Satılık Mercedes G 230

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,543

Etiketler
Ynt: Satılık Mercedes G 230

jeep' Alıntı:
Her geziden sonra biz sanayiye Ökkeş yıkamacıya giderdi. ;D

Ökkeş bey Jeep'i ve kiliti yok diye, sizin vurduğunuz yerlere vurmuyordur, onunda etkisi vardır bence :D
Göktuğ bey sizi yakalamışken, wj alacam 99-04 arası Gaziantep'te bir tane buldum.
Bu araç hakkında bilginiz var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-grand-cherokee-4-7-38999468/detay
Alınır derseniz, bir çayınızı içmeye uğrayabilirim yakın tarihte.

merhaba,

eger ebadi 16 ise aracin standart eski demir jantlarina talibim

tesekkurler

anladim,
ben yinede sorayim dedim. belki alan arkadas kullanmak istemez.

tesekkurler, hayirli satislar

Üzerindeki jantlar korkunç offsetli yani aks genişliği orjinalden en az 20 cm daha geniş. 35-40 derece rampalarda yanlamasına karşın devrilmedi..

arkadaşlar yeni araba alıyorum ( binek tarzı), G nin biran önce satılması lazım.
:'( :'( :'(

içim gidiyor araca. Almak istiyorum. Sonra diyorum o parçaları nasıl taktıracağım. Kaça mal olacak. Onun yerine pajero yada vitara jlx mi alsam hem asfaltta da kullanırım diyorum..
Bu arada sesli düşünüyorum..
Bu fırsat kaçmaz.. ağır offroad yapıpta bu aracı düşünmemek düşüncesizlik gibi geliyor :smiley:

Hayırlısı olsun bakalım. Takipteyim

düşünücek pek fazla şey yok aslında, ben aracı alırken çalışmıyodu. Bir kere yaptırıyorsun sonra sadece yakıtın koyup geziyorsun. Bir de her geziden sonra yıkatıp yağ-su kontrolü yaparsan yetiyor.

teginalp' Alıntı:
içim gidiyor araca. Almak istiyorum. Sonra diyorum o parçaları nasıl taktıracağım. Kaça mal olacak. Onun yerine pajero yada vitara jlx mi alsam hem asfaltta da kullanırım diyorum..
Bu arada sesli düşünüyorum..
Bu fırsat kaçmaz.. ağır offroad yapıpta bu aracı düşünmemek düşüncesizlik gibi geliyor :smiley:

Hayırlısı olsun bakalım. Takipteyim

Pajero ya da vitarayı standart hali ile offroad için kullanamazsın .. illaki yükseltme kilit vinç gerek. Mercedesi ciddi düşünüyorsan Gaziantepte o işleri yapacak usta bulurum, hatta var. Komple pazarlık ederiz. Diffleri değişip yürür ve sorunsuz hali ile teslim alırsın.

göktuğ bey slm,
siteye üye olduğumdan beri sizin serilerinizi takip ederim :smiley: Karadenizden antepe gidişinize kadar olan tüm gezilerinize bizzat katılamasamda bilgisayar başında katılmış kadar oluyorum. Valla niye yalan söyleyeyim. Bu ilanı gördüğümden beri çok kararsızım. Bazen gece yatarken aklıma geliyor. ya diyorum sabah ara da al şu arabayı.
Sonra sabah olunca cesaretim kaçıyor. ya diyorum alacaksın elinde kalacak. Sürekli off road da yapmayacaksın. Normal zamanda da kullanılabilir bi araç al diyorum kendi kendime..
Çok samimiyim son günlerde gece rüyama bile girdi araçççç :smiley:

Sizin ekip gibi off road yapamayacağım kesin. Aracın uygun olduğu konusunda hiç şüphem yok. Size güvenim konusunda da şüpheniz olmasın.
sadece biraz kararsızım. Aracın başka resimleri var mıydı? Çamursuz halini bulmak zor ama :smiley:

İlginiz için yine tşk ederim.

271020091000.jpg
27102009999.jpg
24082009652.jpg
24082009648.jpg
10092009749.jpg
10092009747.jpg
10092009740.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR