Arama sonuçlarınız

1. mfthk

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution hayırlı olsun. takip..

2. mfthk

işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 yapım aşaması fotoğrafları yok mu? 2 fotoğrafla geçiştirmişsiniz bu kadar emeği.. :D
  3. mfthk

Jeep'lerin Bittiği an......

Ynt: Jeep'lerin Bittiği an...... aralarında sohbet ediyorlarmış, sohbet esnasında böyle bir fotoğraf çektirelim demişler. abartılacak bişey değil yani :D

4. mfthk

Doğa Yürüyüşleri için Pantalon Tavsiyesi

Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Pantalon Tavsiyesi geçenlerde columbia markasının pantolonlarına baktım, güzeldi. fiyatları da makul. ankamall de hem bayisi hem de outdoor malzeme satan bir mağaza mevcut.
  5. mfthk

Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca teşekkür ederim :) hep erteleye erteleye bu hallere geldik :D

6. mfthk

Çok seviyorum ama ayrılık vakti:) 98 XJ (Kare Kasa)

Ynt: Çok seviyorum ama ayrılık vakti:) 98 XJ (Kare Kasa) .

7. mfthk

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca aslında kalkmıştım, yarın mahkemeye sunmam gereken bir evrakı mail atmak için konuya devam edildiğini gördüm. yaşım 28, dakkasında tabi ki dönmedim. uzun zamandır arazi araçlarını inceliyorum. öğrencilik döneminde impreza ile baya bir...
  8. mfthk

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca iyi geceler arkadaşlar, takipteyim. bir aksilik çıkmaz ise katılmak isterim. selamlar, fatih.
  9. mfthk

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca görmeme gerek kalmadı, artık merak etmiyorum xj mixje.. :P ben zaten vitaraları da severim :D

10. mfthk

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca merak ettiğim vitara hiç girmedi mi o zemine? :) diğer hepsi perişan olmuş gibi :D

11. mfthk

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca :) pek bi heveslendim..
  12. mfthk

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca şöyle 225 hp lik bir eşşek pardon jeep olsun :) (aslına bakarsanız xj ve zj yi görmek istiyorum arazide) zuki nin de gönlü kalmasın, onu da göreyim gelmişken :P

13. mfthk

Arazide kullanılacak araç YaRdIm!!!

Ynt: Arazide kullanılacak araç YaRdIm!!! o fiyat aralığında suzuki düşünülmesi gereken bir araç kesinlikle.
  14. mfthk

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca takip.. eşimle beraber bir aksilik çıkmaz ise beğendiğim bir aracı seçmek ve misafir olmak şartıyla :) binek aracımla kaza yaptım bir hafta kadar önce ve şu an için arazi aracım da yok..
  15. mfthk

1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat hayırlı satışlar hakan bey. niyetim var gibi, netleşirse rahatsız ederim sizi.. diğer forumlarda rrc lere gönül vermiş bir kaç kişi var. v8 leri enjeksiyon sisteminden kurtarıp edelbrock karbüratör kiti uygulamışlar ve +25 30 hp elde...

16. mfthk

XJ Görmeye değer

Ynt: XJ Görmeye değer aracın hayırlı uğurlu olsun bekir bey, sıkıntı araçta değil fiyatlarında. dolayısı ile aracınızla ilgili hevesiniz kırılmasın :) ne yapsanız yakışan cinsten araç maşallah..
  17. mfthk

1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat aracınızı satıyorsunuz sanırım hakan bey. ilan sitesinde gördüm yanlış hatırlamıyor isem..
  18. mfthk

XJ Görmeye değer

Ynt: XJ Görmeye değer fiyatların daha mantıklı olduğu zj kasalar daha çok alınıp satılıyor xj lere göre. bir çok xj sahibi istediklere fiyatlara alıcı bulamıyor olsa gerek ki çeşitli ilan sitelerinde hep aynı araçlar istenilen saçma sapan fiyatlar yüzünden duruyor. bu araçların belirli bir...

19. mfthk

Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum alana satana hayırlı olsun. ayıp olmaz ise fiyat ne civarda idi?
  20. mfthk

XJ Görmeye değer

Ynt: XJ Görmeye değer bu xj lerin fiyatlarına gülmemek mi diyeyim bilemedim tam kelimeyi ama gerçekten çok komik rakamlar oluyor bana göre. harika araç, diyebileceğim tek kelime yok ve sahibi olmak istediğim araçlardan biri. zj kasalarının fiyatları xj lerden daha lüks ve konforlu olmasına...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri