Ynt: Karavancıların Hobileri
Benim de hobilerim diğer arkadaşlarda olduğu gibi, zıpkınla ve oltayla balık avı, gitar çalıp şarkı söylemek, karavancılığın bir parçası olarak mecburen fotoğrafçılık(gidip görülen yerleri belgelemek lazım) aslında çok anlamıyorum ama bol bol resim çekiyorum. Denizle ilgili herşeye meraklıyım , özellikle yelkenlilere. 2000 senesinde DAK_SAR(gönüllü denizde arama kurtarma) grubunun kuruluşunda ilk gönüllülerdendim, denizde arama kurtarma, navigasyon, temel denizcilik bilgileri, ilk yardım ve tekne kullanımı eğitimi aldıktan sonra 2 sene gönüllü olarak görev yaptım, amatör kaptan ehliyetini de o zamanlar almıştım. Bunun dışında tam bir balık manyağıyım, benim gibi 2-3 arkadaştan oluşan bir balıkçı grubumuz var , bir araya geldiğimiz zaman sadece birkaç saat uyumak için eve gideriz , bazen onuda yapmayız, sonraki 2 gün karada yengeç gibi yalpalaya yalpalaya dolaşırız. 4.25 fiber sandalım ve 6 beygir motorum var, karavanla gittiğim yerlere götürmek için 3.20 şişme botum var. Böylece gittiğim yerlerde balığa ve dalmaya gidebiliyorum, gerçekten bu benim en büyük fantazimdi.. Balık yemekleri , aşçılık ve santrancı da hobiler arasına ekleyebiliriz. Su ürünleri mühendisiyim, 6 aylık profosyonel aşçılık kursuna gittim , balıkçılık , aşçılık ve okuduğum bölümü birleştirince ortaya bişeyler çıkıyor.