Arama sonuçlarınız

1. balum

2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası"

Ynt: 2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası" Ne yazıkki bu konudaki tek gelişme benim göstergelerin takılacağı yerin %80ini bitirmiş olmam. Hala anlattıklarıma inanıp yapabilecek birini arıyorum... Bir ümit bayramdan önceki hafta bir şeyler olabilir.

2. balum

SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ

Ynt: SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ Gökhan Bey hikaye burada : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72653.0
  3. balum

Ynt: SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ Hala uygulamayı yapabilecek birini bulamadım.Tam birine inanmıştım, haber bekliyordum ama o bana inanmamış olacak ki geri dönmedi... :-\ Rastgele tavsiye olmaksızın birine de teslim etmek istemiyorum makineyi... Bakalım bayramdan önceki hafta şartları...

4. balum

Ynt: SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ Rica ederim :)
  5. balum

Ynt: SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ Doğrudan söyleyemeyeceğim ama şu sayfaya bir bakın http://www.marks4wd.com/products/gearmaster/Nissan-GQ-GU-extra-low-tc-gears.htm Birde şöyle bir bilgi var "Check the build plate on the drivers side top of firewall.... Next to 'axle' it will say...xxxx39 or...

6. balum

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Mustafa bey karşılaştırma çok iy oldu. İlgiyle takip ve teşekkür ediyorum.

7. balum

Biz Ekmeğimizi Evde Kendimiz Yapıyoruz, Ya Siz?

Ynt: Biz Ekmeğimizi Evde Kendimiz Yapıyoruz, Ya Siz? Youtube den bir video: http://www.youtube.com/watch?v=cb3o6_4s5Nk
  8. balum

Off Road Araçlarına Aksesuar İmalatı

Ynt: Off Road Araçlarına Aksesuar İmalatı Belki gözünüzden kaçmıştır. Forum Kurallarını tekrar okuyabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0
  9. balum

Off Road Araçlarına Aksesuar İmalatı

Ynt: Off Road Araçlarına Aksesuar İmalatı Lütfen aynı konuda farklı bölümler altında yeni başlıklar açmayınız. Aynı içerikli açtığınız üç konuyu birleştirdim. Tekrar mesajları ve şikayet konusu fotoğraf silinecektir.

10. balum

Nissan Patrol ZD30 Motor Sorunları

Zaman zaman forumda Patrol’un motor sorunları olduğu yüzbinde motor istediği vb. fikirlere rastlıyorum. Bir ZD30 Patrol kullanıcısı olarak bu duruma açıklık getirecek ve yapılabilecekler konusunda fikir verebilecek,daha önce bir konuda bağlantısını verdiğim bu yazıyı uzun zamandır çevirmeyi...

11. balum

Ankara Eskişehir / 3 Günde Tarihe Yolculuk 349km.

Ynt: Ankara Eskişehir / 3 Günde Tarihe Yolculuk 349km. Detaylı fotoğraflar ve anlatım için çok teşekkürler. Ankara ve çevre illerden belkide günübirlik araçla yapılabilecek örnek bir rota olmuş.
  12. balum

Üyelik Hesap Problemi.?

Ynt: Üyelik Hesap Problemi.? Hayır yeni kayıt gibi değil, sadece mail adresinizin teyit edilmesi için gerekebilir.

13. balum

Üyelik Hesap Problemi.?

Ynt: Üyelik Hesap Problemi.? Merhaba bana olmasını istediğiniz mail adresinizi özelden yazarsanız düzeltebilirim. Tekrar aktivasyon yapmanız gerekecek yalnız hatırlatmak isterim.
  14. balum

BİM de eski sevgiliyle karşılaşmak

Ynt: BİM de eski sevgiliyle karşılaşmak bu yazıyı sözlükte görmüştüm: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=bim%27de%20eski%20sevgiliyle%20kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Fmak
  15. balum

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya İlginiz ve fotoğraflar için çok teşekkür ederim mcrent in sitesini biraz kartıştırsam iyi olacak.

16. balum

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Bilgilendirme için teşekkürler. Sanırım bizim için ilk kısıtlayıcı etken ehliyet sınıfı olacak. Bunun için kısa vadede kurs vs. gibi şeyler araştırma konumuz olacak.
  17. balum

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Çok iyi fikir... dört gözle yazınızı bekliyorum. Münih Sulzemos u hemen araştırmaya başlıyorum.
  18. balum

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Mustafa Bey "unutamayacağımız bir seyahat" diyince iyice heveslendim. Bu geziyle ilgili bir başka konuda da deneyimlerinizi paylaşırsanız harika olur.

19. balum

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Zevkle okudum, elinize ayağınıza sağlık. Hayatta yapılacaklar listemde bir çekme karavan edinme fikri de vardı artık kesinleşti;tabiki orta ve uzun vadede ama niyet kesin :) Bu arada daha önce sizinde yaptığınız gibi Alamanya gibi bir yerden...
  20. balum

Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Herhangi bir yere araçla bile gitmeyi sorgularken biz, siz otosopla çok bilinmeyen bir ülkeye gitmişsiniz cesaretinizden dolayı tebrikler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri