Arama sonuçlarınız

1. Belonni

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Teşekkürler. Benimde aldığım bilgi bu yöndeydi.

2. Belonni

Hipocamp - Gümüldür

Ynt: Hipocamp - Gümüldür Yerli turist gelmesin yada parası olan gelsin diye izlenen bir politika. Yazık. Umarım parası olanda gitmez de görürler tünelin sonunu.
  3. Belonni

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz.

4. Belonni

Ankara Üzerinden Edirne Den Antalyaya Çadır Kampına Başlıyoruz 15- Temmuz

Ynt: Ankara Üzerinden Edirne Den Antalyaya Çadır Kampına Başlıyoruz 15- Temmuz Çımbız, Dikiş seti, Tırnak makası, Çok amaçlı ip, İlk yardım seti, Kullanılan ilaçlar, Makas, aklıma geldi birden.
  5. Belonni

Ankara Üzerinden Edirne Den Antalyaya Çadır Kampına Başlıyoruz 15- Temmuz

Ynt: Ankara Üzerinden Edirne Den Antalyaya Çadır Kampına Başlıyoruz 15- Temmuz Şimdiden iyi kamplar. Listede olta göremedim. Kasnaklı bir olta fazla yer kaplamaz diye düşünüyorum.

6. Belonni

Kamp Arkadaşı Arıyorum---olimpos

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum---olimpos Olimposta kamp yerleri kısıtlı bir kaç adet pansiyonun bahçesinde çadır kurabilirsiniz.

7. Belonni

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. Sayenizde bir şey daha öğrendim "Granitte tavuk" ilginç bir yöntem. İlk fırsatta deneyeceğim.
  8. Belonni

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp İyi tatiller. Detaylı foto ve bilgi paylaşırsanız sevinirim.
  9. Belonni

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Umarım eski günlerine dönerde bizde ailecek tatilimizin tadını çıkarırız. Gelen bilgiler olumlu yönde ama yinede aramadan duramıyorum son durumu merak ediyorum. Haberleri aldıkça buradan yazacağım.

10. Belonni

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz.

11. Belonni

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Bir gelişme olduğu taktirde buradan bilgi veririm. Bizde tatilimizi kampa göre planladık aynı dönemde belki orada oluruz. Umarım eskisi gibi olur kamp dostlarla bir araya geliriz. Bende sadece telefonla bilgi alıyorum hafta içi dahada...
  12. Belonni

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Slm, Arkadaşlar kamp açık az önce arkadaşlarla görüştüm. Su bağlantısını yapmışlar sular akıyor. Elektrik bağlantısı ile ilgili tesisattan kaynaklı arıza varmış çözmeye çalışıyorlar hafta içi sorun giderilecekmiş. Şu anda kamp yapanlar...

13. Belonni

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Slm, Bugün bana ulaşan bilgi. Cumartesi günü (06.07.2013) tarihinde kamp açılacak takip eden arkadaşların bilgisine. Şu anda temizlik yapılıyormuş. Bir değişiklik veya gelişme olursa buradan bilgi vereceğim.
  14. Belonni

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. İyi tatiller.
  15. Belonni

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Çok güzel oldu bence elleriniz dert görmesin. İç dizaynın da dış dizayn kadar mükemmel olacağını düşünüyorum. İyi çalışmalar.

16. Belonni

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.
  17. Belonni

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Gökova Orman kampının içinde mangal, semaver, kamp ateşi vb. yakmak yasak. Ama tüplü mangal kullanabilirsiniz. Bu arada Kamp henüz açılmadı takip eden arkadaşlar.
  18. Belonni

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı Cesaretiniz için öncelikle kutluyorum sizi. Yola çıkacağınız ve aracına bineceğiniz insanları seçerken özen göstermenizi tavsiye ediyorum. Umarım istediğiniz gibi bir tatil geçirirsiniz. Bizimle de buradan fotoları paylaşırsınız.

19. Belonni

Kabatepe Orman Kampı

Ynt: Kabatepe Orman Kampı Yazdıklarınızı okuyunca sizin adınıza üzüldüm. Umarım buraya yazdıklarınız işletmecinin kulağına giderde çeki düzen verir kamp alanına.
  20. Belonni

Yılın İlk Açılış Kampımız Saroz Uzunkum :)

Ynt: Yılın İlk Açılış Kampımız Saroz Uzunkum :) Paylaşım için teşekkürler. İyi tatiller. Bu arada çadırı çok beğendim modelini yazıp farklı fotoları varsa yüklerseniz sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri