Arama sonuçlarınız

1. caner_tee

64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:)

Ynt: 64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:) defransıyellerde oynama yaptım 10 cm genişledi.lastıkler kupanın dısına cıksın ıstedım bu arada 4 lastik aldım 33 15 10.5 çamur lastigi. makasları şasenın yanına almaktan vazgeçtim helozon yayı koycam arkalara yatmasın dıye. resımde üstünde...

2. caner_tee

Ynt: 64 uzun şase. sil baştan başlamak gerekiyormuş:) kupada çok iş var... ugrasmışken u kapı yapim dıyorum biri bana u kapının ölçüsünü verebilirmi?
  3. caner_tee

arkadaşlar bu araba yürüyerek gelmişti ama 2 defransiyeli komple makaslar şasesınde duzeltılcek yerleri dreksiyon sistemi şanzımanı motoru açmadım ama debrıyaj baskı balatası olsun frenler kampanalar ve aks bılyaları komple elden geçti. araçla bizzat kendım elimden geldıgı kadarıyla...

4. caner_tee

1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum

Ynt: 1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum he bu arada keşke arka kapıyı iptal etseydın orjınal daha ıyı durudu sanki.
  5. caner_tee

1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum

Ynt: 1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum eline saglık ustam benımde bi uuzun şasem var şimdi şase bakımını falan yaptım kupada çürükler var onlarla ugrasıyorum. yahu kış gelıyo tente napabılırız? siizn orda yapan varmı hala? kastamonuda yok malesef. ustam ben biraz oynama yaptım üstünde bende...

6. caner_tee

CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR?

Ynt: CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR? merhaba bende kastamonuda tamirciyim benimde tuzlam var bitane ismail usta karabüklü bi arkadasım var ONUNDA TUZLASI VAR 16000 TOFAŞ MOTORU 5 İLERİ TOFAŞ ŞANZIMANI VAR ARAYA Bİ FLAŞ TAKILMIŞ ORJINAL ARAZİ ŞANZIMANINA TAKILI ANLICANIZ 5 İLERİ TOFAŞ...

7. caner_tee

Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. doğrudur:) neyse biraz daha araştırım yahu mb var elimde ugraşmak isteyen varmı? orjinal cj7le takas edebılırım:)
  8. caner_tee

sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl?

Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl? şehir içi cj adamın ocagına incir ağacı diker ya allah muhafaza trafıkte falan kalırsan bol bol stop edersın:D çok yakıyo ya
  9. caner_tee

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. merhaba arkadaslar bana cj7 lazım bıtane kırık dökük olabılır problem degil ruhsatı olsun yeterlibildiginiz bi yerde varmı? mümkünse orjınal cj7 şasesi olması önemli. kesip biçme işini sevmiyorum sanyıcıyım ama ugraastıgım şey orjınal olsun ıstıyorum...

10. caner_tee

60 MODEL WILLYS TOPLAMA PROJESİ

Ynt: 60 MODEL WILLYS TOPLAMA PROJESİ cam silgi motorunun dısarda olabilir orjınal mı diye sorarsanız bilemem. ufak bı oynamayla degişiyo yalnız cj direksiyonu var şaseye bakarsanız açık şaseye benzıyor ama orda bi baglantı yapılmıs ben anlamadım araçla cok oynanmış alt yapı cj olabilir belki:S...

11. caner_tee

60 MODEL WILLYS TOPLAMA PROJESİ

Ynt: 60 MODEL WILLYS TOPLAMA PROJESİ eminmisiniz cj olduguna:) bakın cj ile tuzla nın arasındaki kaporta farkı ne bılıyormusunuz? jeep yazısı daha yukarıda olur ayrıca çamurluklar kaput 10 cm kadar uzundur çünkü cjlerin motoru 6 silindir oldugu için fabrika uazatmak zorunda kalmış eger o...
  12. caner_tee

sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl?

Ynt: sadece asfalt yolda kullanmak için sizce bu araçlar nasıl? bu araçlar tuzla. ama fıyatları yüksek gibi mesela benimde tuzlam var şaşeden bakımını ben yapıyorum sanayiciyim bu arada ne bılım benımkı bitsin 7 gibi bırakırım dıye düşünüyorum. he görünüş olarakta bu araçlardan iyi söliyim. bi...

13. caner_tee

Willys M38 Arıyorum

Ynt: Willys M38 Arıyorum abi çorba olan ne:D benim 3 tane jeepim var 1 mb küçük farlı muhtemelen 46 model olması lazım ruhsatını bulunca tam oalrak sölerim. bu cam çerçevesi borudan orjinaldir yani. sivil olduugndan beyaz renkli... 1 tanede 52 model yüksek kaput var daha öncesinde alçak...
  14. caner_tee

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im tamam arkadaslar siz haklısınız.ben susuyorum. benim demem şu bi parçayı diger parçaya uydurmak okadar kolay degildir. orjınalini alıp takmak daha basittir. saçmalık diye bi tabir olamaz. kusura bakmayın bu hakarettir. he tamm bende 3 tane jeep var şimdi bi 52 yüksek...
  15. caner_tee

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im +1 Göktug abiye katılıyorum.. Tofaş motoru magirus şanzıman dodge fren mercedes direksyon tamamen saçmalık.. şimdi şöyle bişi var amaç var araç var karadenizli olarak söylüyorum demekki 1946-1969 arasında yapılan araçlar tabikide döneminde iyi ama o günkü...

16. caner_tee

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im bende tuzla var uzun şase. ben 1600tofaş motoru koyucam 5 ileri şanzıman. karabükte bi arkadaş bi flaşla 5 ileri şansımanın arkasında uydurabiliyor arazi şansımanını. ve o araba inanın 33lük lastikle patinajla kalkıyor. yakıt deseniz tofaş yakıtı işte. bende yapcam...
  17. caner_tee

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri ya bende asıl sorcagım şeyi unuttum. çamurluk dodiklerini nerden aldın ne kadar onlar? işallah bi gün kapısıırız senle:)) kolay gelsin ya bide senden bi fotograf isticem bu rot borusunu makasın aldıntan gecırmıssındır ama onun bi fotografını...
  18. caner_tee

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri öncelikle güle güle binmenizi temenni ederim. bende bi 64 uzun şase topluyorum dükkanımda. ben bi kaç açıklamanızı okudum demissinz 2kere düşünmek lazım. çok güzel ama 2 kerede olmuyo bazen. ben defransıyelleri 10 cm genişlettim akis kaynaklı...

19. caner_tee

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. güzel umarım emegınıze deger çok pahalıya maal oluyodur
  20. caner_tee

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im ya kasa çok güzel olmuş ama keşke gögüsüde orjinal gibi uzun olsaydı az. tahmıne dıyorum ıcının buyuk olmasını ıstmeıssınız. bende bi kaç degişiklik yapıyorum tuzlamda. mesela defransıyeller 10 cm genişlettim. kendim ugrasıyorum sanayide.cj 7 olan veya kıyıda köşede...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri