Birinci Olduk!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,524

VitaEsMorte

Zirve
Üyelerimizden Deep(Mert), Mogzilla'nın(Nadir abimiz) eşsiz Unimog'unun sudan geçişini fotoğraflamış, Nadir abimiz de bu fotoyu Alman Unimog forumundaki yarışmaya sokmuş ve fotoğrafımız birinci olmuştur. Kendilerini Tebrik ediyoruz.
İşte detaylar:
Mogzilla'nın Doğa Sporları bölümünde Off-Road Buluşmaları başlığında yaptığı açıklama:
Arkadaşlar; Alman sitesinde 40 resim içinden Mert'in çektiği benim unimogun resmi toplam 101 oyun 26'sını alarak BİRİNCİ seçilmiştir. Destek veren ve konu ile ilgilenen herkese çok çok teşekkürler.

Badezeit (mogzilla)
25% [ 26 ]
Unimog im Sand (Gerd)
0% [ 1 ]
U416 im Schlamm (snakewheels)
6% [ 7 ]
Unimog im / unter Wasser (Udo_Bühler)
16% [ 17 ]
Voitsberg UNIMOG 406 (lugge)
0% [ 1 ]
Fahrtraining in der Nähe von Erlangen (ChristianAC)
5% [ 6 ]
411 in den Dünen von Selmsdorf (Raimon)
11% [ 12 ]
Freyhaven in der Kiesgrube (Freyhaven)
0% [ 1 ]
411er im Hübnerwald (dickeschlappe)
22% [ 23 ]
Die Moggels mit Freund MAN (holzmichel)
6% [ 7 ]

Ynt: Birinci Olduk!!!

İşte fotoğraf:

moggl27wjdy1.jpg

........Ve beklenen açıklama dün gece saat01.35 de resmen yapıldı.
Tekrar ilgilenen ve destek veren herkese çok çok teşekkür.

Daniel_Buck

Titel: Re: Abstimmung zur 3. Runde des Fotowettbewerbs BeitragVerfasst am: 26.08.2006, 01:35 Uhr
Redaktion

And the winner is ...

Badezeit (mogzilla)

Glückwunsch, Nadir!Wer die Abstimmung verfolgt hat, das waren wirklich tolle Bilder und ein spannendes Kopf-an-Kopf Rennen.

Gerne würden wir noch die Entstehungsgeschichte des Siegerbildes hören.

Und die Lieferadresse für den Preis brauchen wir auch noch (PN).

Daniel

Türkçe Meali:
Tebrikler,Nadir
Yarışmayı izleyen herkes katılan çok hoş resimleri ve başabaş bir çekişmeyi izledi.
Ayrıca bu resmin hikayesini de dinlersek seviniriz.
Ve de ödül olan kitabı yollamak için adresini bildir lütfen.

abi demek ki iş unimog'u imal etmekle bitmiyormuş :smiley: kullanmayı da bilmek gerekiyormuş ;) almanlara öğretecek dahaçok şeyimiz var :smiley: tebrikler nadir abi
fotoğraf için de mert'i tebrik ederim.

Teşekkür ederim arkadaşlar
Valla işin aslı ben bu fotomu daha çok beğendim

Konu Unimog fotosu ise bu foto unimogun karizmasını çok daha güzel sergiliyor, kontrast da muhteşem olmuş
hem ilk foto biraz yamuk gibi ufak bi rötüş istiyo gibi

Herkese çok çok teşekkür.İlgili link aşağıdadır.

http://www.unimog-community.de/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=20804&sid=8f832de87cb2219e303c4486c50d1c60

Cidden tebrikler...
Araçta resimde çok güzel...
23 oy alıp 2. olan resmin neden oy aldığını ben anlamadım. Tamam resimdeki unimog sevimli ancak fotoğraf olarak bir esprisini göremedim. Belki konuyla alakam olmadığı için görememiş olabilirim. Ama 3. olan resimde bir hoşluk bir keyif var. Lakin dediğim gibi 2. olan resim nasıl oy almış anlamadım.
Almancam yok bana sadece resimleri gösterip sorsalardı, Nadir beyin aracı olan fotoyu birinci seçerdim.

Ve de ödül olan kitabı yollamak için adresini bildir lütfen.

Onlar bizi yabancılaştıramadı , ama biz onları türkleştirdik.
Benim ödül kitap 40 gündür gelicek.
Yolda bi yerlere uğradı herhal. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR