Arama sonuçlarınız

1. n_y_c_b

(SATILDI)Satılık Land Rover Discovery I 1997 MANUEL

maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah...

2. n_y_c_b

Defender aıyorumm

Ynt: Defender aıyorumm tamamen bilmediklerinden veya uğraşmak istemediklerinden kaynaklı size verilen o yanlış bilgi. . . gayet benzinli motor dizele yasal olarak çevrilebilir. . . uğraş ister, bu işi önceden yapmış bir muameleci ister ve sabır ister o kadar. . .
  3. n_y_c_b

Defender aıyorumm

Ynt: Defender aıyorumm benzinli araçlara dizel motor atılabilir. . . fakat uğraşmak gerekiyor. . . konuyu inceleyiniz. . . http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82120.0

4. n_y_c_b

Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler peki kamplı , müzikli organizasyonlar yapsak katılım olur mu ? konyanın yerlisi misin okuomusun orda ?
  5. n_y_c_b

Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler konyada bikaç offroad modifiyeli araç gördüm. . . internettede satılık birçok arazi aracı var fakat organizasyon namına hiçbişey yok. . . bence bir kulüp falan kurun. . . bikaç organizasyon pankartı hazırlayıp güzel yerlere asın falan. . ...

6. n_y_c_b

Sitelerde Satılık Araçlar

bu araçlardan hiç anlamam fakat aracın dodge raider oldugunu soylemıs satıcı. . . gercekten 250 hp olma ihtimali vardır belkı. . .

7. n_y_c_b

defender 130

Ynt: defender 130 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82120.0 sanırım bütün detaylar bu konuda mevcut. . . inş. aracınızı istediğiniz hale getirebilirsiniz. . . saygılar. . .
  8. n_y_c_b

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58143.20 konudaki göğüsten bahsediyordum orta konsol ve gostergeler tamamen el yapımı . . . eğer bu tarz bir çalışma yapabilirse ustanız gerçekten çok güzel olur ve çok satar. . . 2 sene önce yapıldı bu alanyada fakat haala bu...
  9. n_y_c_b

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol fiyat nedir acaba ? alanyadaki ustanın yaptığı tarz bi göğüs uygulaması yapabilir mi ustanız acaba ?

10. n_y_c_b

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) çok teşekkürler cevabınız için. . . forumu okudum fakat geç oldu biraz :D mesajı atmış bulundum. . . pek net yanıt yok yinede forumda ama 3000 lira işçilik falan denmiş bazı arkadaşlar pahalı değil mi bu fiyat ? birde o zamanlar çıkma parasına şimdi sıfırlar...

11. n_y_c_b

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) puma motor bu mudur ? eğer buysa bunu defender'a atmak için daha hangi parçalar gerekir toplam ne kadar tutar bu iş ? montaj proje vs.? http://www.yedekparca.com/27717.html
  12. n_y_c_b

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası bu roll cage in maliyeti nedir ? ruhsata işletme gerekir mi ?

13. n_y_c_b

Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı.

Ynt: Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı. motor no okunamıyor hafif kusur denmesi ne kadar güzel bişeydir öyle :D insanın aklına çakallıklar getiriyor :D güzeeeeeelll :D
  14. n_y_c_b

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) ben taha aslen trabzonlu olup saçma sapan bi memleket olan bilecikte yaşamaktayım. . . 2 senedir foruma üyeyim. . . eskişehir anadolu üni. iletişim fak. sinema tv. bölümü okumakta idim bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım . . . bu aralar iş...
  15. n_y_c_b

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU abi 2 sene oldu şu araç yapılalı belkı 30 kere baştan sona okumuşumdur bu sayfaları. . . fakat haala çözülemedi bu defender ön göğüs problemi demekki alanyadaki usta türkiyede tek :D :D helal olsun . seneye gidince kesinlikle uğrayıp ellerinden...

16. n_y_c_b

Aranıyor - Devamlı 4 Çeker Olmayan Bir Araç

arkadaşlar iyi güzel hilux demıs fakat onlar su aralar biraz fazla hı-LUX . . . fiyatı uygun binilcek bi hilux olsa keşke. . . devamlı 4 çeker istenmemesinin sebebi yakıt mevzuu mudur acaba ? 15bine alın nissan patrol babalar gibi binin :D sürekli 4 çeksin heryerden çıksın falan :D sitede...
  17. n_y_c_b

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU en son bakmaya geliyorlardı ? ben satılmıştır dedim ama yine kalmış. . . allah allah :D abi şaseye kadar soy o araca büyü falan yapmıslardır biyere sıkıştırmışlar ondan satılmıyo iyi bi kumlama boya vesaire 30 bine sat gitsin. . . bitane pumalı 33 bine gitti...
  18. n_y_c_b

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. bi umut işte :D o paraya bu devirde dizel verilmez tabi. . . :D ama benzinli olsada çok uygun fiyat gayet düzgün görünüyor araç. . .

19. n_y_c_b

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. dizel mi abi araç ?
  20. n_y_c_b

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. aracın resmini falan görebilme şansımız var mı ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,755
Kaydolan Son Üyemiz
karavantaxi

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR