hagurel' Alıntı:İster arazi olsun ister asfalt olsun hertürlü ihtiyaç için TOYOTA LAND CRUİSER hele bide VX80 kasası falan olursa değmeyin keyfine ,mademki lpg li bir araca binecem ben toyotodan şaşmazdım
hagurel' Alıntı:haberim var sizin toyotodan haberiniz varmı yada onun üzerine arazi aracı varmı var demeyin bütün kurallar alt üst olur
hagurel' Alıntı:haberim var sizin toyotodan haberiniz varmı yada onun üzerine arazi aracı varmı var demeyin bütün kurallar alt üst olur
nrş' Alıntı:Ben araştırdım ama aşağıdaki sorunun içinden tam çıkamadım bakalım bu çok bilinmeyenli soruya sizin cevabınız ne olacak?
Arkadaşlar ; ailemle ön planda pikniğe çıkarım hadi babasından arada hafif offroad yaparım ya da araziye ava çıkarım.
(zaten alacağım ilk araç olacak bu yüzden tecrübe kazanasaya kadar sizler gibi sıkı offroad'u şimdilik yapamam herhalde) .
Ama memur insanım napalım bir kere alayım diğer amaçlara da hizmet etsin , eh araç da büyük ya tatile falan bununla çıkarım.Bi de bakarsın gideceğim yerde araziye falan girmek icap eder.
Ama yakıtın durumu belli fazla yakmazsa da iyi olur hani...vs....
Neyse soruyu daha fazla uzatmayayım zaten zor oldu herhalde![]()
nrş' Alıntı:Ben araştırdım ama aşağıdaki sorunun içinden tam çıkamadım bakalım bu çok bilinmeyenli soruya sizin cevabınız ne olacak?
Arkadaşlar ; ailemle ön planda pikniğe çıkarım hadi babasından arada hafif offroad yaparım ya da araziye ava çıkarım.
(zaten alacağım ilk araç olacak bu yüzden tecrübe kazanasaya kadar sizler gibi sıkı offroad'u şimdilik yapamam herhalde) .
Ama memur insanım napalım bir kere alayım diğer amaçlara da hizmet etsin , eh araç da büyük ya tatile falan bununla çıkarım.Bi de bakarsın gideceğim yerde araziye falan girmek icap eder.
Ama yakıtın durumu belli fazla yakmazsa da iyi olur hani...vs....
Neyse soruyu daha fazla uzatmayayım zaten zor oldu herhalde![]()
hagurel' Alıntı:bu şekilde araç almak zor baksanıza millet birbirine girdi
ben toyotanın üzerine araazi aracı yok diyorum arkadaş var hillux diyor o toyota değil mi ?
zaten iş yakıttan geçti arazide ki performansa döküldü bu durumda yakıt hesabı yapmadan land cruiser şüphe bile etmem çok tanık oldum başarılarına ( bende L200 var Toyoto falan da yok hani )![]()
997799' Alıntı:valla benim de kafam karıştı...biride çıkıp 6x6 ural önerse ne güzel olur... ;D ;D ;D ;D![]()
![]()
![]()
;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Valla en güzeli o zaten.. Hiç uğraşmaya gerek yok, onu mu alayım bunu mu, buraya takılır mı buradan geçer mi derdi de yok. ;D