Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hemen araca eşyalar yerleştirildi, yatak yorgan hazırlandi ve depoya suyu doldurduk.
Bilgisayarımızı, navigasyonumuzu aldık ve saat 17,30 gibi yola cıktık. Otoyolda bir mola yaparak kahvemizi içtik.
300 km yol katederek saat 21,30 gibi Mayen diye pek büyük olmayan bir kasabaya geldik...
Merhaba Arkadaşlar,
Karavan dünyasına adım atmak maksatlı 02.10./06.10.2017 tarihleri arasında 6,40 m lik bir motokaravan kiraladım. Uzun yıllar hayal ettiğim karavanı almadan önce o hayatı, kamp yerlerini ve aracı biraz tanımak istiyordum. Ezbere bir araç almak yerine biraz tanımak daha...
Ben yeni sordum ögrendim. Avrupada sadece kasetli tuvalet varmış. Avrupa daki tesislerde hep kaset wc ye göre yapılmış. Yol kenarına bosaltma olayı yasakmış.
Türkiye dede bu sektör gittice büyüyor. Türkiye de bir artık bir düzenleme yaparak yol kenarına boşaltma işini hijen açısından...
Tüm paylasimlariniz icin tesekkür ederiz Hüseyin bey. Gezip gördügünüz yerler görsellerlen birlikte bilgi ve tecrübeleriniz sayesinde mükemmel anlatim dilinizle akti bize. Sagolun varolun.
Methaba. Bende siteye yeni katildim. Sizin kuzey avrupa gezi yazinizi zevkle ve sevkle okuyorum. Maalesef resimleri göremiyorum. Neden acaba? Selamlar. Irfan Yildirim