Galloper Kullanıcılarına Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmet 53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,076

ahmet 53

ahmet küçük istanbul
Yer
istanbul
merhaba arkadaşlar ben istanbuldan ahmet .bügün itibariyle 99 model 2.5 tdi galloper sahıbıyım . uzun zamandan beri avcılığın yanında en çok heves ettiğim off road ve tabiati daha iyi gezebilmek için almayı düşündüğüm arcın hangisi olması gerektiği araştırması son buldu . kasası ve alt yapısı pajero olan motor ve parça konusunda sıkıntı çekmiyeceğimi düşündüğüm lastıklı tank gözüyle baktığım aracımla inşallah sorunsuz ve uzun soluklu bır beraberlığım olur

Etiketler
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Benimde daha 1,5 hafta oldu aracımı alalı.
Resim varsa ekleyebilirsiniz.Deneyim ve izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirm.

resim yukleme işini becerebilirsem ilk iş yükleyeceğim . izlenimlerime gelınce asfaltta rahat ve konforlu olmakla beraber normal bir arazi aracı gibi biraz hantal . bunda dizel olmasınında etkisi var . arazide daha denemedim fakat nasip olursa hafta sonu ilk fırsatta deniyeceğim. sonrası malum artısını eksısını sizlerle paylaşırım

Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah kazasız belasız mutlu günlerde binersiniz...Bu arada arazide yan yatma eğilimi fazla olan bir araçtır.Yan geçişlerde dikkat lütfen.Bunun harici başarılı bir araç.

Hayırlı uğurlu olsun ,Allah kazalardan belalardan korusun çok seveceksiniz güzel araçtır bana babamdan kalma,süperdir bunlar

hoş geldin diyen tüm arkadaşlara teşekurler. gallopercılerden biri olarak aracımdan çok memnunum . verilen para ve alınan arazi performansı olarak tüm arazi araçları için bir kıyaslama yapılırsa benim lastikli dozerimi tek geçerim . unutmadan aracıma şu anda ön kaput sinekliği ön cam üstü şapka şnorkel ve tavan bagajı yaptırıyorum . tüm bunlar bittikten sonra fotoları sizlerlede paylaşacağım. yada nasip olurda gidersek boluda gelen arkadaşlara canlı olarak tanıtımını yaparım :D

öncelikle gözümde eksik olanları tamamladıktan sonra aracı vitrine çikartmayı düşünüyorum yaptırdıklarımıda tam manasıyla bitirdikten sonra bende gerçekten beğenirsem istiyen herkeze yerini tarif ederim.çünkü yaptırdıklarım pıyasada sadece bir şnorkele 400 500 tl rakkamların istendiği bir ortamda gerçekten komik rakkamlar. enbasit örneği tavan sepetini 400 tl ye sipariş verdim . takip edenler bilir en ucuz biz yapıyoruz diyenler bile 800 tl istiyor.

Kararınıza sayıg duyarım.Sonucu ciddi şekilde merak ediyorum doğrusu.Tahmini olarak ne zaman sonlanır çalışmalar?

aslında 1 haftada bitmesı lazım ama birkaç gün sonra bitecek olan muayneyi yaptırdıktan sonra işlemlere devam edeceğim için [malum muaynede sıkıntı çekmemek için]herhalde ay sonunu bulur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR