Arama sonuçlarınız

1. R

Bu gece Çavuşbaşında gezinmek isteyen varmı?

Bu gece Çavuşbaşında ufak çaplı offroad yapmayı düşünüyorum Duyduğuma göre düz zemin kıvamında güzel çamur olmuş Standart araçlarda sanırım bir yere kadar gelebilir Ümraniye carrefour'un önünden 5 dakikada varılabilen bir mesafede girişi var ormanın açık alan ve oldukça güzel çamur var...

2. R

Tek Araç İle 3 Saat Çekmeköy Gezisi..

Ynt: Tek Araç İle 3 Saat Çekmeköy Gezisi.. yerler baya güzelmiş birdahakine bende gelmek isterim aracım ile
  3. R

İstanbul Yavuz Selim Mahallesinde ki Cangıl Hakkında

Ynt: İstanbul Yavuz Selim Mahallesinde ki Cangıl Hakkında tekmi gittin

4. R

1999-2001 Range Alıcam Ama Yardımmm....

Ynt: 1999-2001 Range Alıcam Ama Yardımmm.... nerden çıktınız çok merak ettim, bende bir deniyim çok zor biryer sanırım
  5. R

Ynt: İstanbul Yavuz Selim Mahallesinde ki Cangıl Hakkında fena yerler yok aslında kışın çamur olursa zevkli yerler var, ileride bir yerde mangal yaptık zevkli bir yerdi tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun kızınız inş. kısa zamanda iyileşir.

6. R

Ynt: İstanbul Yavuz Selim Mahallesinde ki Cangıl Hakkında dostum orada benim araçta birkaç sorun vardı ogün, keşke inseydinde gelseydin tanışmış olurduk

7. R

satılık 4.7 grant cheroke

Ynt: satılık 4.7 grant cheroke hayırlı olsun alana, çok temiz ve diri bir araç
  8. R

21.08.2011 Ömerli Gölü Gezisi ve İftar

Ynt: 21.08.2011 Ömerli Gölü Gezisi ve İftar Yer harikulade, yarın gitmeyi düşünüyorum buraya, hangi girişten gireriz en kolay bu kısımına ömerlinin?
  9. R

İnegöl' ün CJ5' i Tamam Bir de Ranger' ı Olsun

Ynt: İnegöl' ün CJ5' i Tamam Bir de Ranger' ı Olsun Ford gibisi yok, harika olmuş 8)

10. R

Ynt: İstanbul Yavuz Selim Mahallesinde ki Cangıl Hakkında ok, buluşma noktası ümraniye olabilir mesela oradan geçilebilir beraber

11. R

1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle

Ynt: 1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle Platinmi ? Şu an üzerindeki motor Dizel, enjeksiyonlu ve elektronik ateşlemeli bir motor zaten. Broadway motoru torku ile bu araca sanırım bırakın araziye çıkmayı düzlükte bile ufacık bir rampada bırakır kaldıramaz.
  12. R

Ynt: 1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle Doğru, güzel bir çözüm olabilir

13. R

Ynt: 1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle Torku konusunda oldukça memnunum, arazide oldukça güzel işler başarıcağını umuyorum 4 çeker konumunda gerçekten araç oldukça performanslı, fakat Asfalt yolda 2 çeker konumundayken uzun yokuşlarda bayılma yapabiliyor ve vites küçültmem gerekebiliyor fakat...
  14. R

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor zaten araç dükkanı kaplamış sanırım bir büyük amerikan daha sığmaz ;D
  15. R

Ynt: 1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle saolun

16. R

Ynt: 1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle Açıkçası üzerindeki dizel motordan memnunum, değiştirmeyi düşünürüm ama benzin fiyatlarını görünce düşüncem değişiyor ;D
  17. R

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor Çok güzel bir proje, gerçekten ustanız harika birisi tebrik ediyorum
  18. R

Ynt: 1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle Saolun 33 olması lazım lastiklerin, bu arada araca Mile Maker hubs takıldı, araziler bizi bekler...

19. R

Ynt: 1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle Teşekkür ederim
  20. R

koca ayak ömerlide yüzerken:)

Ynt: koca ayak ömerlide yüzerken:) araç çok güzel duruyor gerçekten, güzel bir gün olmuştur, ömerlinin neresinde acaba bu göl?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,727
Kaydolan Son Üyemiz
collodin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri