Arama sonuçlarınız

1. SolakSelim

Pajero Bilgisiz :(

Ynt: Pajero Bilgisiz :( bende yaklaşık 1 yıldan beri araştırıyorum bu araçları.hatta 4x4 araçlar hakkında en ufak bi bilgim yokken şimdi gördüğüm an hangi marka hangi model hangi yıl motor kaç özellikleri neler diye bütün seceresini sayıyorum. :) demek istediğim ben de araştırdım hem vergisi...

2. SolakSelim

ALM - Acmat

Ynt: ALM - Acmat a word AWESOME :)
  3. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( sağolun teşekkür ederim. ben yeni arabaları tercih edemiyorum dünya kadar vergileri var çünkü. o da beni aşıyor malesef :)

4. SolakSelim

Gezenbilir Kocaeli Grubu

Ynt: Gezenbilir Kocaeli Grubu Ad - Soyad: Selim TURHANLAR Doğum Tarihi ve Yeri: 1988 - İzmit Memleket: Bursa/MustafaKemalPaşa Semt: Değirmendere İlgi Alanı: Arabalar,Kitap Okumak,Motosiklet,Bisiklet,Heyecan ve Özgürlük :) Araç: Toyota Corolla Wagon,Mitsubishi Pajero 3.0 v6 (yakında olacak...
  5. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( yücel bey çok çok teşekkür ederim.bi kullanıcıdan bilgi almak zorundaydım.teşekkür ederim. bagaj kısmında bi kapak var mı? normal araçlardaki stepne yeri gibi bir yer? eğer varsa lgpyi oraya aldırmayı düşünüyorum da o yüzden.

6. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( pardon ben siz gönderdiniz zannetmiştim de.akşama ilan sahibiyle konuşucam inşallah.biraz fiyatta inidirm yapabilirsek iyi olur :) size sorduğum soruları bir de ona soralım bakalım o neler diycek :)

7. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( barbaros bey stepne hakkında bi bilginiz var mı? sizin verdiğiniz ilanda(gönlünüzde yatan aslan :)) benim anlatmak istediğim gibi stepne araç içinde bagaj içinde gizli durumda. benim verdiğim ilanda da böyle bir kapak var mı? eğer varsa lpg tankını oraya aldırmayı...
  8. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( sağolun teşekkür ederim :)
  9. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( arkadaşlar pajero'da tek stepne mi var çift mi? yada bagajın altında kapak var mı stepne yeri var mı araçta?araçın içinde umarım anlatabilmişimdir :)

10. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( işe servis ile gidip geliyorum zaten.uzun yolda kullanılacak ve arazime gitmek için zorlanacak biraz :) çok sert virajlar çok dik yokuşların olduğu bir yol. çamur,batak,ot çöp ne ararsanız var :) ama kısa işte 3 km kadar...

11. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( işte arakadaşlar buyrun 5 kapı v6 benzinli araç yakıt ortalaması 13.7 ly http://www.arabadergisi.com/mp/mitsubishi/pajero.htm
  12. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( evet bende bana sanayiyi unutturacak bir araç istediğim için ailem kalabalık olduğu için pajero da karar kıldım. ve alabileceğim en üst nokta bu malesef :) ilana baktım harika bir araç ama benim için bir hayal olarak kalır :) otomatik vites o yüzden tercihim...

13. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( arkadaşlar benim tahminim 500 kuruştu en fazla. 700 krşu görünce afalladım bir an. o zaman en iyisi dediğiniz gibi sürekli lgp kullanmak yani 30-40 liralık bi benzini yedek olarak bulundurup sürekli lgp ile kullanmak.lpgde performansta herhangi bir düşüklük oluyo mu acaba?
  14. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( yok efendim bilakis o şekilde kandırabilirler diye sadece benzinli araçlara baktım. isterseniz bir örnek verebilirim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-saglam-konforlu-guclu-sorunsuz/detay
  15. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( başka ilanları incelediğimde 3.5 benzinli kullananlar 50 krş yakıyor diyorlar. nasıl oluyor anlamadım? ??? motor hacmi daha düşük olan bir araç daha az benzin yakmaz mı? ya da ben mi yanlış biliyorum?

16. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( sağolun hasan bey teşekkür ederim. bütün sorularıma bu site ve sizler cevap verdiniz çok teşekkür ederim. bi de şu yakıt konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
  17. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( o kadar çok yakar mı ya? ben 30 kuruşa yakın yaksa kesin alıcam diyodum :)
  18. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( son bir sorum olacak da tahmini olarak km de ne kadar yakar? sadece benzin için söylüyorum. uzun yolda ve şehir içi olarak.

19. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( çok teşekkür ederim ama ben dizel araç istemiyorum. onların masrafları daha çok.o yüzden kullanmıyorum tekrar teşekkür ederim.
  20. SolakSelim

Ynt: Pajero Bilgisiz :( bu araç otomatik vites olduğu için araç bayır aşağı giderken sürekli hızlanır mı? motor frenleri yok değil mi bunların? o yüzden balatalar çabuk gidiyor herhalde

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri