Arama sonuçlarınız

1. doğacı maceracı

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli çok güzel üzerindeki karla beraber :)

2. doğacı maceracı

serıes ailesine yeni bir üye

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye iyi dilekleriniz içn teşekkür ederim.En kısa zamanda ekleyeceğim.
  3. doğacı maceracı

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye teşekkür ederim.

4. doğacı maceracı

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye 6000 tl. alış fiyatı 1000 tl.nakliye ücreti 75 tl.noter devir masrafı 125 tl.genel bakım ,subap ayarı vs. 7200 toplam şuana kadar
  5. doğacı maceracı

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye Teşekkür ederim.Yaşasın land kardeşliği :)

6. doğacı maceracı

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye henüz resim çekme fırsatım olmadı .ekleyince görüş ve önerilerinize başvurmak isterim.bu forumdan çok faydalı şeyler öğrendim.öğrenmeyede devam ediyorum.saygılar

7. doğacı maceracı

uzun aramalardan sonra bende bir tane serıes 3 1974 model araç aldım.araç izmir'de idi kamyonla getirttik.şu an herşeyiyle faal durumda .amacım bağa bahçeye giderken kullanmak. tabi arazi dağlık ve eğimli olduğundan doğal olarak gidip gelirken ofroodda yapmış olucam bu arada:))
  8. doğacı maceracı

Tek Bir Hayat Var; Onu Yaşa - LR Series 1976

Ynt: Tek Bir Hayat Var; Onu Yaşa - LR Series 1976 resmen ölüyü diriltmişsiniz.inanamadım ilk halini görünce.bravo ,çok güzel bu işçiliğe ve azme ve sabra ve ortaya çıkan sonuca şapka çıkartılır.
  9. doğacı maceracı

91 Model Land Rover 111, Hidrolik Direksiyon + Turbo

Ynt: 91 Model Land Rover 111, Hidrolik Direksiyon + Turbo takip

10. doğacı maceracı

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU baştan sona kadar izledim ,tek kelime ile;HARİKA

11. doğacı maceracı

Benim de Series'im Var

Ynt: Benim de Series'im Var nasıl bişey ortaya çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum.allah kolaylık versin.
  12. doğacı maceracı

Benim de Series'im Var

Ynt: Benim de Series'im Var bunların ayrıca üst tarafı sonradan montemi?yani sökülüp takılabilir cinstenmi?hard top dedikleri bumu

13. doğacı maceracı

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor teşekkür ederim.bilgiler için şunun için sordum bende bir defender alım aşamasındayım.fakat motorunda arıza var gibi bi fikir olması açısından sorma gereği duydum.iyi günlerde kullanın arkadaşım.
  14. doğacı maceracı

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor motoru sıfırdan yapmanız ne kadar a mal oldu ,acaba sorsam
  15. doğacı maceracı

Hong Kong da gördüğüm DEFENDER ler

Ynt: Hong Kong da gördüğüm DEFENDER ler biz daha eskisini bile göremedik.ahhhhh ahhhhhhhhh :)

16. doğacı maceracı

Mevlit Kandili

Ynt: Mevlit Kandili tüm islam aleminin ve gezenbilir ailesinin kandilini kutluyorum.herşey gönlünüzce olsun
  17. doğacı maceracı

Adıyaman'da Yapmadan Dönme

Ynt: Adıyaman'da Yapmadan Dönme herşeyi yazmışsınız ama birde adıyaman baklavası mutlaka yemenizi tavsiye ederim.(antepliler kızmasın ama çok güzel baklava yapılıyor adıyamanda)
  18. doğacı maceracı

Ynt: Hong Kong da gördüğüm DEFENDER ler hepsi çok güzel gerçekten

19. doğacı maceracı

Ynt: Hong Kong da gördüğüm DEFENDER ler PJ415 çok hoşuma gitti .harika ,çok güzel resimler
  20. doğacı maceracı

MTV'nizi İndirimli Ödemek İstermisiniz?

Ynt: MTV'nizi İndirimli Ödemek İstermisiniz? benimde doblo var.ticari olarak geçiyor.bunu hususiye çevirirsem nasıl olur acaba bilgisi olan varmı?her yıl muayene zorunluluğum var.bu çok sıkıcı ve masraflı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri