Gezenbilir Bolluca Köyü'nde Off-Road (27 Ocak 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,170

mogzilla

Toys4BigBoys
Yer
Istanbul
Web
www.canpeyzaj.com
Geçtiğimiz cumartesi çok kısıtlı da olsa bir kaç saat için bir araya gelme fırsatı bulduk.İlker Unimogu ile , Mert Discovery ile , Oktay RangeRover ile , ben ve oğlum Can da Unimog ve Acmat ile ufak bir orman gezintisi yapalım dedik.Sedat da aramızda idi.

327856.jpg

İlk önce benim unimog ile uğraştık.Cumhuriyet Bayramından beri ilgi göstermediğimiz için küsmüş ve aküsünde 1 Ah bile elk. bırakmamıştı.Ama tabii ki yanlış adamlara çatmıştı.12 volt'luk unimoga 24 volt'luk acmat aküleri ile takviye yapınca garibimin bütün çakraları açıldı. ;D

327874.jpg

327889.jpg

327882.jpg

Etiketler
Bolluca Köyü'nde OffRoad (27 Ocak 2007)

İlkerin yanında iki arkadaşı vardı.Resimdeki Gökay fotoğrafçılık yaptığı USA'dan daha yeni gelmişti ve ayağının tozu ile Bolluca'ya sıyıranların dünyasına koşmuştu.Diğer arkadaşı Barış resimde yok.
İlker ve Gökay

327919.jpg

İlker Kaptan harekete hazır

327925.jpg

Diğer arkadaşlarla buluşmak üzere yola koyuluyoruz.

327929.jpg

Fakat benim unimog gine yapacağını yapıyor.Cezmi Usta'nın orada AS900 motorunun indirilmesine yardım ederken bijon kestiğini farkediyor ve unimogu orada bırakıyoruz.

327940.jpg

327941.jpg

Nihayet ormandayız.

327956.jpg

327958.jpg

327961.jpg

327970.jpg

Bu sefer acmat bir türlü arazi vitesine geçmiyor ve İlker beni bulunduğum yerden yukarı çekiyor.

327968.jpg

327969.jpg

Oktay ve Mert de problemsiz geçiyorlar.Bu arada acmat'ın arazi vitesi düzeliyor. :smiley:

327973.jpg

327974.jpg

Güne ait videolar

[youtube=600,470]vB-elkC3zNo[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=vB-elkC3zNo

[youtube=600,470]eunDylCD7DY[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=eunDylCD7DY

[youtube=600,470]pqakff-0Wdg[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=pqakff-0Wdg

[youtube=600,470]i58H416ChGU[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=i58H416ChGU

arkadaslar ne kadar keyıflı bır gun gecırmıssınız
fotograflara tum enerjınız yansımıs (tabıı araclarınızın enerjılerıde)
ancak vıdeo goruntusu gorunemıyor haber vereyım dedım

ceranus' Alıntı:
arkadaslar ne kadar keyıflı bır gun gecırmıssınız
fotograflara tum enerjınız yansımıs (tabıı araclarınızın enerjılerıde)
ancak vıdeo goruntusu gorunemıyor haber vereyım dedım

video görünüyor; eğer sisteminizde flash player yüklü değilse o yüzden göremiyor olabilirsiniz.

bakayım kontrol edecegım varmı yokmu
baska vıdeo goruntulemelerde sorun cıkmıyorduda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler