Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Deri Araç Koltuklarının Bakımı
Merhaba ,
Bu çok güzel tamir edip boyayan işinin ehli Ankara'dan bir yer söylesenizde gitsem halletsem şu koltukları
Ondan sonrada hergün ellerim gibi bakacam o koltuklara Arko krem ile :)
Selamlar
Ynt: 96 ZJ İçin Ankarada Önerebileceğiniz Usta Yada Servis
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Direksiyonda boşluk var sabit tutunca ole belirgin bir gezmesi sözkonusu değil.
İletişim için adres verebilirseniz sizi ziyarete gelmek isterim en azından tanışmış oluruz.
Selamlar.
Sezgin
Cevabınız ve yardımınız için teşekkürler.Aracın direksiyonu düz yolda giderken sağa doğru duruyor düz değil.Boşluğa gelince sağa ve sola yaklaşık 5 derece kadar çevirmem aracın yönünü değiştirmiyor.Birisi bana ön takım parçalarını söküp...
Akgün için pahalı olduğunu söylediler,HMC garaj'a gittim o arkadaşlarda çok yoğun olduğundan alamadılar aracı bakıma.Bu arada ön takım hemen hemen tamamı değişecek kısa rotlar uzun rotlar burçlar rotiller vs... yan sanayi parça...
Ynt: ZJ Kumanda
Merhaba,bende de 96 ZJ var kumanda arayışındayım.Servise Ankarada sordum biz kodlamasını yaparız dediler.Ne kadara ve nereden getirteceksiniz?Bilgilendirirseniz sevinirim.
Ynt: Hurghada Liveaboard Dalış Gezisi (12-21 Kasım 2010)
Harika anlatmışsınız,fotoğraflarda ayrı bir güzel.
Gerçekten tekrar gitmiş kadar oldum oralara :)
Arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgileriniz için aracı aldım ,
Özkanlar diye bir Amerikan çalışan bir servise yönlendirdi bir arkadaş
Aldığımda ön şaftda problem vardı değiştirildi.
Motor kulağının biri kopuktu değiştirildi.
Ancak ön...
Merhabalar 96 ZJ Almak için bu gün bir arkadaş ile pazarlık yaptım yarın ustaya göstermeyi ve bu araç için bundan sonra gidip gelebileceğim Ankarada Usta Yada Servis önerileriniz gerçekten çok kıymete geçecek herkese selamlar