Arama sonuçlarınız

1. uyarserdar

3 Günde Trabzon, Rize Ve Batum'da Nereler Gezilebilir?

Ynt: 3 Günde Trabzon, Rize Ve Batum'da Nereler Gezilebilir? Zilkale Pansiyon 0533 498 70 07 0464 654 40 76

2. uyarserdar

Yazın Aile İle Kalinabilecek Tavsiye Edeceğiniz Orman Kamp Alanı

Ynt: Yazın Aile İle Kalinabilecek Tavsiye Edeceğiniz Orman Kamp Alanı bolu yedigöller , http://www.panoramio.com/photo/80556616 sinop ak liman , http://www.panoramio.com/photo/94744169 düzce güzeldere şelalesi , http://www.panoramio.com/photo/99966796 gökçeler şelale piknik yeri...
  3. uyarserdar

Yine Bir Kamp Alanı Sorusu...

Ynt: Yine Bir Kamp Alanı Sorusu... Dilek Yarımadası - Büyük Menderes Deltası Milli Parkı'na uğramayı planlıyoruz, içinde bir kamp alanı olduğunu duymuştum, ama kesin bilgim yok. Milli Park içinde kamp alanı yok , hemen girişinde var .

4. uyarserdar

Motosiklet İle Çadır Kampı

Ynt: Motosiklet İle Çadır Kampı bolu istikametinden yedigöllere ulaşamazsınız , yol çalışması sebebiyle kapalı . mengen tarafından ulaşabilirsiniz . kamp alanı güvenlikli ve gezilecek çok yer var . kamp alanına en yakın yer 22km uzakta olduğu için su dışında tüm ihtiyaç duyacağınız malzemeleri...
  5. uyarserdar

3 Günde Trabzon, Rize Ve Batum'da Nereler Gezilebilir?

slm , zilkale pansiyon tel no verebillir misiniz

6. uyarserdar

Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız

Ynt: Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız Temmuz ayının ilk haftası ayder'de çadır konaklamalı gezi planlıyordum , internetten araştırdığım kadarıyla kamping tarzında Ihlamurlar altında camping var . Başka camping var mı ? Bir de bu tarihlerde hava nasıl oluyor genelde , yağış olur mu ?

7. uyarserdar

Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır?

Ynt: Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır? 1-10 temmuz tarihlerinde ailem ile beraber bende çorum-amasya-samsun-ordu-giresun-trabzon-rize-sinop-kastamonu turu planlıyorum , çadırlı konaklama uygun olursa bende yapacağım . benim bildiğim yada gördüğüm kamping tarzında çadır...
  8. uyarserdar

Ankara Çadır Kamp Alanları

Ynt: Ankara Çadır Kamp Alanları http://www.kampkaravan.org.tr/kampingler.html yukarıdaki linkte bazı kampinglerin listesi var , gün gelir lazım olabilir incelemekte fayda var :)
  9. uyarserdar

Ynt: Ankara Çadır Kamp Alanları Kesinlikle haklısınız ama söz konusu aileniz olunca çok ıssız yerleri tercih edemiyorsunuz yoksa ona benzemezne yerler var

10. uyarserdar

Ynt: Ankara Çadır Kamp Alanları aslında yakın zamanda binek aracımla ailecek gitmiştim , günü birlik bir gezi oldu . yolun çok kötü olduğu söyleniyordu ama daha kötülerini binek araçlarla geçtiğim için çok ta yadırgamadım ;D .

11. uyarserdar

Ynt: Ankara Çadır Kamp Alanları Ailecek çadır kampı için en iyisi yedigöller galiba
  12. uyarserdar

Ynt: Ankara Çadır Kamp Alanları konuyu hortlatayım bari :) ankarada benim bildiğim bir yer yok ama beypazarı karagöl ve yine beypazarı-kırbaşı yolunda as balıkçılık tesislerinde çadır kampı yapanları gördüm .

13. uyarserdar

The North Face Venture Yağmurluk Ceket SIFIR!

Ynt: The North Face Venture Yağmurluk Ceket SIFIR! takas düşünüyormusunuz
  14. uyarserdar

En İyi Dondurma

Ynt: En İyi Dondurma Bu lezzet icin sadece 2TL aldiklarini da soylemeliyim , Alanya sütçü imam da alinan 6tl nin yaninda gercekten hiçbir şey değil .
  15. uyarserdar

En İyi Dondurma

Ynt: En İyi Dondurma Tek porsiyon ile yetinmedigim gercek anadolu dondurmasi :o

16. uyarserdar

En İyi Dondurma

Ynt: En İyi Dondurma 3.kuşak
  17. uyarserdar

En İyi Dondurma

En iyi dondurma icin bir kac adres paylasmak istiyorum . Yolunuz düşerse mutlaka denemenizi tavsiye ederim . 1. Aydin dalama koyunde gerçek salep ve inek sutuyle yapilan dondurma benim bir numaram olup üstüne başka tanımam . Mutlaka deneyin . 2. Kutahya Tavşanlı ilçesine bagli Tepecik beldesinde...
  18. uyarserdar

Suunto Vector Siyah

Ynt: Suunto Vector Siyah foto koyabilirmisiniz

19. uyarserdar

The North Face Venture Yağmurluk Ceket SIFIR!

Ynt: The North Face Venture Yağmurluk Ceket SIFIR! takip :-\
  20. uyarserdar

Kişisel Galeri (ismail)

Ynt: Kişisel Galeri (ismail) fotoğraflarınız çok güzel , elinize sağlık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz