<div class="bbWrapper"><b>Ynt: DEFENDER MI LAND CRUSER MI ?? YARDIM ....</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="suyabatmaz" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
suyabatmaz' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Bence yapabilir.<br />
<br />
Arkadaşlar, ben marka üzerinden konuşmayı ve bu araçların tamamını birbiri ile karşılaştırmaya ve peşin hüküm yorum yapmak taraftarı değilim, bana yanlış geliyor.<br />
Sebebi:<br />
Arazi aracı almak isteyen kişi: a) Kişisel tercihidir, markayı ve o modeli çok seviyordur.<br />
b) Bütçesi o marka ve modele uygundur.<br />
c) Aynı marka ve model araç sahibi arkadaşları önermiştir.<br />
d) Kullanım amacına en uygun marka ve model o araçtır.<br />
<br />
Önemli olanın off-road ile uğraşacak kişilerin; işin kurallarını - kaidelerini, kullanım şekillerini ve en önemlisi aracını sınırlarını iyi bilmesi diye düşünüyorum. Marka ve model tercihlerinin; yukarıda saydığım maddeler ve en önemlisi kişinin kendi tercihi olduğunu düşünüyorum.<br />
<br />
Ben tüm 4x4 araçları severim ve hepsi ile ilgilenirim ama benim en sevdiğim 4x4 araç Defender'dır. Defender'ın artıları ve eksileri vardır ama diğer tüm markalardan da çok beğendiğim modeller mevcuttur. Bence tüm 4x4 marka ve model araçlar, kullanım amaçlarına, kabiliyetlerine göre mühendislik harikalarıdır.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Bence en güzel cevabı Barış vermiş. Önce gönül işi bu, sizin gönlünüzde hangi aracı beğeniyorsanız onun üstüne gidin. LC ye zaten fazla yapılabilecek birşey yok eski modeller hariç tabi, kaldıkı madem eski model birşey almak istiyorsunuz ( bütçeden dolayı ) her ne alırsanız alın zaten bazı şeyleri göze almış durumda olacaksınız, yani bilinçli bir alıcı olacaksınız bilerek alacaksınız bu aracı. O yüzden sıkıntı yok.<br />
<br />
Ben DEFENDER ı çok yakışıklı bulduğum için aldım, ne yaparsanız yapın acaip yakışıyor bu araca, gönül verdim DEFENDER'a, sonuçta bende bu araçla ağır offroad yapmıyorum ve yapamam zaten, çok da hastası değilim ağır offradın, ama razide olmak, kimsenin gidemediği yerlere gitmek, gidemeyeceğim yer yok demek çok hoşuma gidiyor. Alacağınız aracın gerçekten sizde bir elektrik bırakması gerekiyor, düşünün bir bu sitede hemen hemen her marka her modelden araç kullanan insanlar var, hepsinin kendilerine göre o aracı tercih etme sebepleri var, kendiniz de düşününce anlayacaksınız zaten herşeyi, sorsanız onlara onların araçları da onlara göre bir numara, az önce dedim ya aslında bu gönül işi, ne alırsanız alın mutlaka sizin gönlünüze göre olsun, sizin isteklerinizi en makul şekilde karşılayan bir araç olsun.<br />
<br />
Saygılar herkese.</div>