Arama sonuçlarınız

1. unimog-cu in mystery

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

Mogu haftasonu gördüm. Sahibinin satmaya niyeti yokmuş... Kışdan kışa ava gidiyormuş, mogla. Sene de bir kere çalıştırılıyormuş... Araç bakımsız, giderek dökülüyor. Herhalde toplamak için bekletiyor otopark da. Araç Orman idaresi çıkışlı değilmiş, MTA çıkışlıymış.

2. unimog-cu in mystery

Unimog 416 Turbo Şarjlı, 245 Beygir

Ynt: Unimog 416 Turbo Şarjlı, 245 Beygir Galiba son kurduğum cümle de anlatmak istediğimi yanlış telaffuz etmişim. Tork=güç olmayacak, arazi için önem sıralaması tork>güç...
  3. unimog-cu in mystery

Gezenbilir Kemerburgaz Off-Road Gezisi (17 Şubat 2007)

Kemerburgaz Offroad Gezisi (17 Şubat 2007) Organizasyon süper olmuş, arazi şanzumanları ve ön diferansiyeller konuşmuş belli ki... Bir de Acmat' ın ön şaftı ;) .(galiba ön şaft) Geçmiş olsun Mogzilla' s. Unimog yetişmiş gruba.( I love the unimogs) Mert abiyi tanıdım az çok forumdan usta...

4. unimog-cu in mystery

Ama bizim satmamızın nedeni mekanik sebeplerden idi. Parçalar korozyana uğramaya başlamıştı. Performansı yetersiz kalıyordu. Kısacası, elimiz de iki tercih kalıyordu; ya satmak ya da şase den itibaren toplatmak. Ne diyeyim bilmiyorum ki, bir çok şey kazandır dı bana. Çoğu kez İstanbul, çoğu...
  5. unimog-cu in mystery

Çok zor olur ayrılmak söyleyeyim. :( Ben de öyle olmuştum... Bizim willy' i satarken çok duygulanmıştım. Almalarını hiç istememiştim, ama artık satılması gerekiyormuş- du başka şey. Satıldıktan sonra da tek başıma kaldığımı hissettim. Manyak gibi olmuştum açıkçası :D :) Şimdi Giresun' un...

6. unimog-cu in mystery

Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!

Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler vardı? Maksat Geyik! Usta birliğine geçtiniz üstad demek. Hayırlı teskereler diyeyim. (Ne dendiğini de tam olarak bilmem ama usta birliğine geçenlere :) ) Kaçırdık desenize manları unimogları :) :D Daha fecilerini görürsünüzz dileğiylee..

7. unimog-cu in mystery

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Ömer Seyfettin
  8. unimog-cu in mystery

Ynt: Unimog 416 Turbo Şarjlı, 245 Beygir Haklısındır belkide Can, beygir gücünde yanlışlık olabilir . Bana da acayip geldi. Beygir gücünü yüksek görünce ilan ilgimi çekti... Arazide de tabiki tork ön planda.Yani iki araç var, ikisinin de beygir gücü aynı olsun, aralarından yüksek torka sahip...
  9. unimog-cu in mystery

Biliyormusunuz?

Ynt: Biliyormusunuz? Bir çok ülkede yaygınlaşsada ülkemizde yeni yeni bu konu yerini bulmakta okuduğum, edindiğim bilgilere göre. Oysa ilkokuldan beri bu konuyla ilgili ders veriliyor :D Ağlasak mı gülsek mi?

10. unimog-cu in mystery

Resimde temiz gözüküyor. Vinci de var, muhtemelen ön frenler disk. Model de yüksek, bence de Türkiye' deki mog piyasasına göre fiyat makul.

11. unimog-cu in mystery

Gezenbilir Bolluca Köyü'nde Off-Road (27 Ocak 2007)

Ynt: Bolluca Köyü'nde OffRoad (27 Ocak 2007) Nadir Amca arazi vitesi neden geçmedi İlker abi(moger) seni çekmeden önce ? Şanzuman da yağmı azdı da demirler kızgınlaştı, genleşti. Sonra da soğuyunca arazi vitesine geçmiş ti? Ve ya daha başka birşey... ???
  12. unimog-cu in mystery

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... öteki alem

13. unimog-cu in mystery

1972 Model 416 Unimog Turbo Şarjlı, 245 Beygir. UNİMOG OM352 A motor tipi, turbo şarjlı, ve böylece 245 beygir güç, Yeni Garret marka turbo şarj (1.7 bar artırma), Sekiz(8 ) vites şanzuman, Ekstra yağ soğutma cihazı, Ekstra hafif debriyaj, Yirmidört inç(24")...
  14. unimog-cu in mystery

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Ben bunu her zaman (hep) yapıyorumm... :D
  15. unimog-cu in mystery

1985 unimog 406 http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3523247

16. unimog-cu in mystery

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili Memleket' ten manzaralar :o ???
  17. unimog-cu in mystery

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... para
  18. unimog-cu in mystery

Bolluca Köyü'nde OffRoad (27 Ocak 2007) Yine de izleyemeyenler var sa; ;) http://www.youtube.com/watch?v=vB-elkC3zNo http://www.youtube.com/watch?v=eunDylCD7DY http://www.youtube.com/watch?v=pqakff-0Wdg

19. unimog-cu in mystery

Gaz 69

Ynt: Gaz 69 [b]<a href="http://otomobil.mynet.com/SearchDetails.aspx?order=11&nid=162034&page=1&sort=Listing+DESC%2cPublishDate+DESC%2cImage+DESC&count=38&cat=2&srctyp=1&city=-1&make=LJEE&model=0&myear1=0&myear2=0&from=0&state=0&quick=0&barter=0&img=0">Bu da Karabük' lü Gaz.</a>
  20. unimog-cu in mystery

Bolluca Köyü'nde OffRoad (27 Ocak 2007) İlker abinin mog canavar gibi maşşallah. Çamur ona çok yakışıyor. Hakkını veriyor İlker abi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri