Arama sonuçlarınız

1. Küçük Dede

Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Valla Alp, Bu kadar alınmana gerek yok, ben durumu açıkladım o kadar. Biz de mağdur olduk, durum neyse onu söylüyorum, talihsiz bir kelime de yok ortada. Bir abartı bir art niyet de yok.. Orda sadece seni tanıdığım için ve senin vesilenle...

2. Küçük Dede

Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. Valla en güzeli o zaten.. Hiç uğraşmaya gerek yok, onu mu alayım bunu mu, buraya takılır mı buradan geçer mi derdi de yok. ;D
  3. Küçük Dede

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. Ben evet var hilux mu dedim beyefendi ? Nasıl okudunuz ?? Toyota'dan haberiniz var mı dediniz, ben de evet var eski bir Hilux sahibiyim dedim. ???

4. Küçük Dede

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. Evet var, eski bir Hilux kullanıcısıyım :) Marka karşılaştırması yapmıyorum, o kişiden kişiye, ihtiyaca göre değişir, sadece yanlış bilgilendiriyorsunuz. V8 çok yakar diyorsunuz, ancak standart haliyle asfaltta 60 kuruş yakan bir aracı öneriyorsunuz...
  5. Küçük Dede

Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! Şu paragraf ile tartışmayı sonlandırdınız benim için.. İçerde olan emekli generaller ve gazetecilerin mahkum edildiği somut bir ceza varsa lütfen bilgilendirin beni de, neler yaptıkları konusunda. Tutuklu olarak yargılanacaklar hala inşallah. "Senin...

6. Küçük Dede

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Kalmadı teşekkür ederiz :)

7. Küçük Dede

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. Hakan bey Merhaba :) V8 lere çok yakıyor demiştiniz, Ancak şimdi düz-6 VX 80 öneriyorsunuz.. VX 80 lerin "asfaltta" kaç kuruş yaktığından haberiniz var mı ?? :))
  8. Küçük Dede

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) :) Teşekkür ederim.
  9. Küçük Dede

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Erhan bey bizim programlarımız spontane gelişir, o sabah haberleştik, haydi çıkalım dedik. Önceden belirtilmiş bişi yoktu.. Bu durumda sonradan katılan arkadaşlar geziye katılamaz, orada bırakılır gibi bir düşünce mi var ? Gezenbilir...

10. Küçük Dede

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Teşekkür ederim Cumhur bey, bir sonraki etkinlikte inşallah görüşürüz :)

11. Küçük Dede

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Arkadaşlar açıklamalarınız için teşekkür ederiz, lakin tüm grubun üzerine alınmasına gerek yok.. Lütfen tadınız kaçmasın, Bir çoğunuzla ilk defa tanışacaktık zaten.. Diğer başlıkta da durumun bizce sorumlusu direk ismi verilerek belirtilmiş...
  12. Küçük Dede

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) 5 araç, 9 kişi o kadar yol geldik, en azından bir kişi gelip bizi alabilirdi köyün oralardan.. Biz herzaman, yemekten mangaldan dahi kalkar, gelen kişiyi almaya gideriz.. Herneyse.. Gün en azından sizin için eğlenceli geçmiş bu sevindirici..

13. Küçük Dede

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! Teşekkür ediyorum..
  14. Küçük Dede

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! Anamuhalefet lideri gibi konuşmadığımı kendi adıma söyleyebilirim :) yaklaşımlarımız da hareketlerimiz de aynı olabilir, bu konuda birşey demedim, zaten bir kısımda aynı şeyden bahsediyoruz. Herkes istediği partiye oy verebilir tabiki kimseyi alakadar...
  15. Küçük Dede

Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011)

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) 5 araç, 9 kişi o kadar yol geldik, en azından bir kişi gelip bizi alabilirdi köyün oralardan.. Biz herzaman, yemekten mangaldan dahi kalkar, gelen kişiyi almaya gideriz.. Herneyse.. Gün en azından sizin için eğlenceli geçmiş bu sevindirici..

16. Küçük Dede

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! Kendi sorunuzun cevabını mesajınızın son kısmında vermişsiniz zaten.. :) Toplumsal bilinci ve dayanışmayı sağlamak için, yanlış olan şeyleri insanların görmesini sağlamak için bazen kral çıplak denmelidir.. "Sandık", yani "oy" ise demokrasinin en güçlü...
  17. Küçük Dede

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! Sandıkta yapıcaz protestomuzu. Oyumuzu vericez. Başka yapılacak birşey yok. Biz burda benzin fiyatlarını kara kara düşünürken, hükümet partisinin gençlik kolları mevkilerindeki çocuklar 2011 model Mercedes C 250 CDI lar ile geziyor..
  18. Küçük Dede

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. Evet bunu anlatmaya çalışıyorum zaten.. Arazide de (gerçek araziden bahsediyorum kır gezisi değil) sizin rakamlara ulaşmayan ve aynı tatmini sağlayacak kıçı başı her yerde takılmayacak araç varsa bilelim biz de onu alalım :) Sizin sarfiyat da gayet...

19. Küçük Dede

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. Hakan bey, kimseye yalan borcum yok.. Aracımın önceki sahibi Mustafa Kemal Güner(MKG), ulaşıp ondan da öğrenebilirsiniz. İlk aldığımda, "yahu 35 kuruşun altına indiremiyorum" diyordu bana kendisi :) Motor şanzıman baskı balata 0 olan , standart araç kaç...
  20. Küçük Dede

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. 1 hafta değişelim aracları Kürşatbeyciğim, gözlerinizle görün... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR