Arama sonuçlarınız

1. N

Yunanistan - Karayolu - Taxfree

Vergi iadesi yani tax free iadesini muhtemel kullanmayacağız ama yunana ipsaladan girerken globalblue nun ofisi var mı sorarım artık. Diğer kafama takılan bir soru daha var ama onu da ancak Kosova tarafını iyi bilen bir üyemiz inşallah cevaplar. Kosova ile Sırbistan arası sorunlar nedeniyle...

2. N

Yunanistan - Karayolu - Taxfree

havalar iyi gittiğini görünce bu ay sonuna doğru ufak bi balkan turuna arabayla gidiyoruz. 10-15 gün dğüşündüğümüz süre. Ucuz ve çok güzel bir yer bulursak daha da uzatabiliriz. Rotada bir değişiklik yapmaz sak İstanbul - Dedeağaç - Gümülcine - İskeçe - Kavala - Selanik - Manastır - Struga -...
  3. N

Gürcistan Eylül 2017

muhtemelen tamir işleri araçları çok ucuz olduğu için ucuzdur ama o kadar zahmete değeceğini sanmıyorum. bi ara sürücüsü ile araç kiralamıştım aracı kullanan araç arıza yaptığı zaman aldığı fiyattan 300-400 dolar aşağısına satıp başkasını aldığını söylemişti. kullandığı arabası mersedes ve 1200...

4. N

İstanbul-krakow(polonya) Araba Ile Yolculuk Önerileri Gerekenler

Yolculuğa çıktınız mı? Benzer rotayı belki bende yapacam. vize derdi falan zaten yok. fakat 3 gün rota sığar mı bilemedim. 1 hafta falan olsa iyi olurdu gibi. instagram streamandrain
  5. N

Gürcistan Eylül 2017

Kıymetli gezenler, Bu sene biraz uzun müddet Doğu Karadeniz Bölgesinde yaylaları gezince 3 kez de Gürcistan tarafına gittim. Daha önceleri de Gürcistan tarafına geçmiş olmam dolayısıyla karşılaştırmalar yapma fırsatım da oldu. Öncelikle Sarp Kapısında maalesef bizim tarafın çıkışı da girişi o...

6. N

2017 Bahar Sonları Ipek Yolu Rota Desteği

2017 senesi inşallah bir aksilik yaşamaz isem detaylı bir seyahat planlamaktayım. Bu seyahat benim için muhtemel emeklilik hediyem. bu aralar durmadan blogları ve yapılmış seyahatlari okumaya devam ediyorum. Rotamdaki şehirleri tam olarak yerleştirmedim. Zira bazı alanlarda sorunlar olabiliyor...

7. N

RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM Rusya-Ukrayna-Polonya .. Hesapları çıkartılmış ama araç triptik vesigorta masrafları oldukça fazla tutabilir. Bilginiz olsun. Benim beklediğim daha çok karadenizin etrafını dolaşmak. sağlıcakla kalın
  8. N

DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER fiyatı merak ettim. sonucu bilen var mı?
  9. N

Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü

Ynt: Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü güzel bir macera gezisi olmuş . Tebrikler. İlgiyle izliyorum.

10. N

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Araç kiralama konusunda hangi ülkeden araç kiralanınca belirttiğiniz tüm ülkelere gidebiliyor dikkat edilmesinde fayda var. Bunun dışında ek bilgi olarak bildiğim kadarıyla Saraybosna biletleri oldukça pahalıydı. Eğer...

11. N

Saroz-Uzunkum- yakın yerler - rapor 2 gün sonra

Ynt: Saroz-Uzunkum- yakın yerler - rapor 2 gün sonra Maalesef cep telefonu dahi kapattığım için fotoğraf çekemedim. Belki işe yarar diye eklemek isterim. Uzunkumun batı tarafı sonunda hafif ağaçlıklı bir yamaç var. Bu bölgede çadır kurmuş 7-8 tane aile gördüm. Bölgede olumsuzluk olarak...
  12. N

Ynt: Saroz-Uzunkum- yakın yerler - rapor 2 gün sonra gezi sonu bilgileri haftasonu gidilmez, haftaiçi gayet tenha, özel araçsız gidilmez kalınacak yer tavsiyesi, akça pansiyon, mükemmel bir oda, bir çift bir tek kişi kalabilir. tertemiz yeni bina, banyosu, tuvaleti içinde, (çakma tip banyo...

13. N

Fazla uzun süreli ayrılamadığımız için 1 gece konaklamalı Saroz Uzunkum a doğru yarın Allah'ın izniyle yoldayız. Amacımız akşam saatinde ulaşmak, varsa taze balık yemek ve bir gece konaklamak, Sabah ise denize girmek, durumu değerlendirmek, çok hoşumuza giderse bir gün daha kalmak ama eh işte...
  14. N

Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu

gündemi bu ara takip ettiğim kadarıyla ehliyetler 2013 den itibaren 10 yıllık bir süre içinde değişeceği ve verilecek ehliyetlerin süreli ve AB de geçerli olacağına dair haberler geçmekte. Bu arada ehliyet geçerlilik süreleri ne kadar rastlamadım. Ayrıca ehliyet sınıflarında da uyum amacıyla...
  15. N

Azerbaycan- Tek başına otostop Artvin-Bakü

Ynt: Azerbaycan- Tek başına otostop Artvin-Bakü tam detay raporları bekliyoruz.. ;D twitter da kullanıyosanız izleyelim.

16. N

TAHİR’İN ASYASI-Pasaport Süreci

Ynt: TAHİR’İN ASYASI-Pasaport Süreci Kesinlikle dikkat kesilmem gereken bir başlık. Öncelikle hayırlı olsun. İrandan sonra Pakistana geçişte benim de epey çekincelerim var. Zira Zahedan dan çıkarak Quetta ya geçmek rotada mevcut. Bu bölge Afganistan sınır bölgeleri ve kontrolün kimde olduğu...
  17. N

Bisiklet ile Hırvatistan!!

Ynt: Bisiklet ile Hırvatistan!! güzel bir düşünce fakat önce biraz bisiklet üzerinde dayanıklılık durumunuz nedir diye ülke içinde test etseniz??
  18. N

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? pm attım. Geçen öğrenci grubuyla seminer düzenleyen İbrahim Beyin irtibat bilgileri. O da sizden biri. Umarım faydası olur.

19. N

araba ile avrupa turu planlama

Ynt: araba ile avrupa turu planlama Genç kardeşim, hayallerin gerçekleştirebilmek çok güzeldir. Rotanıza göz attım ve sadece 30 günde sınırlandırdığınızı gördüm. 30 günde böyle bir tur sadece yollarda geçer diye düşünüyorum. Hayali gerçekleştirmiş olursunuz fakat tadına varamayabilirsiniz...
  20. N

STOCKHOLM HAKKINDA..

Ynt: STOCKHOLM HAKKINDA.. Ulaşım oldukça rahat. T Bana yani metro sistemi zaten sizi heryere taşır. Bağlantı olarak tren hatları ve otobüsleri de var. saatleri de duraklarda yazar ve dakiktirler. tek sefer yerine 5-10 lu biletlerden alın çok daha hesaplı olacaktır. havalimanından şehire ise...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri