Arama sonuçlarınız

1. hus55

g lerde vibrasyon sorunu

Ynt: g lerde vibrasyon sorunu cok ilginc !! bu parca gereksiz diye uretim durmus bilirdim. hic bir uk cikisli 460 G de gormedim. kibrisda ise 82 oncesi kac tane G varsa uzerinde gormusumdur... adi vibration damper,adi ustunde. ;) benim 79G'nin eski sahibi bu parcanin surekli gevsemesinden...

2. hus55

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri insallah ucuza kurtulursun kardes ! vallahi kotu bir baslangic olmus. ama her olmayan isde bir hayir var.. anavatandan bulamadigin bisey olursa lutfen haberdar et beni. 240D cok yaygin bir w123 aracdi kibrisda. belki raflarda halen daha duruyor olabilir belli basli...
  3. hus55

g lerde vibrasyon sorunu

Ynt: g lerde vibrasyon sorunu nadir abi, iyi oldu paylasiminiz. cok faydali bilgiler ali kardes.ancak aklima bisey takildi.... senin G ilk cikan modeldenmi ? yani 79-81 arasi...ben senin araci 88 tahmin etmisdim. benim 79G'de de var bu oarca. vibration damper olarak adlandirilir..bu parca...

4. hus55

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri selam seyhan. motor numarasi mazot pompanin hemen uzerinde.blogun uzerinde bir serit uzerinde yazili. pas ve kirden dolayi biraz wd40 ile zimpara yap , ortaya cikar... oguz kardes , cok gecmis olsun.sana demisdim bu motorlar turbo kaldirmaz. mehmet abinin dedigi...
  5. hus55

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri boz ver ali kardes !! az olsun oz olsun.... ;)

6. hus55

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları G forumu senlensin! ;D benim cabrio beni rahat birakmiyor...!! ic metal koyu renk metal aksamlari 7167 orijinal fabrika renk koduyla tumunu elden gecirdim. ne varsa boyandi. original jack'da yerini buldu. recarolar inanilmaz konforlu. surus keyfine daha...

7. hus55

Satilik Recaro koltuk

Ynt: Satilik Recaro koltuk 1600 tl kardes. [uk'de su an alis fiyatlari 800 sterling]
  8. hus55

Satilik Recaro koltuk

selam arkadaslar. uzun zamandan sonra tekrar yuvaya dondum.konu cok, yenilik cok. neyse sirayla.. satilik bir cift cok ozel recaro koltuklarim var. ciddi ilgilenenler bana cebimden veya email'den ulasabilir. saygilar huseyin
  9. hus55

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri cabrio 87 model birde W463 G300 [5 kapi] 1997 kusura bakma abi daldim...

10. hus55

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri

11. hus55

Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB cok guzel dusunce ozgur kardes. yeni topic altinda baslatirsaniz herkes takip eder eminim. saygilar huseyin
  12. hus55

G sahipleri biraz hareketlenelim mi

Ynt: G sahipleri biraz hareketlenelim mi saol mehmet abicigim... dondum yuvaya. ve benimle beraber bir kac G sahibi daha olusdu. hos sohbetler, bilgi ve resim alis verisleri olur insallah. saygilar

13. hus55

G sahipleri biraz hareketlenelim mi

Ynt: G sahipleri biraz hareketlenelim mi iyi aksamlar dostlarim.........!!! uzun zamandir buralarda yokum, kusura bakmayin.isler yogun, G'lerler yakindan ilgilenemedim coktandir. ustalardan usandim aslinda. biraz sogutmuslar beni. ama toparlandik. motogezgin, iyidir hersey saolasin. nadir...
  14. hus55

Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs

Ynt: Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs masallah ! guzel paylasim icin tesekkurler motogezgin. cok onemli konuya degindin bir cok 460 serisi G de yapilmasi gereken bir islem. kisi hazirsin belli. ;) hayirli seyirler. huseyin
  15. hus55

G-EMME MANİFOLT UYGULAMASI

Ynt: G-EMME MANİFOLT UYGULAMASI olur selcuk kardes. ara beni..... saygilar huseyin.

16. hus55

G-EMME MANİFOLT UYGULAMASI

Ynt: G-EMME MANİFOLT UYGULAMASI selam kardes. gecenlerde turkityeden bir dostum istemisdi benden.kolay bulunan bir parca olmadigindan dolayi fiyati 350 euro idi . arkadaslar kendi imkanlariyla aynisi bulmuslar 350 tl'ye, yine kibrisdan tabii... sans yuzlerine gulmus :) istesrseniz sorayim...
  17. hus55

g sol arka tampon

Ynt: g sol arka tampon gunaydin kardes... gecmis olsun! nasil gidiyor ? coktan yazilarini okumadim..... [su aralar bende yokdum buralarda...] sana tavsiyem onu duzelt. benim gordugum kadariyle tr'de cogu 460'in arka tampon tek parca.ikili tamponlu olan G'ler sanki ozel ithalmis gibi...
  18. hus55

G serisi arka diferansiyelleri

Ynt: G serisi arka diferansiyelleri masallah arac guzel. uzerine para atilmis belli ! ;) difransiyel konusu sana dedigim gibi kardes. elimde sifira yakin on ve arka bir set var... bir kace tane da icini gosteren resim atarsan sevinrim.. motor degisim konusunda en deneyimli usta adana'da...

19. hus55

Merhaba İşte yeni bir G kullanıcısı daha ;)

Ynt: Merhaba İşte yeni bir G kullanıcısı daha ;) arac guzelmis ! jantlar satilik mi ?? ;)
  20. hus55

Headers'tan Koltuğa ne dersiniz???

Ynt: Headers'tan Koltuğa ne dersiniz??? harika, muhtesem tasarim. hade samet , 'made in turkey' damgalisini bekleriz...! :D saygilar huseyin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri