Arama sonuçlarınız

1. irfan57

İlk Deneyim: Almanya / Mosel Bölgesi

Hemen araca eşyalar yerleştirildi, yatak yorgan hazırlandi ve depoya suyu doldurduk. Bilgisayarımızı, navigasyonumuzu aldık ve saat 17,30 gibi yola cıktık. Otoyolda bir mola yaparak kahvemizi içtik. 300 km yol katederek saat 21,30 gibi Mayen diye pek büyük olmayan bir kasabaya geldik...

2. irfan57

İlk Deneyim: Almanya / Mosel Bölgesi

Merhaba Arkadaşlar, Karavan dünyasına adım atmak maksatlı 02.10./06.10.2017 tarihleri arasında 6,40 m lik bir motokaravan kiraladım. Uzun yıllar hayal ettiğim karavanı almadan önce o hayatı, kamp yerlerini ve aracı biraz tanımak istiyordum. Ezbere bir araç almak yerine biraz tanımak daha...
  3. irfan57

Kasetli Porftatif Tuvaleti Maceratör Sisteme Çevirmek Istiyorum

Ben yeni sordum ögrendim. Avrupada sadece kasetli tuvalet varmış. Avrupa daki tesislerde hep kaset wc ye göre yapılmış. Yol kenarına bosaltma olayı yasakmış. Türkiye dede bu sektör gittice büyüyor. Türkiye de bir artık bir düzenleme yaparak yol kenarına boşaltma işini hijen açısından...

4. irfan57

Norveç 2017 Gezimiz

Tüm paylasimlariniz icin tesekkür ederiz Hüseyin bey. Gezip gördügünüz yerler görsellerlen birlikte bilgi ve tecrübeleriniz sayesinde mükemmel anlatim dilinizle akti bize. Sagolun varolun.
  5. irfan57

Norveç 2017 Gezimiz

Çok güzel. Hüseyin bey size ve muhterem eşinize saglıklı nice geziler dilerim.

6. irfan57

İlk Karavanım Erba 3.40 (haftasonu Karavanı)

Güle güle kullanın. Hayırlı olsun.

7. irfan57

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Cevabiniz icin cok tesekkür ederim. Saygi ve selamlar.
  8. irfan57

Fransa_provence 2015 Lavanta Gezimiz

Hüseyin bey yeni okudum gezi yazinizi. Hem bilgilendim hemde video sayesinde gözlerimiz bayram etti. tesekkürler. Irfan Yildirim
  9. irfan57

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Tesekkürlet Ferhat bey. Adeta belgesel niteliginde hazirladiginiz yazilarinizi resimlerlede süslemissiniz. Sagolun varolun.

10. irfan57

Methaba. Bende siteye yeni katildim. Sizin kuzey avrupa gezi yazinizi zevkle ve sevkle okuyorum...

Methaba. Bende siteye yeni katildim. Sizin kuzey avrupa gezi yazinizi zevkle ve sevkle okuyorum. Maalesef resimleri göremiyorum. Neden acaba? Selamlar. Irfan Yildirim

11. irfan57

Izmirden Baltık Ülkeleri Rotasında 17 Ülke 15 Başkent

Güzel bir gezi ve güzel bir anlatim. Tesekkürler.
  12. irfan57

Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

Güzel bir gezi yapmışsınız. Konaklanan yerlerin koordinatlarını da verirseniz karavancılar için daha kullanışlı olur diye düşünüyprum.

13. irfan57

Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

Güzel bir gezi ve güzel bir sunum olmuş. Tesekkürler.
  14. irfan57

Karar Vermek Zor...

Güle güle kullanin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron