Motosiklet İle Çadır Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scuba1ol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,158

scuba1ol

Yeni Üye
Yer
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba;
İçinizde Bolu Abant ve Yedigöller tarafına motosikletle yolculuk yapıp kamp kuran var mı? İzmit tarafından geleceğim için bu güzergahtaki yol durumu (yolun bozuk olup olmaması, yol çalışması vb gibi), güvenlikli bir kamp alanı, etrafta gezilip görülecek yerler hakkında bilgisi ve deneyimi olanlar paylaşırlarsa sevinirim...
saygılarımla...
Birol DEMİRCİ

Etiketler
Ynt: Motosiklet İle Çadır Kampı

Ben gittim birader, yol yedigöller lavhasına kadar süper ama dağ yoluna girdiğin zaman benim gittigim sene itibariyle pek güzel değildi.Yani asfalt değil toprak ve yer yer çukurlar vardı.
Yedigöllere vardığın zaman zaten çadırlı misafirleri göreceksin.Bu mevsimde nasıl bilmiyorum.Sonbahar da şiddetle tavsiyemdir yedigöller.
Girişte ücret ödüyorsun zaten.Güvenlikte de sıkıntı ben yaşamamıştım. ;)

Yol durumu sana biraz fikir verir umarım.
http://www.panoramio.com/photo/28810213

bolu istikametinden yedigöllere ulaşamazsınız , yol çalışması sebebiyle kapalı . mengen tarafından ulaşabilirsiniz . kamp alanı güvenlikli ve gezilecek çok yer var . kamp alanına en yakın yer 22km uzakta olduğu için su dışında tüm ihtiyaç duyacağınız malzemeleri yanınıza almayı unutmayın .

bilgi ve paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum...sanırım yollar henüz yapılmamış; 3 ay önce arabayla gidip bir gecelik kamp kurmuştuk, o dönmede de yollar kötüydü.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR