Karavancıların Hobileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,186
Ynt: Karavancıların Hobileri

Merhaba arkadaşlar,

1988 yılından beri tüplü dalış (Scuba) yapıyorum...Sualtı Foto video çekiyorum.Bir yıl öncede serbest dalış ,zıpkınla balık avcılığına başladım,olta ile balık avcılığı yapıyorum...(Şu anda sırtı olayını çözmeye çalışıyorum)..Bİr ay öncede yelken kursunu bitirdim...bot motorum vardı...6 ay önce satıp bir tekne aldım..anlayacağınız hemen hemen her hafta sonu denizdeyim...ama içimde kamp yapmak ve karavancılığa başlamak için inanılmaz bir heves var...fakat eşim ve çocuklar ilgisiz..nasipse abimle bu habimizi gerçekleştirmeyi bekliyoruz..durmadan okuyorum öğrenmeye çalışıyorum...İnşallah bir yerden başlıyacağız.

Etiketler

Serkan bey aramıza hoş geldiniz sizin yaptıklarınızın hepsini bizde yaptık dalış hariç ve yapmaya devam ediyoruz karavan bu işin son hali buradaki değerli dostların hobilerine bakarsanız mutlaka balık,çadır,kamp,olta,fotoğrafcılık vs.vs.var hepimizin ortak hobisi doğa ve doğayı çok seviyoruz bu iş parayla yapılmaz tamamıyle insanın içinde olması lazım,Bizim Abdi abimizin yaşadığı bir olay denize sıfır kurmuş karavanı plaja atmış kilimi oturmuş gece mehtabı seyrediyor çayını içiyor arka taraftaki site sakinlerinden biri gelmiş biz milyonlarca lira verdik yazlık aldık sizin bu keyfiniz bizde yok demiş.
Neyse burada kalırsanız paylaşacak çok şey var buradaki dostların hepsi yardım için can atan kişiler hiç çekinmeden istediğinizi sorabilirsiniz,yeni katılımlar bizi memnun eder.

BÜTÜN KAMPCI ARKADASLARA MERHABA :smiley: BEN ISVICREDE YASIYORUM1994 BERI KARAVANCIYIM HER FIRSATTA TABIATA KOSUYORUM KARAVANCI OLUPDA HOBISI OLMAYAN INSAN OLURMU BEN VE ESIMIN HOBILERI KISIN KAYMAK VE KAR AYAKKABILARI ILE YÜRÜMEK , ILK BAHARDA BISIKLET TURLARI , SONBAHARDA DAGLARA YÜRÜMEK TABIATIN ICINDE OLMAK BÜYÜK BIR ZEVK NE YAZIKKI INSANLARIMIZ BUNU COK AZ DEGERLENDIYOR.

HERKEZE MUTLU GÜNLER

ERCAN VE KADRIYE BAGCI :smiley:

Sayın Ercan bey Kadriye hm. hoşgeldiniz :smiley:
(sizi kırmazsam bir hatırlatma yapmak isterim forumlarda küçük harf yazıyoruz nedeni ise büyük harf bağırmak anlamına geliyor)

Benim favorim yusuf aybek :D
azimli örnek ve yapımcı bir karavancı başarılar hep senle olsun s.n kameravan

Sayın Gezgör ailesi aramıza hoş geldiniz.
seyyah-34' Alıntı:
Benim favorim yusuf aybek :D
azimli örnek ve yapımcı bir karavancı başarılar hep senle olsun s.n kameravan
Kemal abi teşekkürler karavanım ki sayılırsa naçizane yaptık bir adet idare eder fakat karavancı daha olamadık zamanla onuda oluruz umarım.

yaybek' Alıntı:
Serkan bey aramıza hoş geldiniz sizin yaptıklarınızın hepsini bizde yaptık dalış hariç ve yapmaya devam ediyoruz karavan bu işin son hali buradaki değerli dostların hobilerine bakarsanız mutlaka balık,çadır,kamp,olta,fotoğrafcılık vs.vs.var hepimizin ortak hobisi doğa ve doğayı çok seviyoruz bu iş parayla yapılmaz tamamıyle insanın içinde olması lazım,Bizim Abdi abimizin yaşadığı bir olay denize sıfır kurmuş karavanı plaja atmış kilimi oturmuş gece mehtabı seyrediyor çayını içiyor arka taraftaki site sakinlerinden biri gelmiş biz milyonlarca lira verdik yazlık aldık sizin bu keyfiniz bizde yok demiş.
Neyse burada kalırsanız paylaşacak çok şey var buradaki dostların hepsi yardım için can atan kişiler hiç çekinmeden istediğinizi sorabilirsiniz,yeni katılımlar bizi memnun eder.
Sağol üstadım...Doğrusunu bulmaya çalışıyorum.Motokaravanmı,Camper mi.....Ucuz basit mi? Yoksa pahalı güzel bişeymi? Ne kadar kullanabilirim?Neyse yazılanlar çok şey anlatıyor...İnşallah doğrusunu bulurum..Tabii hiç karavana binmemiş olmak kalmamış olmak,alkovanlı karavan kullanmamış olmak tedirgin ediyor.Ama inşallah bir yerden başlayacağım.

Bütün doga dostlarine merhaba.
Sayin Buralpli tavsiyenize tesekkürler bunu ben bilmiyordum .ögrenmis oldum. ;)

Ercan

serkanguranc' Alıntı:
Sağol üstadım...Doğrusunu bulmaya çalışıyorum.Motokaravanmı,Camper mi.....Ucuz basit mi? Yoksa pahalı güzel bişeymi? Ne kadar kullanabilirim?Neyse yazılanlar çok şey anlatıyor...İnşallah doğrusunu bulurum..Tabii hiç karavana binmemiş olmak kalmamış olmak,alkovanlı karavan kullanmamış olmak tedirgin ediyor.Ama inşallah bir yerden başlayacağım.

Serkan bey 2008 ekim ayına kadar bende hiç bir bilgi sahibi değildim karavancılık konusunda bu foruma devam ettim ve doğru yolu buldum ;D azıcık araştırma ile size hitab edecek karavana karar verebilirsiniz çünkü herkesin ihtiyaçları farklıdır.

Merhaba Levent bey biz Temmuz ve Agutos ayin da Türkiyede idik simdi tekrar calismaya basladik ama Ekimde 10 günlügüne Italya veye hirvatistan düsünüyorum :smiley: bakalim hangisi olacak buda Karavanciligin cilvesi plan yapmadan güzargahi degistiriyorsun .

Bütün doga dostlarina dertsiz ve güzel gezmeler. :D

Yaza kadar karavanı bitirmeyi hedefliyorum belki biryerlerde karşılaşırız tanışmak vesile olur, kolay gelsin iyi çalışmalar

Merhaba
1 yıldan fazla olmuş foruma en son yorum yapılalı ama olsun ben şimdi gördüm :smiley:
Hayatım boyunca hemen hemen tüm spor dallarını az çok yapmış birisiyim.
Çok eski 3 yıldız balıkadamım(99 da beyin kanaması geçirdiğim için artık dalamıyorum)
Çiftliğim var ufak çaplıda olsa fırsat buldukça soluğu orda alıyorum.(mangal olmazsa olmazım)
Kros motorum var(eski racingciyim:smiley:
Köpeklerim var(secereli alman kurdu,lucy ve oscar)
Ambulans Defenderim var(ne kadar karavandan sayarsanız)
Selamlar..

Biz yayla karavancıları olarak sizi kesin karavancı olarak sayarız merak etmeyin.Çok güzel bir aracınız var kıymetini bilin.İçininde fotoğraflarını yollarsanız merakımızı gidermiş olursunuz.

Teşekkür ederim hem beni karavancı olarak kabul etmenize hemde aracım ile ilgili söylediklerinize.En kıssa zamanda içinin resimlerinide çekip göndericeğim,selamlar.

Kendinizi burada tanıtabilirsiniz.''Kendi karavanını yapanlar....'' başlığı açarsanız konu kargaşasına sebep olmamamış oluruz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=336.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR