Arama sonuçlarınız

1. doğacı maceracı

serıes ailesine yeni bir üye

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye teşekkürler barış kardeşim.

2. doğacı maceracı

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye teşekkür ederim muhtar iletişim,evet araç gayet derli toplu ama yinede ufak tefek işleri çıkıyor.bu arada sizin araç ne durumda ?sonucu merak ediyorum.
  3. doğacı maceracı

Kilis Yedek Parça Merkezi

Ynt: Kilis Yedek Parça Merkezi işaretledim...

4. doğacı maceracı

Defender Ön Göğüs

Ynt: Defender Ön Göğüs ilan hala güncelmi? bu ön göğüs serı 3 'ede uyumlumu?
  5. doğacı maceracı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz.bende TPAO da çalışıyorum.

6. doğacı maceracı

Hidrolik direksiyon

Ynt: Hidrolik direksiyon güle güle kullanın bende yaptırmayı düşünüyorum.serıes 3 aracıma.bmw hangi serisinin direksiyonunu kullandınız acaba öğrenebilirmiyim.

7. doğacı maceracı

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye başka açıdan
  8. doğacı maceracı

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye buda benim canavar
  9. doğacı maceracı

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli direksiyon oldukça sertleşmiş ama .bilimiyor daha önce hiç kullanmadığımdanmı yada hidrolikten sonra bunu kullanıncamı bilmiyorum .çok sert geliyor bana ,belkide orjinal hali budur.hafta içi doblo ,haftasonu land olunca bocalıyorum.hidrolik...

10. doğacı maceracı

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli ebat için bişey diyemiycem ama bayağı geniş tabanlı lastik biara bakarım ebatlara

11. doğacı maceracı

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye burası adıyaman (güneydoğu anadolu)bende tam tersi üstünü kapatmayı düşünüyorum.her haftasonu bağa gideceğim bununla kısmet olursa açık biraz riskli oluyor.dağlık olduğu için heran yağmur fırtına olabilir.resimlerin çekildiği yer benim bağevi arazi oldukça...
  12. doğacı maceracı

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye yavaş yavaş resim atma işinide öğreniyorum.

13. doğacı maceracı

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye kamyondan indiriliş
  14. doğacı maceracı

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye ama pek beceremiyorum tek tek atıyorum.öğremeye çalışıyorum :)
  15. doğacı maceracı

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye bikaç resim ekleyeyim

16. doğacı maceracı

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli aynı şeyi bende yaşadım.ışıklarda durunca herkes lastiklere baktı ::)
  17. doğacı maceracı

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli :)
  18. doğacı maceracı

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli aradaki sac levhayı kestirmek herhangi bir sakınca yaratmazmı?sanki kesilmemesi lazım diye biliyorum(belkide yanlış biliyorum)

19. doğacı maceracı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza hoşgeldin davut kardeş.bende adıyaman'dayım
  20. doğacı maceracı

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli bunların koltuk kısmı bildiğiniz gibi dar.yeni aldığınız koltuklarla bu sorunu çözebildinizmi bari?bende biraz sıkışarak kullanmaya çalışıyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri