K kansu1 Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 8 Tem 2013 #1 arkadaşlar çarşamba günü olimposa gidiyorum ,kamp konusunda tecrubeli değilim pek.Gelebilecek olan varsa benle iletişim kurabilir
arkadaşlar çarşamba günü olimposa gidiyorum ,kamp konusunda tecrubeli değilim pek.Gelebilecek olan varsa benle iletişim kurabilir
A atakanka Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 10 Tem 2013 #2 Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum---olimpos Olymposta anca pansiyonsa kalırsınız.
M mavifatih Ana Kamp Mesajlar 69 Tepkime Puanı 0 11 Tem 2013 #3 Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum---olimpos olumpusta kamp alanı sorunlu diye duydum, yakınlarda bir yer varmıs orada cadır kurmak mumkunmus
Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum---olimpos olumpusta kamp alanı sorunlu diye duydum, yakınlarda bir yer varmıs orada cadır kurmak mumkunmus
Belonni Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 11 Tem 2013 #4 Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum---olimpos Olimposta kamp yerleri kısıtlı bir kaç adet pansiyonun bahçesinde çadır kurabilirsiniz.
Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum---olimpos Olimposta kamp yerleri kısıtlı bir kaç adet pansiyonun bahçesinde çadır kurabilirsiniz.