Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: g lerde vibrasyon sorunu
cok ilginc !! bu parca gereksiz diye uretim durmus bilirdim. hic bir uk cikisli 460 G de gormedim. kibrisda ise 82 oncesi kac tane G varsa uzerinde gormusumdur...
adi vibration damper,adi ustunde. ;) benim 79G'nin eski sahibi bu parcanin surekli gevsemesinden...
Ynt: Gezenbilir G Sahipleri
insallah ucuza kurtulursun kardes ! vallahi kotu bir baslangic olmus. ama her olmayan isde bir hayir var..
anavatandan bulamadigin bisey olursa lutfen haberdar et beni. 240D cok yaygin bir w123 aracdi kibrisda. belki raflarda halen daha duruyor olabilir belli basli...
Ynt: g lerde vibrasyon sorunu
nadir abi, iyi oldu paylasiminiz. cok faydali bilgiler ali kardes.ancak aklima bisey takildi.... senin G ilk cikan modeldenmi ? yani 79-81 arasi...ben senin araci 88 tahmin etmisdim.
benim 79G'de de var bu oarca. vibration damper olarak adlandirilir..bu parca...
Ynt: Gezenbilir G Sahipleri
selam seyhan. motor numarasi mazot pompanin hemen uzerinde.blogun uzerinde bir serit uzerinde yazili. pas ve kirden dolayi biraz wd40 ile zimpara yap , ortaya cikar...
oguz kardes , cok gecmis olsun.sana demisdim bu motorlar turbo kaldirmaz. mehmet abinin dedigi...
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları
G forumu senlensin! ;D
benim cabrio beni rahat birakmiyor...!!
ic metal koyu renk metal aksamlari 7167 orijinal fabrika renk koduyla tumunu elden gecirdim. ne varsa boyandi. original jack'da yerini buldu. recarolar inanilmaz konforlu. surus keyfine daha...
selam arkadaslar.
uzun zamandan sonra tekrar yuvaya dondum.konu cok, yenilik cok.
neyse sirayla..
satilik bir cift cok ozel recaro koltuklarim var.
ciddi ilgilenenler bana cebimden veya email'den ulasabilir.
saygilar huseyin
Ynt: G sahipleri biraz hareketlenelim mi
saol mehmet abicigim... dondum yuvaya. ve benimle beraber bir kac G sahibi daha olusdu.
hos sohbetler, bilgi ve resim alis verisleri olur insallah.
saygilar
Ynt: G sahipleri biraz hareketlenelim mi
iyi aksamlar dostlarim.........!!!
uzun zamandir buralarda yokum, kusura bakmayin.isler yogun, G'lerler yakindan ilgilenemedim coktandir. ustalardan usandim aslinda. biraz sogutmuslar beni. ama toparlandik. motogezgin, iyidir hersey saolasin. nadir...
Ynt: Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs
masallah ! guzel paylasim icin tesekkurler motogezgin. cok onemli konuya degindin bir cok 460 serisi G de yapilmasi gereken bir islem.
kisi hazirsin belli. ;)
hayirli seyirler.
huseyin
Ynt: G-EMME MANİFOLT UYGULAMASI
selam kardes.
gecenlerde turkityeden bir dostum istemisdi benden.kolay bulunan bir parca olmadigindan dolayi fiyati 350 euro idi . arkadaslar kendi imkanlariyla aynisi bulmuslar 350 tl'ye, yine kibrisdan tabii... sans yuzlerine gulmus :)
istesrseniz sorayim...
Ynt: g sol arka tampon
gunaydin kardes...
gecmis olsun! nasil gidiyor ? coktan yazilarini okumadim..... [su aralar bende yokdum buralarda...]
sana tavsiyem onu duzelt. benim gordugum kadariyle tr'de cogu 460'in arka tampon tek parca.ikili tamponlu olan G'ler sanki ozel ithalmis gibi...
Ynt: G serisi arka diferansiyelleri
masallah arac guzel. uzerine para atilmis belli ! ;) difransiyel konusu sana dedigim gibi kardes. elimde sifira yakin on ve arka bir set var...
bir kace tane da icini gosteren resim atarsan sevinrim..
motor degisim konusunda en deneyimli usta adana'da...