Aranıyor - Devamlı 4 Çeker Olmayan Bir Araç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan screamingeagle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,289

screamingeagle

Fener Bahçe Cumhuriyeti
Yer
İstanbul
Web
www.2aorman.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB1DHS
Merhaba
Ben devamlı 4x4 olmıyan ve pahalı da olmıyan bir arazi taşıtı arıyorum bununla gerekirse evimin tadilat malzemesini taşıyıcam yani kum çimento vs gibi çünkü kullanıcağım yerde yollar pek iyi değil tavsiyeniz ne olur arkadaşlar.

Etiketler

85-90 arası toyota hilux pikap -çift kabin işinizi görür. motor problemsiz. her şey mekanik. yakıt az. dayanıklı ve güçlü. forumdaki başlıkların tarayın ayrıntılı bilgiler var..

vd' Alıntı:
85-90 arası toyota hilux pikap -çift kabin işinizi görür. motor problemsiz. her şey mekanik. yakıt az. dayanıklı ve güçlü. forumdaki başlıkların tarayın ayrıntılı bilgiler var..

Hilux'un fiyatları pek az değil o yüzden ranger ya da L200 dedim..

Merhaba
Arkadaşlar öncelikle önerilerinize çok teşekkür ediyorum .
Bu ararcı bir abimiz için bakıyorum bunları onada aynen ileticem 15,000 TL ye kadar bir araç arıyor .Dilerim yardımcı olabiliriz.Saygılar

arkadaşlar iyi güzel hilux demıs fakat onlar su aralar biraz fazla hı-LUX . . . fiyatı uygun binilcek bi hilux olsa keşke. . .
devamlı 4 çeker istenmemesinin sebebi yakıt mevzuu mudur acaba ?
15bine alın nissan patrol babalar gibi binin :D sürekli 4 çeksin heryerden çıksın falan :D
sitede toplanmış bi adet var. . .
sürekli 4x4 candır :D iyidir. . .

Merhaba
Ben kendim için defender bakıyorum buldumda fakat aracını alacağım ağabeyimiz bana bir devamlı 4x4 olmıyan bir araç bul fiyatı uygun yakıtı dizel olsun dediği için ona bakıyorum yoksa land Rover Defender i tek geçerim:smiley:

SELAM 4X4 DODGE S100 ARACIM VAR 9BİN TL YE DÜ
ŞÜNÜRSENİZ BAKIN MOTORU ELEKTRİĞİ YÜRÜYENİ KOMPLE ELDEN GEÇTİ FARKLI BİR ARAÇ BULDUM O NEDENLE FİYATINI DÜŞÜRDÜM İLGİLENİRSENİZ 05323254520 DEN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ

screamingeagle' Alıntı:
Merhaba
Ben kendim için defender bakıyorum buldumda fakat aracını alacağım ağabeyimiz bana bir devamlı 4x4 olmıyan bir araç bul fiyatı uygun yakıtı dizel olsun dediği için ona bakıyorum yoksa land Rover Defender i tek geçerim:smiley:

yük taşıyacaksanız daha iyisi olamaz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR