Arama sonuçlarınız

1. mfthk

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sefer bey teşekkür ederim. çıkarmasak iyiydi ama işlerimden dolayı sağa sola gitmek zorunda kalıyorum sık sık. yine de çıkarmamak lazımmış..

2. mfthk

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sanırım 20 günden önce çıkmaz, zaten otoparka koyduk bekliyor. 2 günden önce şaşmaza da götüremem bu gidişle :) çıkacak olursanız beni de arayın..
  3. mfthk

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bugün için planlarım vardı, karda biraz eğleniriz yollar da boş olur nasılsa diye düşünmüştüm amma ilk günden pes dedi aracım :) tamer bey iyi eğlenceler..

4. mfthk

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. teşekkür ederim. eve dönüş yolu hiç bu kadar maceralı olmamıştı kent yaşamı dahilinde..
  5. mfthk

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. dün 16.30 da eşimi işyerinden almak için gop taydım, kuğulu alt geçidine gelebildiğimde saatim 18.00 i gösteriyordu. alt geçiş girişinde kaza yapmış bir araca çarpıp bir miktar onu sürükledikten sonra durabildi aracım. ordan tunus caddesindeki ofisime...

6. mfthk

Malatya'da Off Road'cu Aranıyor

Ynt: Malatya'da Off Road'cu Aranıyor ben malatya'lıyım, 1 sene kadar önce Ankara' ya taşındım. off-road yapan ben tanımıyorum, avcılar hariç. Onlarda zaten torosla, ladayla giderler ordakiler ava :)

7. mfthk

Sahibinden Jeep Cherokee Sport XJ 1998

Ynt: Sahibinden Jeep Cherokee Sport XJ 1998 güzel..
  8. mfthk

DEFENDER MI LAND CRUSER MI ?? YARDIM ....

Ynt: DEFENDER MI LAND CRUSER MI ?? YARDIM .... siz zaten kararınızı defender'dan yana vermişsiniz. sonra, konu başlığı ile ulaşmak istediğiniz noktayı anlamış değilim. defender ile hayırlı yolculuklar size.. :)
  9. mfthk

DEFENDER MI LAND CRUSER MI ?? YARDIM ....

Ynt: DEFENDER MI LAND CRUSER MI ?? YARDIM .... LC VX80

10. mfthk

Nerden gördüm şu WJ'i

Ynt: Nerden gördüm şu WJ'i aracı sürüp ustaya götürdünüz mü? ne sonuçlar elde ettiniz? belki başka arkadaşlara faydası olur vereceğiniz bilgilerin.. selamlar, fatih..

11. mfthk

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. nokta.
  12. mfthk

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker ..

13. mfthk

Satılık - 2003 Model Gümrük Çıkışlı Land Rover

Ynt: Satılık - 2003 Model Gümrük Çıkışlı Land Rover ..
  14. mfthk

Satılık Mercedes G 230

Ynt: Satılık Mercedes G 230 kısmet..
  15. mfthk

Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum hayırlı olsun..

16. mfthk

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im müthiş...
  17. mfthk

Dakar 2011 - Kemal Merkit

Ynt: Dakar 2011 - Kemal Merkit eurosport ta Yiğit Top' un sürekli tekrar ettiği üzere www.dakarturk.com sitesine bir göz atmakta ve ziyaretçi defterine birşeyler karalamakta, daha sonra harekete geç, harekete geçir linkini takip etmenizde fayda görüyorum. hatırlatmak istedim. ;) merkit'e...
  18. mfthk

Satılık '96 LR Discovery I V8 ES

Ynt: Satılık '96 LR Discovery I V8 ES pegaso ve gs kullandım ben de. bakalım artık. belki kredi konusunda ulaşırım :) iyi geceler..

19. mfthk

Ynt: Satılık '96 LR Discovery I V8 ES hoş bulduk :) şimdilik vazgeçtim gibi. bi hevesle kalktık yerimizden ama umduğum fiyatlara bi türlü satamadım. bu araba eşime kalsın, ben de yanına bi enduro alayım, onunla gezerim artık diyorum. gs olabilir, at olabilir, ta olabilir, capanord büyük gelir...
  20. mfthk

Ynt: Satılık '96 LR Discovery I V8 ES bu arabaya ben de niyetlenmiştim.. benim alfa da hala duruyor. sanırım alfa eşime kalıcak :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri