Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender aıyorumm
tamamen bilmediklerinden veya uğraşmak istemediklerinden kaynaklı size verilen o yanlış bilgi. . .
gayet benzinli motor dizele yasal olarak çevrilebilir. . . uğraş ister, bu işi önceden yapmış bir muameleci ister ve sabır ister o kadar. . .
Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler
konyada bikaç offroad modifiyeli araç gördüm. . .
internettede satılık birçok arazi aracı var fakat organizasyon namına hiçbişey yok. . .
bence bir kulüp falan kurun. . .
bikaç organizasyon pankartı hazırlayıp güzel yerlere asın falan. . ...
Ynt: Defender Ön Konsol
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58143.20
konudaki göğüsten bahsediyordum orta konsol ve gostergeler tamamen el yapımı . . .
eğer bu tarz bir çalışma yapabilirse ustanız gerçekten çok güzel olur ve çok satar. . .
2 sene önce yapıldı bu alanyada fakat haala bu...
Ynt: Puma Operasyonu Başladı :)
çok teşekkürler cevabınız için. . .
forumu okudum fakat geç oldu biraz :D mesajı atmış bulundum. . .
pek net yanıt yok yinede forumda ama 3000 lira işçilik falan denmiş bazı arkadaşlar pahalı değil mi bu fiyat ?
birde o zamanlar çıkma parasına şimdi sıfırlar...
Ynt: Puma Operasyonu Başladı :)
puma motor bu mudur ? eğer buysa bunu defender'a atmak için daha hangi parçalar gerekir toplam ne kadar tutar bu iş ? montaj proje vs.?
http://www.yedekparca.com/27717.html
Ynt: Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı.
motor no okunamıyor hafif kusur denmesi ne kadar güzel bişeydir öyle :D
insanın aklına çakallıklar getiriyor :D güzeeeeeelll :D
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
ben taha aslen trabzonlu olup saçma sapan bi memleket olan bilecikte yaşamaktayım. . . 2 senedir foruma üyeyim. . .
eskişehir anadolu üni. iletişim fak. sinema tv. bölümü okumakta idim bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım . . .
bu aralar iş...
Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU
abi 2 sene oldu şu araç yapılalı belkı 30 kere baştan sona okumuşumdur bu sayfaları. . .
fakat haala çözülemedi bu defender ön göğüs problemi
demekki alanyadaki usta türkiyede tek :D :D
helal olsun . seneye gidince kesinlikle uğrayıp ellerinden...
arkadaşlar iyi güzel hilux demıs fakat onlar su aralar biraz fazla hı-LUX . . . fiyatı uygun binilcek bi hilux olsa keşke. . .
devamlı 4 çeker istenmemesinin sebebi yakıt mevzuu mudur acaba ?
15bine alın nissan patrol babalar gibi binin :D sürekli 4 çeksin heryerden çıksın falan :D
sitede...
Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU
en son bakmaya geliyorlardı ? ben satılmıştır dedim ama yine kalmış. . . allah allah :D abi şaseye kadar soy o araca büyü falan yapmıslardır biyere sıkıştırmışlar ondan satılmıyo iyi bi kumlama boya vesaire 30 bine sat gitsin. . . bitane pumalı 33 bine gitti...
Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.
bi umut işte :D o paraya bu devirde dizel verilmez tabi. . .
:D ama benzinli olsada çok uygun fiyat gayet düzgün görünüyor araç. . .