Arama sonuçlarınız

1. Sada

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Baş belanız olacağım demiştim size. ;D Şaka bir yana çok mutlu ettiniz beni. Tibet bahane dostlar şahane. ;) kamerdeniz abim sen de gelebilseydin keşke hem tanışmış olurduk. Napalım madem öyle biz de Çanakkale...

2. Sada

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları Merhaba Mavi1659, bunları motosiklet bölümü altında konuşmaya devam etsek iyi olacak sanırım. :) Zira konunun dağılmasına neden olmak istemem. Fikirlerimi de orada paylaşmaktan keyif alırım. ;)
  3. Sada

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Bendeeeeeee. :) ÇADIR: 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) 06- Ufuk SARNIK (ufuk) 07- Adil Alkuş (Adil) +1 08- Neriman...

4. Sada

Küresel Isınmaya Karşı Motosiklet Üzerinde 82 Gün

Ynt: Küresel Isınmaya Karşı Motosiklet Üzerinde 82 Gün Harika bir iş çıkartıyorlar. Saygı duydum. Şu sponsorlardan biz de bulsak hani ne şahane olacak... ::)
  5. Sada

Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009) Sözümüz söz, geleceğiz artık. ;) Bıkacaksınız benden nihahahaaha ;D Git Seda diyeceksiniz gitmeyeceğim. ;D Bu arada Ercan'dan haberi olan var mı elinden bir kaza mı çıktı acaba pazar günü. ::)

6. Sada

Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009) Kendimi toplayıp Kömür Limanı’na varabilmem cumartesi akşamını buldu. Kömür Limanına geldiğimde beni samimiyetle karşılayan dostları gördüğümde içimden “zor oldu gelmem ama iyi ki gelmişim” dedim. Kendim gibi yoldan çıkmış dostlar...

7. Sada

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları Ufuk artık offroadu iki tekerle yapmaya niyetleniyor sanırsam. ;)
  8. Sada

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları Ne demek af Ufuk memnun oldum. :) Yalnız senin eklediğin fotoğraf süper moto olan bir DR-Z. Suzuki DR-Z 'nin 3 tipi var. SM diye de bilinen asfalt kullanımına hatta daha çok yarışmaya yönelik süper moto tipi, S modeli diye bilinen enduro tipi, araziye de asfalt...
  9. Sada

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları Bozcaada'nın tek kampı Ada Kamptır zaten. Aslında fiyat biraz yüksek gibi gelse de adanın uçuk fiyatlarını ve kamptaki olanaklarını düşününce gayet iyidir Ada Kamp. ;)

10. Sada

Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009) Teşekkürler Mert Bey, kaydettim numaranızı. Görüşmek üzere.

11. Sada

Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009) Cumartesi sabahı Çanakkale'den katılmamın bir mahsuru yoktur herhalde. ::) Bir gezenbilir flaması falan dikersiniz artık sizi tanımam için. ;)
  12. Sada

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları Sanırım dalış da sizde hobiden öte. İnanılmaz keyifli fotoğraflarınız. Hiç dalış yapmayı düşünmeyen birine bir kez daha bu kararı düşündürtecekler. :) Daha dalıcı olmaya çalışan bir endurocu olarak ; gönlünüzden geçen motosiklete en kısa zamanda kavuşmanızı dilerim. ;)

13. Sada

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları Fotoğraflar çok güzel. Avatar ayrı güzel ama. :) Konuyu dağıtmak istemem ama sormadan edemedim motosiklet merakınız da mı var acaba?
  14. Sada

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Babakale'de güneş batarken taze kalamar yiyip, rakı içmeden dönme!
  15. Sada

Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009) Daha önce gittiniz mi bilmiyorum ama tam motosikletle gidilecek yolu vardır benden söylemesi. ;)

16. Sada

Lapseki Dumanlı Köyü Gezisi (15 Temmuz 2009)

Ynt: Lapseki Dumanlı Köyü Gezisi (15 Temmuz 2009) Burada her sene Deliler Bayramı kutlaması olur bir de ona katılmak lazım. ;)
  17. Sada

Kaz Dağları & Cunda Off-road ve Jeep Safari Gezisi (29 Ekim - 01 Kasım 2009)

Ynt: Kaz Dağları & Cunda Off-road ve Jeep Safari Gezisi (29 Ekim - 01 Kasım 2009) Bu etkinlik hala geçerli mi acaba?
  18. Sada

Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009) Dalışa uygunluğu gösteren sağlık raporu gerekliliği hangi noktada başlıyor peki?

19. Sada

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Hoş bulduk Murat Bey,sağolun. :) Hep beraber tozlu, topraklı yollar alabilmek dileğiyle. ;)
  20. Sada

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Neden başlamasın? Bence hayata bakışla alakalı tercihlerdir bunlar PrometheusTR. ;) Ben enduro motosikletleri ve enduro kültürünü sevdiğim için motosikletli yaşama başladım. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri