Arama sonuçlarınız

1. dora

Maden Koyu /Olympos / Antalya

Ynt: Maden Koyu /Olympos / Antalya Çok isterim , ben Ardeşendeyim kaçkar ve ayder elimin altında yazın gelirseniz farklı yaylaları gezeriz.

2. dora

Rize - Ayder ve Yukarı Kavron Yaylasından ( Eylül 2011)

Ynt: Rize - Ayder ve Yukarı Kavron Yaylasından ( Eylül 2011) Geçen pazar oradaydım muhteşem kar var.
  3. dora

Maden Koyu /Olympos / Antalya

Ynt: Maden Koyu /Olympos / Antalya Bu keyifli parkura 3 ay önce girmiştim şimdi Antalyadan uzaktayım sevdiğim bir parkurun güncel halini görmeme imkan sağladınız teşekkür ederim.

4. dora

Eğer Akünüz Biterse;

Antalya KOÇTAŞ tan almıştım baktım bende bulamadım sanırım eskidi benim malzeme ilginçtir bildiğim birkaç marka daha var onlarıda bulamadım ama size yardımcı olacağım.
  5. dora

Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür

Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür Kişiye yönelik bir yorumum yok ancak başlık altında yazılan bir çok arıza bakımsız araçların verdiği rutin arızalardır.Ben 2004 yılında aldığım 1998 model nivamla yapmadığım yol zorlamadığım arazi kalmadı kar,çamur buz vs...

6. dora

vinç

Ynt: vinç Bende var ama elektrikli bir motorun yerini tutamaz.Bulunmasındada bir sakınca yok at dursun arabada ummadık biryerde çok işine yarayabilir.

7. dora

Eğer Akünüz Biterse;

Uygulama elbetteki güzel yaratıcı bir fikir kutluyorum anacak kışın 2-3 gün dağa gidip sabahleyin marş sıkıntısı yaşayanlardanım ben bu sorunu toshiba nrc-3 çanta akü ile çözdüm normal akünün yarısı kadar bir ağırlığa sahip bu tarz ürünler artık tüm yapı marketlerde mevcut bulundurulmasında...
  8. dora

Bir Lada Daha

Ynt: Bir Lada Daha Kolay gelsin NivaTR sitesinde istediğin bilgilere ulaşabilirsin.
  9. dora

Korsan Koyu - Adrasan Arası Doğa Yürüyüşü (27 Kasım 2011)

Ynt: Korsan Koyu - Adrasan Arası Doğa Yürüyüşü (27 Kasım 2011) Buralara yolunuz düşerse beklerim..

10. dora

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Çok güzel bir faaliyet olmuş katılımcıları kutluyorum.

11. dora

Korsan Koyu - Adrasan Arası Doğa Yürüyüşü (27 Kasım 2011)

Ynt: Korsan Koyu - Adrasan Arası Doğa Yürüyüşü (27 Kasım 2011) Güzel bir faaliyete daha imza atmışsınız tüm katılımcıları kutluyorum.Sizler Akdeniz güneşi ile yanarken ben Ayder yaylasında karın keyfini çıkarıyordum.....Sevgiyle kalın.
  12. dora

Yürüyüş tadında Ayder.....

Ayderdeydim birkaç görsel....

13. dora

Kaçkar kamp-Gezi-Biraz Off road

Ynt: Kaçkar kamp-Gezi-Biraz Off road Süper olmuş yarın oralardayım ...
  14. dora

Tekirova'dan Çıralıya 19 Km Yürüyüş (20 Kasım 2011)

Ynt: Tekirova'dan Çıralıya 19 Km Yürüyüş (20 Kasım 2011) Şu an Riza Ardeşendeyim en çok sevdiğim parkurlardan biridir bu rota resimlere bakıpta ahhh çekmemek elde değil.Tüm katılımcıları kutluyorum.
  15. dora

Doğu Karadeniz'den Offroadda yeni heyecan

Ynt: Doğu Karadeniz'den Offroadda yeni heyecan Rize ile ilgili organizasyondan haber bekliyorum ayrıca Ardeşende güzel parkurlar mevcut.

16. dora

Kasım Ayında Rize Yaylaları-Çayeli İncesu, Yukarı Kavron, Uzungöl Gudi Yaylası

Ynt: Kasım Ayında Rize Yaylaları-Çayeli İncesu, Yukarı Kavron, Uzungöl Gudi Yaylası Sanıyorum kavrun yaylası...
  17. dora

Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın

Ynt: Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın PO ya devam......
  18. dora

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Aynen abi dün Ardahan tarafına gittim foto için heryer kar buz.....

19. dora

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Dostlar güzel bir aktiviteye daha imza atmışsınız kutluyorum siz oralardayken ben Sivastaydım.
  20. dora

hafta sonu gezisinden birkaç resim (kavrun yaylası)

Ynt: hafta sonu gezisinden birkaç resim (kavrun yaylası) Eşim Şavşatlı zaten bilirim oraların büyüsünü görüşmek dileği ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri