96 ZJ İçin Ankarada Önerebileceğiniz Usta Yada Servis

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scout21 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,826
Ynt: 96 ZJ İçin Ankarada Önerebileceğiniz Usta Yada Servis

scout21' Alıntı:
Akgün için pahalı olduğunu söylediler,HMC garaj'a gittim o arkadaşlarda çok yoğun olduğundan alamadılar aracı bakıma.Bu arada ön takım hemen hemen tamamı değişecek kısa rotlar uzun rotlar burçlar rotiller vs... yan sanayi parça fiyatları 550 TL tutuyor orjinal alırsak 1000 TL işçilik için 500 fiyat isteyende oldu 300'e yaparız diyen oldu ama gerçekten çok kararsız kaldım.Şimdilik bu şekilde biniyorum. Ayrıca benim arabanın direksiyonda hatırı sayılır bir boşluk var.Onada artık ön takım yapıldıktan sonra baktıracağım.Selamlar
dostum ben Akgün amcaya ta Trabzondan aracımı getiriyorum, pahalı diyen pahalı servis görmemiş ayrıca neye ve kime göre pahalı karaoolum sorunsuz adam gibi yapılsın 3 krş mu düşüneyim ucuz diye olmadık yerde olmadık sorun mu yaşıyayım, ayrıca da benim şahsi fikrim ki işim gereği piyasayı ve servisleri çok iyi bilen biri olduğumu düşünüyorum Akgün Aydın hiçde pahalı değil....

Etiketler

ön takım tabiki etki eder, mesela ön alt süspansiyon kolları ve track bar denen parça bunda etkili. aynı şekilde rot kolunun da etkisi büyük. direksiyon kutusun ayarıda mümkün eğer simit hafifse ama kutu içinde bir problem varsa boşluğa faydası olmaz. direksiyon ayarı ise çok basit. altta rot koluna paralel olan iki cıvatalı bir parça var. onu wd40 ile bolca yağlayıp gevişetince elle döner hale geliyor, yaklaşık 5 derecelik eğri direksiyon için çeyrek tur çevireceksiniz. ben kendim ayarladım bizimkini. zaten elle çevirince içeriden direksiyon hareket ediyor. yanlız iyi sıkın sonra cıvataları. 2 tane rotçuya gitmiştim bu arabada ayar olmaz bile diyeni oldu oysaki.

boşluk hissi mi var yoksa araç geziyromu yolda? bu önemli.

pres ise hikaye, o burçlar çıkınca bir daha adam olmazlar çünkü normalde kauçuk malzeme parçalanıyor ve boşluk yaratıyor.

ankaradaysanız bir uğrayın ivedik sanayiye direksiyon kutusuna ve direksiyon ayarına baktıralım. iş yerim oraya yakın.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Direksiyonda boşluk var sabit tutunca ole belirgin bir gezmesi sözkonusu değil.
İletişim için adres verebilirseniz sizi ziyarete gelmek isterim en azından tanışmış oluruz.

Selamlar.

Sezgin

eğer araç gezmiyorsa daha az masraf çıkacak demektir. ben ivedik organize sanayi bölgesi tarafındayım.
arabayla ilgili bir iş yapmıyorum zihninizde öyle canlanmasın. size adresi özel mesaj olarak atayım.

fahriyesilot' Alıntı:
Şaşmaz otoda ŞEREF 0T0M0TİV Hayrettin Usta biz (ben ve salim) taaa ıspartadan ankaraya chereoke XJ,ZJ,WJ, bakım ve kontrol için götürdük.

kesınlıkle tek gecerım hayrettın ustayı ınsanlıgı yeter ;) ;) ;) ayrıca oldukca ısının ehlı sırada benim suburban var zannedersem oda hayrettin ustanın yolcusu olcak bu gidişe ;D ;D ;D

Ankara'da Jeep ustası arayanlara JeepLife İlker'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bugün alt takım (rotbaşları, z rotları, disk ve balata) değişimi ve 10 bin bakıımına sadece işçilik için (parça hariç) 2500 TL istedi. Çok değil mi dedim "normalde parça fiyatının yarısı alınır" dedi adam, hatta "Şaşmaz'da çoğu dükkan euro bazlı saat ücreti alıyor" dedi. Allah sizi ıslat etsin dedim çıktım. Kesinlikle önermiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR