Çanakkale Kamp Alanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,170
Ynt: Çanakkale Kamp Alanları

SedaOzkok' Alıntı:
Bozcaada'nın tek kampı Ada Kamptır zaten. Aslında fiyat biraz yüksek gibi gelse de adanın uçuk fiyatlarını ve kamptaki olanaklarını düşününce gayet iyidir Ada Kamp. ;)
merhaba Seda hanım
kullandığınız motorun marka ve modeli nedir?
ben karavan arkasına kanuni elit-100 aldım. 90 kg olması güzel ama 93 cc güç yetersiz maalesef...
..iyi günler dilerim...

Etiketler

Seda'nın affına sığınarak ben cevap vereyim ;)

Motor Tipi : 4-zamanlı, DOHC, karbüratörlü, 1-silindir
Sübaplar : 4, silindir başına
Soğutma sistemi : Sıvı soğutmalı
Silindir hacmi : 398 cm3
Sıkıştırma oranı : 11,3 : 1
Maksimum güç : 40 hp / 7600 dd
Maksimum tork : 39,2 Nm / 6600 dd
Şanzıman sıralaması : 5-vites
Toplam uzunluk: 2225 mm
Toplam genişlik : 855 mm
Toplam yükseklik : 1200 mm
Aks arası mesafe : 1460 mm
Zeminden yükseklik : 260 mm
Sele yüksekliği : 890 mm
Kuru ağırlık : 135 kg
Yakıt depo kapasitesi : 10 Litre
Ön süspansiyon : Sekme ve sıkıştırma ayarlı başaşağı teleskopik çatal, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Arka süspansiyon : Eklem tip, yay ön yükleme, sıkıştırma ve sekme ayarlı, mono amortisör, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Ön lastik ölçüsü : 120/70-R17 M/C (58H) İç lastikli
Arka lastik ölçüsü 140/70-R17 M/C (66H) İç lastikli

dr-z400sm_black_rhs_700p.jpg

Ne demek af Ufuk memnun oldum. :smiley: Yalnız senin eklediğin fotoğraf süper moto olan bir DR-Z. Suzuki DR-Z 'nin 3 tipi var. SM diye de bilinen asfalt kullanımına hatta daha çok yarışmaya yönelik süper moto tipi, S modeli diye bilinen enduro tipi, araziye de asfalt kullanımına da yönelik cantları ve lastikleri ona göre olan model, bir de Türkiye'ye getirilmeyen E tipi, o da tamamen arazi kullanımına yönelik hard enduro yapanların kullandığı model. Benim ki DR-Z 400 S diye geçen model.
Kamil Bey (bu arada doğru söylüyoum umarım isminizi) aslında tam olarak nerede ve ne amaçla kullanmak istediğinize karar vermek önemli. Yani ben hafiften araziye dalmak istiyorum diyorsanız benimkinden daha da hafif olan gittiğiniz kamplarda çevreyi keşfetmenizi sağlayacak motosikletler önerebiliriz. Hatta memnun olurum yardımcı olabilirsem. :smiley:

Ufuk artık offroadu iki tekerle yapmaya niyetleniyor sanırsam. ;)

merhaba Sevgili Ufuk ve Seda hanım
benim motorsiklet ten beklentim, moto-karavan arkasında platformunda taşınacak hafiflikte olmalı, ve eşimle beni 150 kg gibiyiz yoplamda :smiley:) düşürmeden yamaç çıkarak şehir+kır da gezdirecek kapasitede olmalı... bir kere yalova-termal de yokuş çıkamadık, bir keresinde de ayvalık da yokuş da vites 3-2-1 derken motor stop etti ve yan yattık... bu da motor gücünüğn az olmasından kaynaklanmakta... sevgiler.... Kamil Beyhan GÜLEÇ...

ufuk' Alıntı:
Bu akşam A2 için kursa yazılacağım ;)

Tavsiye ederim yılbaşından sonra biraz daha zorlaştırılabilir.Bende bugün yarın derken yaş oldu 48 ve karar verdim A2 aldım şimdide motorumu arıyorum enduro mu yoksa daha oturaklı suzuki burgman mı yada başlangıç olarak 125 cc lik bir şeymi karar veremiyorum başlangıçta 250 cc lik birşey düşünüyordum çevremdekiler 125 ile başla diyorlar şu an bvs 100 skooter kullanıyorum şehir içinde harika bir motor motorcu arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. Selamlar

Merhaba Mavi1659, bunları motosiklet bölümü altında konuşmaya devam etsek iyi olacak sanırım. :smiley: Zira konunun dağılmasına neden olmak istemem. Fikirlerimi de orada paylaşmaktan keyif alırım. ;)

SedaOzkok' Alıntı:
Merhaba Mavi1659, bunları motosiklet bölümü altında konuşmaya devam etsek iyi olacak sanırım. :smiley: Zira konunun dağılmasına neden olmak istemem. Fikirlerimi de orada paylaşmaktan keyif alırım. ;)

Haklısınız

yukarıdaki gereksiz tartışmayı değiştirmek iştemiştim.

teşekkür ederim.

sayın mederetörüm....
demokratik açılım isterim.....
askeri disipline edilmiş, bölük pörçük kısımcıklara ayrılmış Forumda
üyeler androitleşmiş...
nolur bu kadar sıkmayın....
bu yazım ile forumun temeline dinamit koydum sanırım :smiley:)))

sevgiler
saygılar...

kamerdeniz' Alıntı:
sayın mederetörüm....
demokratik açılım isterim.....
askeri disipline edilmiş, bölük pörçük kısımcıklara ayrılmış Forumda
üyeler androitleşmiş...
nolur bu kadar sıkmayın....
bu yazım ile forumun temeline dinamit koydum sanırım :smiley:)))

sevgiler
saygılar...

Abicim başkalarının da faydalanabilmesi amacıyla konuyu taşıma önerisinde bulundum ben. Yoksaaa arızayız ama daha androidleşmedik yani. ;D

Çanakkale/Biga/Şahmelek Sessizlik Sakinlik kafa Dinlemek İçin Çok Güzel bir Mekan..Tek Sorunu Yollarının Biraz Bozuk olması O Sorunda Halledilir Artık..Çadır ve Deniz için Çok Güzel Bir yer..
Ailecek Rahat Edebileceğiniz bir Ortam..
Duş/Banyo
+2 Restorant
Çay Bahçesi ve Bar
24 saat Muzık Verebılen 2 cafe(Genclere yonelık ozeLLıkle)
Araba yada karavan ile gitmezseniz 30 dk da bir Şehir merkezi Biga'ya Araba Bulunmakda..
Ayrıca 2.5 km Uzagında AKSAZ adında Bir Balıkcı kasabası bulunmakta..Ürünler ŞAHMELEK'e de TAZE olarak geliyor ama Köy Yumurtası,Sütü,Ekmeğini Sabahları kendi almanız kadar güzel birşey olamaz..Akşamları AKSAZ'da Balık Ziyafetide Başka olur..
Bende Kendim Ç.kale/Biga/Yeniçiftlikliyim..
ŞAHMELEK'e giderken Benim Köyümdende Geçiyorsunuz.. :D ;) ;D

SedaOzkok' Alıntı:

tanışma formuna birşeyler yazdım fikirlerinizi bekliyorum

selamlar

slm kaba tepe kampına bende gitmiştim güzel bir kamp sessiz sakin imkanları olan biryer resimli olarak katkıda bulundugunuz için tşk ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR