Satılık Mercedes G 230

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,365
Ynt: Satılık Mercedes G 230

27102009998.jpg
27102009997.jpg
27102009996.jpg

Etiketler

ek bilgi olarak araçta 140 kwa Atiker lpg kiti mevcut. Bütün borular 8mm. 35-40 krş arası yaktığını tahmin ediyorum.

Araç için gelen malzemelerin montajına ne kadar gider. Bu ustanın teklif vermesine bağlı. Ama kilit için hortum filan yapılacak. Torna işleri vardır. Yoksa değişme işlemi çok basit. 3-4 saatte diferansiyeller yer değişir. Aklı başında yapılmasına 2000 TL civarında alırlar diye düşünüyorum. Hepsi dahil.

Aracın genel olarak durumu iyi. Jantlardan kaynaklanan balans sorunu var. Zaten orjinal jantlarını da vereceğiz.

Ateşleme sistemi normal mercedes 230 düz araçlardakinin aynısı. Motor da aynı zaten.

Aracın satılma sebebi ciddi olarak Ökkeş arkadaşımızın istanbul a gidip ağır bir görev üstlenerek, bu işlere vakti olmamasıdır. Şu an da Nijerya da sanırım.

Yine sorulara cevap verebilirim

Tşk ederim Göktuğ bey.
Bilgiler güzell. Resimler de güzeell. Araç kaçmayacak araç. sizlerrinde ticarii amaç gütmediğini biliyorum.

Allah kıymetini bilenn birine nasip eder inş. Bende durumum müsait olsaa hemen alacağım. Yine de beklemedeyim. Nasipte varsa döner dolaşır yine gelir diye düşünüyorum.

Halen takipteyim.

Tekrar bilgilerr için tşk ederim Göktuğ bey.
elinize saağlık. En azından konuyu güncel tutmayı başarıyoruz.

tel no gonderir misiniz bende antepteyim gorev icin aracı gormek isterim hala duruyorsa

Bu aralar sayısal oynuyorum. Oynamayana çıkmıyormuş :smiley: bende oynamaya karar verdim.
Hiçbirşeyde gözüm yok. Mercedes G yanımda olsun yeter.
Takipteyimmmm

Göktuğ hocam merhaba,
Aracın motoru ne durumda? LPG'de sorun yaşanıyor mu?
Römork ruhsata işlenmiş mi?
Getirtilen kilitli diferansiyeller ve hid-dirks, özellikle bu model için midir? Yoksa bir başka modelinden uydurma mıdır?
Araç içinde kilitli diff kumandası için yerler mevcut mudur? Kilitlerin kontrolü için ayrıca ECU gerekiyor mu? Var mı?
Bir de genel olarak bu modellerin özelliklerini belirtebilir misiniz?
Selamlar.

Göktuğ'un yerine ben biraz cevap vereyim,
parçalar Hollanda'dan G280'den sökülüp getirildi yani uydurma değil orjinal çalışan parçalar.
aracın içinde kumada için yerler mevcut, her modelde var.
motorunda benzin ve lpg ile ilgili bir sorun yok.
römork ruhsata işli değil, zaten çeki demiri de yok şu anda.
model hakkındaki bilgileri Göktuğ verirse daha iyi olur.

ya inanın su ara sıkısık olmasam vx80 almadan önce alacagım tek arac olur...innılmaz bi durum bence insanlar teneke ladalara 10-15 verirken bu kadar saglam kemikli bi arac nası bu fiyata alıcı bulmaz inanılır gibi degil...sasılacak sey aylardır ilanda bu makine nefes almam düsünmem bile ahhh ahhh :-\ :-X

araçla ilgili videolar gazoff.com un forum sayfalarında mevcut. Bu aracı hala satmama taraftarıyım. Yedek offroad aracı olarak ben mi alsam diyorum ama 2 tane aslan var zaten. Bunu da alırsam dibini bulur aile faciası yaratabilirim ;D Çevremdekilere şiddetle öneriyorum ki gözümüzün önünde kalsın, bir arızası çıkarsa karşısında muhatap bulsun diye. Bana göre aracın tek oumsuz yanı 2,3 motorun bizim CJ lere göre güçsüz kalması. Gerçi şimdi bana da cj motoru da güçsüz geliyor. 318 V8 buldum haftaya değişir ;D Geri işler keyfe keder.. Jant ayarlanmalı ama..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

SON KONULAR

Geri