Arama sonuçlarınız

1. muratsahin

Torosfest 2009 / 1900 km.

Ynt: Torosfest 2009 / 1900 km. Doğru hatırlıyorsam Ermenek Barajı

2. muratsahin

Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) kutlarım güzel bir iş başarmışsınız, ilki olduktan sonra gerisi gelir.
  3. muratsahin

Ynt: Torosfest 2009 / 1900 km. Yenişarbademli Teşkaleden yüksek olmasına rağmen ilk geceye göre daha sıcaktı. Sabaha kadar hiç uyanmadan deliksiz uyuyabildik. Sabah kahvaltı organizasyonun yapan arkadaşlar kumanyaları hazırlayıp, çayı ayarlraken aramızda kişisel bakımını ihmal etmeyenler de...

4. muratsahin

Ynt: Torosfest 2009 / 1900 km. Ermenekten çıkışta cenaze vardı kasabayı terk ederken kıyafetler ve kask içinde piştik. Ağır ağır ilerleyen bir trafik zaten 200 metrelik bir cadde var onda da trafik tıkalı olur mu demeyin oluyor. Ermenekten çıktıktan sonra tırmanmaya başlıyorsunuz. Anamur...
  5. muratsahin

Ynt: Torosfest 2009 / 1900 km. Sabah erken kalkmaya alışmış olduğunu düşündüğüm halkımız kendi haline bırakıldığında mışıl mışıl uyuyor ve akşam varacağımız noktaya kaçta ulaşacağımız umurunda bile olmuyor. Demek ki neymiş: yaşasın faşizm ! yarın sabah ben size karga çayını demlemeden kök...

6. muratsahin

Ynt: Torosfest 2009 / 1900 km. Yeşildere’de yaptığımız kahvaltıda tek eksiğimiz tereyağıydı. Geldi gelemiyor, eridi dondu derken millet doydu zaten. Gece estirdiğim terör işe yaramış olsa gerek herkes sabahın altısında kalkmış. Çadırları toplamış. Çadırların ve matların yarısını Süha’nın...

7. muratsahin

Ynt: Torosfest 2009 / 1900 km. Yol yorgunluğu ile çadır kurmak nbezdirici bir iş. Ama bir yükü iki kişi kaldırınca yük tufah bir şekilde hafifliyor. 100 kiloyu iki kişi kaldırınca adam başına 50 kilo değil daha hafif diyeli 30 kilo düşüyor... Bu da sanırım arkadaşlığın gizli gücü. Bu arada...
  8. muratsahin

böyle bir rota planladık... fazlası var eksiği yok tamamladık Öncelikle sabah sıcak yatağını bırakıp sırf bize iyi yolculuklar dilemek için gelenleri selamlayarak başlayalım. Dost elinden sıcak bir kahvenin şekere ihtiyacı olmaz. Ama Erhan hem şekeri hem ekstra tatlandırıcıyı da kapıp gelmiş...
  9. muratsahin

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? ihsan Oktay Anar'ın tüm romanlarını okudum. İzmir'de yaşayan felsefe bölümünde öğretim üyesi bu yazarın her kitabı kendi çapında bir mucize. Benim favorilerim Kitab-ul Hiyel (mekanikler kitabı) ve Efrasiyabın Hikayeleri Türkçe'nin dehlizlerinde kaybolmadan bu kadar...

10. muratsahin

Gezi Raporu Nasıl Yazılır?

Gezi raporu nasıl yazılır... Yazmak şahsi bir eylemdir, tıpkı yemek yapmak gibi. Tarifi ne kadar ortak olursa olsun "bir tutam tuz", "alabildiği kadar un", “bir çimdik zencefil” cümlelerinde yatar işin sırrı. Herkesin elinin ayarı gönlünün alırı farklıdır. İyi bir yazıda olması gereken en...

11. muratsahin

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? ankarada olanlar da benimle temasa geçerlerse hafta sonları 200-400 km rotalarımıza eşlik edebilir. konaklamalı gezilerse genelde 1000 + km. 0 537 712 1745 GB. logosu bittiğinde onu da motora yapıştırarak gezmek daha da hoş olur :)
  12. muratsahin

Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Ankara'da olduğum için katılma imkanım yok. Sizlere iyi eğlenceler dilerim.

13. muratsahin

Bugün Motorcu Kardeşlerimiz, Abilerimiz ve Ablalarımız İçin Ne Yaptın

Ynt: Bugün Motorcu Kardeşlerimiz, Abilerimiz ve Ablalarımız İçin Ne Yaptın tam destek
  14. muratsahin

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Ben de yeni gelen arkadaşlar hoş geldin demek istiyorum. Bu vesile ile, aramıza katılan arkadaşların hangi şehirden katıldıklarını ve kendilerini tanıtan küçük bir tanıtım yazısının yararlı olacağını ekleyeyim. Motor tarzları benzer olan kişiler buluşup birlikte yol yapmak...
  15. muratsahin

BMW GS800 Hakkında Bilgi

Ynt: BMW GS800 Hakkında Bilgi Kullanmadım ancak üzerine oturduğumda heybeti ile etkileyici bir makina olduğunu söyleyebilirim. Benim boyum 187 tabanlarım yere tam bastı 180 olsam topuğum havada kalırdı sanırım. Tipi ve hafifliği ile enduro yeteneği 1200 ve 1000lik makinelere göre daha güçlü...

16. muratsahin

Çocuklarını Çalıyorum !

17. muratsahin

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? MotoKanka değil benim gurubum DirtyCats Sizin sitede Nikon nicki ile yazıyorum, en son "Çocuklarınızı Çalacağım" başlığıyla bir topik açmıştım.
  18. muratsahin

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Ömar arkadaşım KTM 990 Adv kıskandığım tek makina. Güle güle kazasız belasız yol yapın. Bursa'da olduğunuza göre Bursa Enduro ile bağlantınız vardır sanırım.

19. muratsahin

Alfamotosiklet

Motosikletet eğitimi ile ilgili emek verilmiş güzel bir çalışma tavsiye ederim alfamotosiklet
  20. muratsahin

Torosfest 2009

Bu kış günlerinde hayal kurmaktan başka pek yapacak bir şey bulamıyoruz. Hem bu başlık, giderek serbest patilik bir hale dönüşmesin hem de gelecek aylarda programlarımızı yaparken dikkate alalım diye küçük bir çalışma yaptım. 19 Mayıs salı gününe denk geliyor. Pazartesi izin alınırsa 3 gece...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri