Arama sonuçlarınız

1. M

Hummer 2

Ahh be Hummer. Ahh be sosyetenin Hummer'i . Senin ne isin var o yollarda yahuu ;D Neyine :P http://www.youtube.com/watch?v=cdW7LiEhMtw

2. M

Unimog 4x4 Extreme

Bunun cinsi tam olarak ne oluyo :P Hayir normal degil kardesim bu kadari da ;D http://www.youtube.com/watch?v=trvy1GIrQXg&mode=related&search=
  3. M

Dağcılıkta Yorgunluğun Önlenmesi

Ynt: Dağcılıkta Yorgunluğun Önlenmesi dagcilikta yorgunlugu onlemenin ilk ve en onemli kurali tum esyalarini caktirmaan partnerine kasmaktir ;D Bunu yaptiktan sonra hafif cantayla insan hiic yorulmuyo :P

4. M

Kaçkar Dağı Büyük Buzul Rotası

Kaçkar Dağı, Doğu Karadeniz bölgesinde, Rize’de yer alır. Hemen hemen her türlü doğa sevdalıları, doğa sporları tutkununları için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir bölgedir. Her türlü seviyedeki dağcılar için farklı zorlukta çeşitli rotaları vardır. Trekking yapmayı sevenler, dağcılığa yeni...
  5. M

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... kebap . yaniz dikkat ediyorum da hep kebaplarin ustune geliyorum ;D

6. M

Çocuklara Bilgisayar

Detayli bilgi web sitesinde bulunuyor. Ozellikle bilgisayarla cok fazla hasir nesir olanlarin, hatta islerinin bi parcasi olanlarin kenar kosede antikaya ayrilmis bilgisayarlari vardir veya boyle oldugunu bildikleri tanidiklari vardir. Bilgisayar bu, durdukca degerlenmiyo haberiniz olsun :P...

7. M

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: ebay dan alışveriş sanirim sedatcim Can'in sorusu sana degil :P zira sen farkli biseysin; bizim gibi normal degilsin ;D
  8. M

Birinci Olduk!!!

Ynt: Birinci Olduk!!! Tebrikler her ikinize de efenim.
  9. M

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... tereyagli iskender. acim valla ben napayim :D

10. M

Canon EOS 400D Yolda..

Ynt: Canon EOS 400D yolda.. severim canon'u; objektifi beyaz, bodysinin adi 1d ile basladigi surece ;D

11. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Evet tanisma konumuzda burda dursun... Her gelen uye kendini tanitsin :P Ben murat. Gencim, guzelim, sizi uzerim :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri