Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RuHaDaM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,689
Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

hagurel' Alıntı:
En sonun da benim dilimden anlayan bir kardeş geldi Amerikano Alınmaz O
Şimdi bazı arkadaşlar bana kızacaklar ama hele bazı Cherokee'ci arkadaşların yaşadığı sorunlar var ki eyvah eyvah! Toyota VX80 konusunda da size katılıyorum, binilecek en muhteşem arazi aracıdır ama benzinin litresinin 50 krş olduğu Arap ülkelerinde ;D

Etiketler

:D :D :D eee memleketi mi değiştirelim şimdi toyotaya binecez diye ama yakıt falan bi yana muhteşem bir araç ön arka kilit zaten bindiğinizde bir güven veriyor insana aynı benim L200 işte :smiley:

Amerikan aracının heryeri sensör doludur Crysler LHS var benim akrabada ordan biliyorum taşrada arıza yaptığında fellik fellik kurtarıcı arıyorsunuz İngiliz aracının heryeri terstir bize uyanı gene Japon

hagurel' Alıntı:
:D :D :D eee memleketi mi değiştirelim şimdi toyotaya binecez diye ama yakıt falan bi yana muhteşem bir araç ön arka kilit zaten bindiğinizde bir güven veriyor insana aynı benim L200 işte :smiley:
Bizim gibi ülkelerde binilecek en uygun olan ve Toyota VX serisine en yakın arazi aracı bence Mitsubishi Pajero'dur. 3.2 DID motorlu Pajero tadından yenmez. Yok ben benziliye de binerim diyorsanız 3.5 V6, hele bir de kısa şase 3.5 V6 mesela ::smiley:
L200 ise kamyonet olduğu için bazı önyargılara maruz kalıyor ama donanımı off road aracı olduğunu iddia eden bazı araçlardan çok daha zengin. Dengeli ve konforlu, dediğim gibi, kullanımı da oldukça sorunsuz.

L200 ve benzeri kamyonet sınıfındaki araçların
Şehir içi, şehirler arası ve otoban hız limitlerini öğrenebilir miyim?
Ben çok isterdim almayı ama sırf bu limitler yüzünden vazgeçtim.

dediğiniz hakkaten sorundu şehirler arası 110km benim bildiğim ama tamda emin değilim zaten heryerde hız sırı var şimdi büyük büyük tabelalarla 70 km yazıyor her yerde şehir içinde kamyonet otomobil ayrımı yok galiba hız sınırında , kamyonet heryere giremiyor arkasını kapatırsanız jeep gibi duruyor onun için ben durdurulup ceza yiyenini görmedim duymadım

Ben yedim, 96 km hızla gittiğim için bu yaz ceza yedim :(

allah allah o kadar düşük müydü sınır yandık desenize

ict3055' Alıntı:
Alacağınız araç için parasal limitinizi söyleyin. Hemen cevaplar gelecektir :D

Gerrçi CİNCİN arkadaşımız oldukça açıklayıcı yazmış amma ben yine de söyleleyeyim 20 milyar civarı ... düşüncem

O fiyatlara ve istekleriniz doğrultusunda alabileceğiniz tek araç Suziki gibi görünüyor.
Hem yakıtı az,
Hem parçası ucuz,
Hem şehir içinde kullanabilirsiniz,
Hem uzun yolda,
Hemde arazide her yere girer çıkar :smiley:

Ben olsam Suzikileri düşünürdüm...
En mantıklısı o gibi görünüyor.

Evet hemşerimin dediği gibi vede 2500cc V6 olanları olursa daha iyi olur bence fiyatlarını bilmiyorum ama o paralara alınır gibi

hagurel' Alıntı:
Evet hemşerimin dediği gibi vede 2500cc V6 olanları olursa daha iyi olur bence fiyatlarını bilmiyorum ama o paralara alınır gibi

v6 motor çok yakmaz mı?

Hiç gerek yok.
1.6 suzikiler gayet başarılı...
Tabi çok yakar,
1.6 dan çok; 5.9 dan az :smiley:

Hemşehrim doğru yolu göstermiş ;D
Hesabınıza ve biniş ortalamanıza göre 1.6, 2.0, 2.5 bir sürü seçeneği var.
Bu marka olsa olsa Capondur ;D

Merhaba Hemşerim :D

Bolu'damı oturuyorsun abi?
Hiç görmedim sanırım ben sizi?

V6 ile 1.6 arasında çok bişey değişmez birisi1600cc birisi 2500cc arkadaşta 1.6 vardı lpg de 300-350 kuruş yakıyordu bi araştırın ona göre kararınızı verin ama V6 nın bir çok yerde avantajını görürsünüz

Bende 2.6 pajero vardı V6 3000 ile yakıt farkı pek yoktu siz bu aracı alacaksınız illaki araziye gireceksiniz tadı damağınızda kalacak ve daha ileriye gitmek istiyeceksiniz ama aracınız belli bir yerde takılacak orda da keşke V6 olsaydı diyeceksiniz gerçi V6 olsa bir gün gelir V8 ararsınız ama ne ilerde ne geride ortada durun derim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR