar

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D
Sen Önce jeep i satılık yap

jeep te satılık land da ama alan yok
HakanBastoncu' Alıntı:
Merhaba Umut Bey,

RR Classic'le şansımı denemek istiyorum. 2 tane olduğu için belki şansım yükselir. Link veya başka bir yolu varsa yardımınızı rica ederiim.

Sevgiler, selamlar
Hakan bey yunus usta üye olduğu için size daha iyi bilgi verebilir

umutkaptan' Alıntı:
jeep te satılık land da ama alan yokHakan bey yunus usta üye olduğu için size daha iyi bilgi verebilir
LRO foruma kabul edilmek için anlaşılr dilden bir isim düzgün yazilmiş kimlik bilgileri bu kadar
birde benim selamımı söyleyin şaka şaka ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR