Arama sonuçlarınız

1. metintuzun

LİKYA YOLU PARKURLARI, FOTOĞRAF VE NOTLAR

Ynt: LİKYA YOLU PARKURLARI, FOTOĞRAF VE NOTLAR örnek fotograflara devam.....Arkadaşlar emeğe saygı gereği fotoğrafları izinsiz yayınlamayınız..örnek fotoğraflara devam..

2. metintuzun

Likya Yolu Hakkında Önerileriniz

Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz Arkadaşlar emeğe saygı gereği izinsiz fotoğrafları izinsiz yayınlamayınız..örnek fotoğraflara devam..
  3. metintuzun

Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz Arkadaşlar emeğe saygı gereği fotoğrafları izinsiz yayınlamayınız..örnek fotoğraflara devam..

4. metintuzun

Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz Arkadaşlar emeğe saygı gereği fotoğrafları izinsiz yayınlamayınız..örnek fotoğraflara devam..
  5. metintuzun

Ynt: LİKYA YOLU PARKURLARI, FOTOĞRAF VE NOTLAR Örnek fotoğraflara devam..

6. metintuzun

Ynt: LİKYA YOLU PARKURLARI, FOTOĞRAF VE NOTLAR 21 Mayıs 2012 - 27 Mayıs 2012 arasında Likya yolunun fethiye ovacık ile kaş arasında ki bölümü yürüdüm arkadaşlar..geçtiğim bölümler ovacık-faralya-kabak-alınca-boğaziçi-sydma-bel-belceğiz-gavurağılı-pyndee-letoon-kınık...

7. metintuzun

Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz fotograflara devam..diger fotografları kendi sitemde yayınladıgımda haber verecegim arkadaslar..videolarda cok yakında sosyal paylaşım sitelerinde..
  8. metintuzun

Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz Arkadaslar 27 mayıs 2012 saat 13.30 da Kaş'a ulaştım.Kumluova sonrası kınık-çavdır-çayköy-üzümlü köyü-akbel-bezirgan ovası-sarıbelen köy-gökçeören-phellos-çukurbağ ve kaş..toplam 6.5 gün sürdü..kabak alınca arası , gökçeören çukurbağ arası ve çukurbağ kaş...
  9. metintuzun

Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz Herkese merhaba bu iletiyi likya yolundan yazıyorum..su an kumluovadayım..ve yoıl boyu cekim sorunu oldugu için en saglıklı internet şimdlik burada..arkadaslar yol harika..su sorunu yok denecek kadar az.su ana kadar parkurlar arasında 1 lt den fazla su...

10. metintuzun

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2012'de)

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2012'de) kırmızı karınca (isminizle hitap etmek isterdim saygı geregi ama yazmamışsınız) deneyimlerinizi paylaştıgınız için cok tesekkür ederim.inşallah haftaiçi yola çıkıp bende ovacık'dan kaş'a kadar parkuru yürüyecegim..kendi ülkemizde ki...

11. metintuzun

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2012'de) yürüyüşümü tekke yarımadasında ki yagmurdan dolsyı dolayı 17 mayıs tarihine ertelemek zorunda kaldım..((
  12. metintuzun

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2012'de) Tekrar merhabalar..gördüğüm kadarıyla bir iletişim sorunu olmuş..ben sizleri yanlış anladığımı sanıyorum..Murat Bey , sizinle bir etkinlikte karşılaşmayı çok isterim..Tüm ustalara saygıyla..

13. metintuzun

Murat Bey ben size saygısızlık yapmadım..umarım yanlış anlamadınız..ama mayıs ayında börtü böcekten şikayet ediyorsanız , size yazacak cümle gelmedi aklıma başka..bende sizin performansınızı tarzınızı bilmiyorum elbet ama yaklaşımınızdan biraz doğadan ziyade konfor sever bir haliniz...
  14. metintuzun

Murat Bey ben bu yolu 3 kez yürüyecegim..daha önce haziran ayında da yürüdüm..o yüzden gayet iyi bilirim mayıs börtü mü olur böcek mi olur..sizden tavsiye istememiştim oysa..madem bulundunuz bende size bir tavsiyede bulunayım..Siz trekking yapmamalısınız bence mayıs ayında börtü böcekten sikayet...
  15. metintuzun

Merhabalar ben Likya yolunu mayıs ayı içinde parkurun bir kısmını yürümeyi düşünüyorum , eğer yürüyüşe katılmak isteyen arkadaslar varsa buradan haberleşelim organize olalım..saygılarımla..mtntzn@gmail.com

16. metintuzun

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı merhaba Tomris..bende daha önce hiç yürümedim..ama likya yolu ile ilgili cok arastırma yapıp parkurlar hakkında zorluk dereceli hakkında detaylı arastırmalar yaptım..gözünüzde büyütmeyin..eger ayakkabı seciminiz dogru ise ve dogru yük ile cıkarsanız yola bırakın...
  17. metintuzun

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Arkadaslar ben ankaradan yazıyorum , mayıs ayı içinde likya yolunun fethiye-kaş arasında ki bölümü tamamlamayı düşünüyorum..katılmak isteyen arkadaslar ile buradan organize olalım..yol arkadaslıgı yapmak isteyen arkadaslar buradan veya mtntzn@gmail.com adresine mail...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri