Hong Kong da gördüğüm DEFENDER ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aksion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,074

Etiketler
Ynt: Hong Kong da gördüğüm DEFENDER ler

amma uzaktan kumanda var vitesin orda. Şu son modelleri tr de böyle ne zaman yolarda görebileceğiz bizde acaba. Spor araba gibi parmakla gösterilecek kadar az

çok güzel makınler maşallah paylasım için tşk

serci07' Alıntı:
ben daha yeni defenderlerden göremedim ülkemizde. onu demek istedim.

Ben bir kaç örnek göstereyim size o halde.

110_IF~1.jpg

arthurlifted.jpg

big_10883640_1344607_ft5s817.jpg

Resize_of_DSC06958.jpg

2413333_53_full.jpg

Daha da bulabilirim, sizinde merakınız varsa DEFENDER lara sizde bulabilirsiniz.

Ülkemizde sıfırı satılmayan bir araca ancak bu kadar yapılabilir, ülkemizdekilere de haksızlık yapmayalım. ;)

Size link de vereyim, kolay yoldan araştırın hiç olmazsa.

:D ben hergün araştırıyorum zaten. Bu araçlara söz yok. Ama sıfır kilometre 2011 bir defenderı yollarda görmek lamborgihini bir araç görmekten daha zor. ::smiley: Bilmem anlatabiliyormuyum. ;)

serci07' Alıntı:
:D ben hergün araştırıyorum zaten. Bu araçlara söz yok. Ama sıfır kilometre 2011 bir defenderı yollarda görmek lamborgihini bir araç görmekten daha zor. ::smiley: Bilmem anlatabiliyormuyum. ;)

Söylediğinizde haklı olabilirsiniz, konuyu da fazla uzatma niyetim yok fakat son olarak bir kaç şey söylemek isterim, evet Hong Kong da görülen araçlar çok güzeller diyecek sözümüz yok, 2011 olduklarınıda bilmiyoruz ama Türkiyede de sıfır olarak satılıyor, Lamborgini ile yan yana koysalar DEFENDER a koşarım bakmaya, benim için tek önemli olan araç DEFENDER.

Umarım sizde beni anlayabilmişinizdir. ;)

zaten aynı dili konusuyoruz Defender lisanı. Zaten hayallerimizde sıfır bir defender var bizim :D

aslında lamborginiyi alıp sonra satsak defender koleksiyonu yapsak daha iyi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR