Arama sonuçlarınız

1. S

Araç Seçimi Hakkında Yardım...

Ynt: Araç Seçimi Hakkında Yardım... Merhaba evet aslında aklım discoda ama çok araştırınca insanın kafasıda çok karışıyor discoyla infiniti arasındayım bakalım kısmet 2013 e kaldı artık ama yinede mümkünse aracınız hakkında ressim ve bilgi verebilirseniz memnun olurum tabikivede fiat konusu ...

2. S

INFINITI için forumda sayfa açılması hakkında

Ynt: INFINITI için forumda sayfa açılması hakkında(Sayfa Açılmıştır Teşekkürler) Merhaba Değerli Moderatörlerlerimizin ilgisi sayesinde İnfiniti sayfası açılmıştır. hepsine teşekkür ederim . Sağlıkla Kalın... http://www.gezenbilir.com/index.php?board=550.0
  3. S

İnfiniti QX4 Teknik Bilgiler

Infiniti Model QX4 Submodel QX4 Değişiklik 3.3 i V6 24V (170 Hp) Kapı 5 Power 170 hp Maksimum hız 177 km/h 100 km / h durma arası İvme 11.2 sec Yakıt deposu hacmi 80 Lt üretim içine koyarak Yılı 2001 yıl Coupe yazın Jeep koltuk 5 Boy 4670 mm. genişlik...

4. S

infiniti QX4

Ynt: infiniti QX4 evet pathfinder ile aynı katagoride sadece infiniti biraz daha lüx model diye geçiyor ama servis olayını bilmiyorum o biraz problem yaratabilir yinede araştırmak gerekli .
  5. S

infiniti QX4

Ynt: infiniti QX4 Çok Teşekkür ediyorum Sayın Nadir bey tüm GEZENBİLİR ailesine hayırlı olsun .emeği geçen tüm dostlara .EMEĞİNİZE SAĞLIK diyorum.. :) Sağlıkla Kalın

6. S

infiniti QX4

Infiniti, Nissan Motors'a bağlı ABD, Kanada, Orta Doğu, Güney Kore ve Tayvan pazarlarında satışa sunulan lüks otomobil markası. Görsel olarak Nissan Pathfinder ın daha lüx modelidir. QX 4 1998 ve 2001 modelleri internette 25,000 ile 35.000 arası rakkamlara satılmaktadır.

7. S

Teşekkürler

Merhaba sayın gezenbilir moderatörlerine çok teşekkür ediyorum sitemizde infiniti hakkında bir bölüm yoktu sağolsunlar açtılar .Ellerinize Sağlık .ve bu bölümün ilk mesajınıda ben yazmış oldum:) buda ayrı bir güzel olay.herkeze hayırlı olsun . Sağlıkla Kalın.
  8. S

Ynt: INFINITI için forumda sayfa açılması hakkında Günaydın ilginize çok teşekkür ederim her zaman dediğim gibi ben bu forumu seviyorum tam bir aile gibiyiz.Herşey gönlünüzce olsun. Sağlıkla Kalın...
  9. S

Merhaba forumda infiniti hakkında bir sayfa veya yer açılması için ne yapmak gerekli sayın moderatörümüzede özel özelden yazdım ama cevap gelmedi .Bu konu hakkında yardım. Nissan altında yada Bağımsız olarak infiniti içinde ayrı bir yer rica ediyorum.ruz. Saygılar. Sağlıkla Kalın...

10. S

Ynt: Araç Seçimi Hakkında Yardım... Günaydın ilginize teşekkür çok ederim. sanırım pajero doğru seçim olucak ama çevremde herkez bişey diyor kafam o yüzden karışıyor Birde bu gün infinitiye neden bakmıyorsun dediler daha önce duymamıştım oda güzel araç ama ne diyim bakalım hayırlısı gönlüm...

11. S

Merhaba uzun zamandır forumda sadece izleyici olarak kaldım şimdi yine kaşıntım başladı ve araç bakmaya başladım:) Günlük hayatta kullanabileceğim sıkıntı yaşamıyacağım arada araziye çıkabilecek arada ava gidebilecek en önemlisi ailemle çoluk çocuk binebilecek bir araç için yardımlarınızı rica...
  12. S

1993 Chevrolet Suburvan

Ynt: 1993 Chevrolet Suburvan Merhaba ilan yayından kaldırıldı zira aracın sahibi olan arkadaşımız aracı satmaktan vaz geçti. ilgilerinize teşekkür ederi. Hayırlı Günler İyi Bayramlar.

13. S

navigasyon cihazı öneriler...

Ynt: navigasyon cihazı öneriler... Merhaba benim önerdiğim marka ! •Ömür boyu ücretsiz trafik servisi •81 ilden trafik bilgisi •İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Antalya. Toplam 5 ilde RADYO D 104,00 frekansı üzerinden TMC trafik bilgisi yayını Tüm bunların garantisini veriyor bu arada kimse...
  14. S

navigasyon cihazı öneriler...

Ynt: navigasyon cihazı öneriler... Merhaba Benim en son duyduğum ve beğendiğim bir Navigasyon cihazı var Piranha gerçek zamanlı trafik bilgisi bile veriyor linki aşşağıda isterseniz bakın . Sağlıkla Kalın.... http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=278
  15. S

Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

Ynt: Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi? Merhaba galloper 3.0 V6 otomatik vites yakıt tüketimi hakkında bilgi verecek kimse varmı . sağlıklla kalın.

16. S

Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

Merhaba Bende çakmak aldım deli bir şey pürmüzmü çakmakmı anlamadım:) Kesinlikle Tavsiye:) Değişik bir şeyler varsa bekliyorum. bir tel yeterli. Sağlıkla Kalın...
  17. S

Galloper Kullanıcılarına Merhaba

Merhaba Aracınız hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadıyla güzel ve mutlu günlerde kazasız belasız binmenizi nasip etsin. Sağlık Kalın...
  18. S

Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı

Ynt: Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı Merhaba Ben Halazırda sizi bekliyorum:)

19. S

BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu

Ynt: BAOFENG UV-5R mi WOUXUN mu Merhaba bu tür bir cihazı yurt dışından amatör telsiz ci belgesi olmadan aldırma imkanım varmı mesela almanyadan ve getirtme imkanım varsa orada fiyatı nedir. Sağlıkla Kalın....
  20. S

Aranıyor - Devamlı 4 Çeker Olmayan Bir Araç

Ynt: Aranıyor - Devamlı 4 Çeker Olmayan Bir Araç ilginize teşekkür ederim aracı daha öncede dediğim gibi bir ağabeyimiz istiyordu .şuan yurt dışında işi dolayısıyla artık dönünce kendi si bakıcak . saygılar. Sağlıkla Kalın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri