Yine Bir Kamp Alanı Sorusu...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cfiliz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,489

cfiliz

Yeni Üye
Öncelikle merhabalar :smiley:

Bu ana başlık altında çeşitli alt başlıklarda kamp yerleri ile ilgili bazı bilgiler görebildim, paylaşımda bulunan herkese teşekkürler...

Ancak genel bir liste / site üzerinden güncel kamp alanlarının bilgilerine ulaşmakta zorluk çekiyorum.

Daha önce kısa süreler de olsa, kamp tecrübemiz (ben ve eşimin) olmuştu. Kaz dağlarında fotoğraf grubu ile, sansarak kanyonunda yürüyüş grubu ile ve hatta Rock'n Coke festivallerinde müzikseverler ile birlikte :D

Bu sene iş güç nedeniyle sürekli ertelemekte olduğumuz yaz tatilini artık havalar iyice soğumadan / yağmurlar başlamadan yapmak için çadır kampı aklımıza geldi. Aslında cruiser veya araba ile Balkan turu gibi fikirler de vardı, ama dönüp dolaşıp çadır / deniz kampında karar kıldık. Araba ile gidip uygun kamp alanlarında 1-2 gece kalıp yavaş yavaş ilerlemeyi düşünüyoruz.

Bu kapsamda, işyerimden 28 Ağustos'dan 8 Eylül'e kadar, yaklaşık 1.5 haftalık izin alabilmiş bulunuyorum ;D Şu sıralar kayınvalidemin Kumburgaz tarafındaki yazlığında kalmaktayız.

Genel planımız şu şekilde;

28 Ağustos - Eksik malzemelerin temini / genel hazırlık
29 Ağustos - Sabah erken yola çıkış, Çanakkale tarafına doğru hareket, Saroz körfezinde denize giriş, şehitlik ziyaretleri

Sonrasında kıyı kıyı güneye doğru ilerleme

Sıkıntı burada başlıyor :smiley:

Edremit Burhaniye tarafında Altın Camping diye bir yer olduğunu okudum, nasıldır tavsiye eder misiniz..?
Yine Edremit'e gelmeden Küçükkuyu tarafında Deniz/Derya Camping diye bazı yerler varmış..
Daha öncesinde Behramkale'de yine bazı kamp alanları varmış..

Bir/iki gece oralarda kalıp Ayvalık'a gidip Çamlık camping'de kalmayı düşünüyoruz.

Foça'da Acar camping diye bir yer olduğunu hatırlıyorum.

Sonrasında Seferihisar'a geçip oradaki arkadaşlarımızda bir/iki gece kalabiliriz.

Daha sonra, Dilek Yarımadası - Büyük Menderes Deltası Milli Parkı'na uğramayı planlıyoruz, içinde bir kamp alanı olduğunu duymuştum, ama kesin bilgim yok.

Vaktimi kalırsa sonrasında da Fethiye --> Finike tarafına geçebiliriz.

Bu güzergahlar için tavsiyeleriniz / yazdığım kamp alanları için yorumlarınız varsa, paylaşırsanız, sevinirim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar,
Cem

EDIT: Makul kamp ücretleri vermekle ilgili bir çekincemiz bulunmuyor.

Etiketler
kamp
Ynt: Yine Bir Kamp Alanı Sorusu...

Dilek Yarımadası - Büyük Menderes Deltası Milli Parkı'na uğramayı planlıyoruz, içinde bir kamp alanı olduğunu duymuştum, ama kesin bilgim yok. Milli Park içinde kamp alanı yok , hemen girişinde var .

küçükkuyu yerine asos behramkaleyi tercih edebilirsiniz.
deniz daha temiz veortam daha sakindir...

Gökova- Akbük e gelirseniz biz burada kamping işletiyoruz. https://www.facebook.com/pages/Akbük-Azmakbaşı-Camping-Kafeterya/279029912121729?ref=hl detayları buradan görebilirsiniz. şimdiden iyi tatiller, selamlar...

@devit3,

Dediğiniz gibi Behramkale daha uygun görünüyor.

@memogv4,

Gidişhata bağlı, o kadar güneye gelirsek uğramak isterim.

Arkadaşım,üzülerek bir tavsiyede bulunmak istiyorum....(Burhaniye-Asos Kadırga koyu arasında onlarca irili ufaklı çadır kamplarının halini gördükten sonra)Eger vize sorununuz yoksa Çanakkale'ye bile yönelmeyip doğru İpsaladan dışarı,Hem ücreteler hemen hemen aynı Hemde çadır kampın önünde cafe işleten işletmeciye bu tuvaletlerin hali ne dediğinizde ?Size ne yapayım ağbi kampta kalanlar kirletiyor yanıtıyla karşılaşmazsınız :mad:Cunda Ada kamp bayramda sadece şezlong -Şemsiye için kişi başı 30 Tl ücret talebinde bulundu..

Kadırga koyunu geçin. Az ileride tabela var. İzzet in yeri diye. Gayet güzel sessiz sakin. Çadır ya 20tl ya da 30tl olması lazım. kahvaltı dahil. Wc temiz önü plaj duş ta var. Kendisi balıkçı istersen akşama da balık yersiniz. Ha çadırların içinde yaylı yataklardan var. :smiley:

mrdnmz

Twitter : Frontera_4x4_TR
Instagram : mrdnmz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR