Merhaba Göktugjeep' Alıntı:diferansiyeller orjinal değil. eski model cj lerde bu genişlikte dana44 yok. Çok belli dana44 olduğu.. Muhtemelen dodge.. Ön diferansiyellerin bağlantısı çatallı sistem ise yeni modeller. Karpuzlu ve kampana ise eski modellerden alınmış demek. Gelelim ayna mahruti meselesine.. Dana44 için istenilen oran olur. 43/8 de takarsın 47/11 de . Burada sorun iç kutudadır. Tam sınırında emin değilim ama 4,10 dan büyükler ayrı açılı kutuya takılıyor. Küçükler ayrı açılı kutuya. O yüzden kilit olmayacağı için ayna mahruti alırken iç kutuyla birlikte alınırsa uyumsuzluk sorunu olmaz.. iç kutu çok ucuzdur. 100 TL gibi fazla fark vermeyin..
Merhaba Caner Beycaner_tee' Alıntı:ya kasa çok güzel olmuş ama keşke gögüsüde orjinal gibi uzun olsaydı az. tahmıne dıyorum ıcının buyuk olmasını ıstmeıssınız. bende bi kaç degişiklik yapıyorum tuzlamda. mesela defransıyeller 10 cm genişlettim. kendim ugrasıyorum sanayide.cj 7 olan veya kıyıda köşede kalmış motor kaporta yürüyen sorund egil yalnız ruhsatı olsun bilen varmı? he bu arada 47/11 çok seri olur gibi ben 43/ 8 taktım lastıklerı buyuttum anca kaldırıyo![]()
cj5 ci' Alıntı:46 13 denemenizi hala tavsiye ediyorum..
Merhaba Sinan Beysinannasirli' Alıntı:Peki orjinal olmadigini nereden biliyorsunuz uzerindeki difransiyelin? Siz oynamadan onceki forotgafinda cok da orjinal olmayan bir arac gibi durmuyor.
Su anda uzerindeki ayna mahruti oranlari kac? Olctunuz mu? Oradan belki birseyler cikar.
Bana gayet de jeep difransiyeli gibi gorundu acikcasi.
Zaten difransiyelin uzerine iyice bakarsaniz yazar saginda solunda.