Arama sonuçlarınız

1. Bilbo

Camper Yerine Defender

Ynt: Camper Yerine Defender Kusura bakmayın uzun zamandır internetten uzak kaldım, belki de son defa bizim emektar westy'le tura çıkmıştık. Cevabınız için teşekkür ederim. Erhan Bey land camper'ınız oldukça güzel olmuş , benim düşüncem de benzer. Ne kadar ambülans tipi sevimsiz gelse de...

2. Bilbo

Camper Yerine Defender

Ynt: Camper Yerine Defender Ertuğrul Bey cevabınız için çok teşekkürler, 83 kere okunma sonucu bir tek cevap gelmesi benim için tatminkar oldu, diğer üyelere de okudukları için teşekkür ederim. Eğer sizinki gibi 110 sw alırsam bende yatak sistemini araç üzerine kurmayı planlıyorum, araç üstü...
  3. Bilbo

Camper Yerine Defender

Selam, Yaklaşık 10 senedir vosvoslarla uğraşıp artık yeter diyerek defenderlara heves etmiş biriyim. Şu anda sahip olduğum 79 model T2b westfalia'mı satıp defender almayı düşünüyorum. Sebebine gelince: emektar vosvosumu habire gidemeyeceği yollara sokup çamurlara batıp saatlerce çıkartmaya...

4. Bilbo

Gezenbilir'de Tekirdağ Civarından Kimler Var?

Ynt: Gezenbilir'de Tekirdağ Civarından Kimler Var? Teklifimi olumlu karşıladığınız için hepinize teşekkür ederim. Fotoğrafları ekliyorum. Öyleyse uygun bir zamanda tanışmak ve neler yapabileceğimizi konuşmak üzere toplanalım diyorum. Ben zaten sürekli burada olduğum için toplantı gününü sizin...
  5. Bilbo

Gezenbilir'de Tekirdağ Civarından Kimler Var?

Selam, 3 senedir Tekirdağ'da yaşıyorum, 2 ay önce bir kafe işletmeye başladım, burasını Tekirdağ ve çevresindeki gezenbilir üyelerinin bulaşabileceği, turların düzenlenebileceği, bilgilerin fotoğrafların, videoların paylaşılabileceği bir nokta haline getirmeyi de düşünüyorum. Ancak bu konuyu...

6. Bilbo

Karavancıların Hobileri

Ynt: Karavancıların Hobileri Dalgamı geçiyorsun? Kafe'ye gel de o çok sevdiğin avcı böreğini ye bakalım...

7. Bilbo

Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ? Konunun başlığındaki soruya başka bir soru ile devam etmek istiyorum. Aynı durumda bulunduğunuz kampingde ailenizle değilde sizden başka 2 fırlama arkadaşınızla kamp yapıyor olsaydınız neler değişirdi? Belki...
  8. Bilbo

Karavancıların Hobileri

Ynt: Karavancıların Hobileri Benim de hobilerim diğer arkadaşlarda olduğu gibi, zıpkınla ve oltayla balık avı, gitar çalıp şarkı söylemek, karavancılığın bir parçası olarak mecburen fotoğrafçılık(gidip görülen yerleri belgelemek lazım) aslında çok anlamıyorum ama bol bol resim çekiyorum...
  9. Bilbo

VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir? 1600 t2 nin fabrika verisi 100 km de 10.5 litredir. Benimki uzun yolda 11 litre civarında yakıyordu, şimdiki ise 2000 cc 12.5-14 litre yakıyor, gerçekten çok fena..

10. Bilbo

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Sedat Bey benim tv kartı bahsettiğiniz tipten, usb 'ye takılıyor ve combo olanından, linkini veriyorum. İnternette aratınca çıktı, fiyatının da düştüğünü görünce kazık yemiş duygusuna kapıldım, neyse.. http://www.begmerk.com/pages/V-GEAR/MOBITV.htm

11. Bilbo

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten Selam, Laptop'a tv kartını unut, bende var en pahalısından aldım şehirdışında ancak trt gap , trt 4 'ü filan parazitli gösteriyor. 250 lira verdikten sonra gittiğim yerlerde bi heves denedim, hiçbirinde düzgün bi kanal çıkmadı. Artık uğraşmıyorum, laptopun çantasında...
  12. Bilbo

VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası - Yardım..! Volkan Bey sizin işte bir iş var gibi geliyor bana, T2'mi yeni sigortaladım, 2-3 aylık gecikme cezası ile birlikte 336 tl ödedim. Gecikme olmasa 280 tl gibi bişey dedi sigortacım. Firma Anadolu Sigorta. Plakam 59 Tekirdağ , sigorta ödeneğim düşük...

13. Bilbo

TÜVTURK; Merak Edilenler Sık Sorulanlar ve Yanlış Bilinenler

Ynt: TÜVTURK; Merak Edilenler Sık Sorulanlar ve Yanlış Bilinenler 79 model volkswagen t2 westfalia ile 2 gün önce tüvtürk'den geçtim, hakikaten herşeye bakıyorlar ama iyiki de bakıyorlar, artık muayeneler olması gerektiği gibi, örneğin bütün amortisörlerden hafif yağ sızdığını, sağ arka...
  14. Bilbo

Elektrikli Oto Battaniyeleri Hakkında Bilgisi Olanlar Var mı?

Ynt: Elektrikli Oto Battaniyeleri Hakkında Bilgisi Olanlar Var mı? ilnkteki aleti şiddetle tavsiye ederim, ben 3-4 yıldır kullanıyorum, aküm bir sebepten boşaldığında çok işe yarıyor, boş aküye bile takviye yapıp kaç kere beni kurtardı, Bendeki 'minton' marka, yanlız aynısından babamda aldı...
  15. Bilbo

Karavanda Klima Konforu?

Ynt: Karavanda Klima Konforu? Selam, demekki herkes aynı kaygılarla aynı dertlere çözüm arıyor, Babama aldığımız 92 model fiat ducato hymer karavanın araç kliması yoktu, babam tutturdu ben yolda giderken klima isterim diye, başladık araştırmaya, 480 ytl'ye portatif klimalardan bir tane aldık...

16. Bilbo

VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası - Yardım..! Selam, benimde t2 minibüsüm vardı 1+8 koltuk sayısı ile 300 küsür ytl trafik sigortası ödüyordum, seninki ticariye giriyor sanırım halbuki benim t2 gibi 1+8 olması lazım. Şu anda da t2b westfailiam var ve karavan ruhsatlı ve trafik sigortası daha...
  17. Bilbo

Kampçılık ve Karavancılıkta Eşlerin Katılımı, Sorunlar ve Çözüm Yolları

Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Eşlerin Katılımı, Sorunlar ve Çözüm Yolları Selam, 30 yaşındayım sanırım buradaki en genç üyelerden biriyim, 2 senedir evliyim ve yeni baba adayıyım. 21 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı, olduğunda ise 2 sene tanışma 7 yıl sevgili kalıp 2 sene önce de evlendim...
  18. Bilbo

Kış Kampı "Karda Kışta Karavanda Olmak"

Ynt: Kış Kampı "Karda Kışta Karavanda Olmak" Sevgili Mycamper, kamp tarzı ve zevkimiz aynı ,bu yüzden babamın(hiç) ısrarlarına rağmen alkovanlı koca karavanlar yerine t2 westfalia'mı daha çok tercih ediyorum, eşimin 3 aylık hamile olması bu konuda beni düşündürse de şimdilik tercihim...

19. Bilbo

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Selam İnsel, Anladığım kadarı ile yaptırdığın sistem korktuğun şeyi engellemiyor, vebasto çalışırken marşa basınca beyinin yanabilme ihtimalinden bahsetmiştin ve bu yüzden yaşam aküsünü tercih etmiştin ama roleli sistemde kontağı açtığın anda 2 akü de devreye geçtiğinden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri