bahadir70 Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 0 Yer Osmaniye 19 Ağu 2011 #1 Merhaba, Uye olurken kayit formuna yazdigim mail adresimi degistiremiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum.
Merhaba, Uye olurken kayit formuna yazdigim mail adresimi degistiremiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum.
balum Yalan Dünya Mesajlar 1,143 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 19 Ağu 2011 #2 Ynt: Üyelik Hesap Problemi.? Merhaba bana olmasını istediğiniz mail adresinizi özelden yazarsanız düzeltebilirim. Tekrar aktivasyon yapmanız gerekecek yalnız hatırlatmak isterim.
Ynt: Üyelik Hesap Problemi.? Merhaba bana olmasını istediğiniz mail adresinizi özelden yazarsanız düzeltebilirim. Tekrar aktivasyon yapmanız gerekecek yalnız hatırlatmak isterim.
bahadir70 Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 0 Yer Osmaniye 20 Ağu 2011 #3 Ynt: Üyelik Hesap Problemi.? Yani yeniden kayit olmus gibi mi olacak? Eger oyle ise bu cok kotu. O zaman bu bence bir eksiklik ve duzeltilmesi gerekmez mi sizce de?
Ynt: Üyelik Hesap Problemi.? Yani yeniden kayit olmus gibi mi olacak? Eger oyle ise bu cok kotu. O zaman bu bence bir eksiklik ve duzeltilmesi gerekmez mi sizce de?
balum Yalan Dünya Mesajlar 1,143 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 22 Ağu 2011 #4 Ynt: Üyelik Hesap Problemi.? bahadir70' Alıntı: Yani yeniden kayit olmus gibi mi olacak? Eger oyle ise bu cok kotu. O zaman bu bence bir eksiklik ve duzeltilmesi gerekmez mi sizce de? Genişletmek için tıkla ... Hayır yeni kayıt gibi değil, sadece mail adresinizin teyit edilmesi için gerekebilir.
Ynt: Üyelik Hesap Problemi.? bahadir70' Alıntı: Yani yeniden kayit olmus gibi mi olacak? Eger oyle ise bu cok kotu. O zaman bu bence bir eksiklik ve duzeltilmesi gerekmez mi sizce de? Genişletmek için tıkla ... Hayır yeni kayıt gibi değil, sadece mail adresinizin teyit edilmesi için gerekebilir.