Karavancıların Hobileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,183

Etiketler
Ynt: Karavancıların Hobileri

tesekkurler sayın yaybek arkadasım.
sızde de bır kıpırtılar hıssedıyorum. hayırlısı dıyor kolaylıklar dılıyorum.

Benim de hobilerim diğer arkadaşlarda olduğu gibi, zıpkınla ve oltayla balık avı, gitar çalıp şarkı söylemek, karavancılığın bir parçası olarak mecburen fotoğrafçılık(gidip görülen yerleri belgelemek lazım) aslında çok anlamıyorum ama bol bol resim çekiyorum. Denizle ilgili herşeye meraklıyım , özellikle yelkenlilere. 2000 senesinde DAK_SAR(gönüllü denizde arama kurtarma) grubunun kuruluşunda ilk gönüllülerdendim, denizde arama kurtarma, navigasyon, temel denizcilik bilgileri, ilk yardım ve tekne kullanımı eğitimi aldıktan sonra 2 sene gönüllü olarak görev yaptım, amatör kaptan ehliyetini de o zamanlar almıştım. Bunun dışında tam bir balık manyağıyım, benim gibi 2-3 arkadaştan oluşan bir balıkçı grubumuz var , bir araya geldiğimiz zaman sadece birkaç saat uyumak için eve gideriz , bazen onuda yapmayız, sonraki 2 gün karada yengeç gibi yalpalaya yalpalaya dolaşırız. 4.25 fiber sandalım ve 6 beygir motorum var, karavanla gittiğim yerlere götürmek için 3.20 şişme botum var. Böylece gittiğim yerlerde balığa ve dalmaya gidebiliyorum, gerçekten bu benim en büyük fantazimdi.. Balık yemekleri , aşçılık ve santrancı da hobiler arasına ekleyebiliriz. Su ürünleri mühendisiyim, 6 aylık profosyonel aşçılık kursuna gittim , balıkçılık , aşçılık ve okuduğum bölümü birleştirince ortaya bişeyler çıkıyor.

Sevgili Batu Tekirdağa yerlesti. Orada kafe acti. Avci boregi cok cazip bir teklif. Hemen degerlendirecegim. :smiley:

Tekirdağ'ı ve Trakya bölgesini hala göremedik, bahaneyle bu yaz gelip avcı böreğini mi tatasak acaba?

Sayın Bornovalı karavanımın proje işleri ile uğraşıyorum bugün eksik olan evrağı götüreceyim ve onaya sunulacak .Onay cıkınca hızlı bir şekilde imalata geçeceğim kısmetse.Evet Gökçeada'nın denizini çok seviyorum kalabalıkda değil bu sebeple kaç senedir gidiyoruz orada Uğurlu ve Şirinköy'de ev kiralayıp kalıyorduk artık kendi karavanımda denize sıfır kalmak istiyorum.Herkesin kendi karavanına kavuşması temennisiyle kalın sağlıcakla.

Sayın Yaybek.
28 Eylül-4 Ekim 2008 tarihleri arasında gittiğimiz Gökçeada'yı çok beğendik.. Önümüzdeki yazın bir bölümünü orada geçirmeyi düşünüyoruz..
Pırıl pırıl bir deniz, sakinlik her zaman tercihimiz olmuştur..
Umarız, yapım işlerini yaza kadar halletmiş olursunuz da, Gökçeada'da görüşürüz..
Güzel geziler dileğiyle.. size kolay gelsin..
Ülker&Yavuz

Sayın Bornovalı amacım yaza kadar karavanı tatil yapacak kadar tamamlayabimek eksiklerim olacaktır ama şimdilik kabaca halledeceğim yazın aksilik olmazsa Gökçeada'ya gitmek.Kısmetse oralarda görüşürüz kalın sağlıcakla.

Sn. Yaybek,
Aracınız ne marka? Neler yapmayı düşünüyorsunuz? Bu konuda deneyiminiz var mı?

Sn.Aslanahmet,
Gökçeada hala bakirliğini koruyor.. Umarız, diğer yörelerdeki bozulmalar bu güzel beldeye uğramaz..

Ülker&Yavuz

Sayın Bornovalı arabam FIAT DUCATO 12m3 panelvan 2800jtd 2004 model.Projem onaylandı yarın alıyorum içerisini projeye göre önce yapıp sonra ufak tefek eklemeler yapacağım önce ruhsatımı alayım gerisi kolay.Karavan ile ilgili tecrübem yok ama bu forum sebebiyle teorik olarak çok şey öğrendim birazda yardım alarak içini kendim yapmayı düşünüyorum malum dışarıda yaptırmak çok pahalı.Benim karavanım bölümünde bir başlık attım bütün aşamaları orada yayınlamaya başlayacağım elimden geldiğince kalın sağlıcakla

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29088.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR