Arama sonuçlarınız

1. CEM50

S100 4X4

Ynt: S100 4X4 Yunus bey ilginize teşekkürler dün yazarken aklımda olan ancak yazım sırasında başka işlerede bakınca unuttugum iki küçük soru daha affınıza sıgınarak, benzinli motorlarda sübap sistemi hidrolik iticilimi manuel ayarlımı bide böyle bir ayrım varsa imalat yılları, grangın belirli...

2. CEM50

Yasaklar

Ynt: Yasaklar Size suzuki vitara önerebilirim hem şehir içi hem şehir dışı hemde arazi için yalnız parça ve servis bayagı bi canınızı yakabilir, 3 5 yılda bir kaporta aksamının çürüklerini yaptırırım araçtan ve çevreden ;D ;D ;D bu daha önemli seslere kuklarımı tıkarım derseniz enjektörlü lada...
  3. CEM50

92 Model Defender'in Karbüratörü?

Ynt: 92 Model Defender'in Karbüratörü? Özgür benim baktıgım sistemde manifoldun silindir kapagına yakın yerine enjektör yuvaları açılmış ve uygulama yapılan motorlar elektronik distribütörlü sistemi derinlemesine inceleme fırsatım olmadı ancak görünürde elekronik bir 0-1 anahtarlama var...

4. CEM50

Ynt: 92 Model Defender'in Karbüratörü? Kanatoglu ben ankaradayım karbüratörlü araçla birlikte ne yazıkki yeni karbüratör yedek parça ve anlayan usta büyük bir hızla azalıyor, hele tüv istasyonlarındaki egzos emisyon cihazları devreye girdiginde karbüratörlü ve katalizatörü iptal edilmiş araçlar...
  5. CEM50

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bu araçlar kamyonet ruhsatlımıdır?

6. CEM50

Yasaklar

Ynt: Yasaklar Duygusal durum nedir ;D ;D ;D

7. CEM50

S100 4X4

Ynt: S100 4X4 Yunus bey 100 lük dodgelarla ilgili arka defransiyelin çokta saglam olmadıgı kar çamur benzeri yerlerde ileri geri çalkalamalarda mahrutiyi veya aynayı parçaladıgı ile ilgili bir söylem var bu konudaki duyumunuz tecrübeniz ve fikriniz nedir, benzinli motorda egzos manifoldunda...
  8. CEM50

93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim

Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim Atilla bey kelkitte fujiplazanız oldugunu okudum, gezi için gelirsek sizi nasıl buluruz iletişim bilgileri ve ekipman parkınızla ilgili bilgi verirseniz malum gezenbilir ailesinin en büyük hobilerinden biride fotograf.
  9. CEM50

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Hayırlı olsun, bol çamurlu ve güle güle kullanın.

10. CEM50

Ynt: 92 Model Defender'in Karbüratörü? Teorik olarak mümkün her ikiside çift bogaz weber yalnız landın üstündekinde iki adat selonoid valf var lada samara karbüratörüde bir ihtimal, (ben şu an bir amerikan sitesinde gördügüm karbüratörü komple iptal edip emme manifoldu üstüne çok noktalı...

11. CEM50

Yasaklar

Ynt: Yasaklar Sadece buralara giremiyosunuz şehrin geri kalanı serbest, ;D ;D ;D ;D ruhsatında kamyonet yazan van,panelvan,kombi,vs için geçerli aracınız ister mercedes vito ister vw transporter isterse anadol kamyonet olsun fark etmiyo
  12. CEM50

91 Otokar ile 87 İngiliz Defender Arasındaki Teknik Farklar Nelerdir?

Ynt: 91 Otokar ile 87 İngiliz Defender Arasındaki Teknik Farklar Nelerdir? Otokar olanlarda şasi çatlama ve kırılma şikayetleri vardır gögüs sacı ve kapı karkasları çok hızlı çürür, İngiliz olanlarda şase daha esnek oldugundan kırılma burulma ve çatlamaya mukavimdir gögüs sacı ve kapı...

13. CEM50

1984 Dodge PWD 250

Ynt: 1984 Dodge PWD 250 İhdiyar isminizi bilmedigim için nick inizle hitap ediyorum kusura bakmayın, dodgeları ne kadar tanıyorsunuz bunu bilmiyorum alırken öncelikle yorulmamış ezilmemiş ve orjinalligi pek bozulmamış bir araçla başlarsanız daha az ugraşırsınız, tüketim ve konfor alanlarında...
  14. CEM50

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Sogutucunun yeri süper ;D
  15. CEM50

LR - Defender Aktarma Kutusu Yağ Damlatma Sorunu

Ynt: LR - Defender Aktarma Kutusu Yağ Damlatma Sorunu Yag doldurma tapalarını açıp parmagınızı düz olarak içeri uzatın parmagınıza yag degiyorsa seviye tamamdır degmiyorsa ilave edin, ana şanzıman yagı ATF,digerleri 80/90 numara ana şanzıman hariç digerlerinin doldurma tapası üniversal lokma...

16. CEM50

LR - Defender Aktarma Kutusu Yağ Damlatma Sorunu

Ynt: LR - Defender Aktarma Kutusu Yağ Damlatma Sorunu Sızdırıyorsa(damlatıyorsa)doludur ;D ;D ;D bu arazi araçlarında seviyelerde aşırı düşüş yok ise kafaya takılacak bir olay degil farklı malzemeden yapılmış farklı yaglarla çalışan ısıları bir birinden farklı olan kaplarda ve kutularda olası...
  17. CEM50

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
  18. CEM50

Dodge 250 nasıl araba?

Ynt: Dodge 250 nasıl araba? Perkins olan motorlar 4 litrelik 90 hp motorlardır sorunsuz ve ömürlü makinalardır türkiye cografyasında her noktada parçaya ulaşmanız mümkündür MF 285 ve devamındaki traktör serilerdeki aynı motordur parçasını en ücra köyde bulursunuz sorununu çözersiniz

19. CEM50

Fargo PW150 Hakkında

Ynt: Fargo PW150 Hakkında PW 150 100 lüklerin kasası kullanılarak orjinal dizel motor ile üretilmiş ve genel olarak çift kabindir.
  20. CEM50

4. ve 5. Viteste Ayak Gaz Pedalındayken Hafif Vınlama Sesi İçin Yardım

Ynt: 4. ve 5. Viteste Ayak Gaz Pedalındayken Hafif Vınlama Sesi İçin Yardım Şaft askı bilyası varmı bimiyorum aracınızda ancak askı bilyası sesi oldukça tiz bir ıslıktır ve genel olarak vitesten ziyade hız ile ilintili olarak artar , defenderlerde LT 77 R- RN 380 şanzımanlarda ATF kullanılıyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri