SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,880

Etiketler
Ynt: SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ

yavuz-çelikel' Alıntı:
Gökhan bey o üçüncü vites kolu önü yada arkayımı kilitliyor?

Yavuz 3.kol vincin kumandası .... Şanzumana bağlantılı vinci öne veya arkaya hareket ettirmek için ...basit bir kilit yapmışlar onu açıp kumandayı kullanabiliyorsun...
selamlar

uğurİNAN' Alıntı:
doğuş patrolun arkasını gördünmü mutlaka bir bak

çift kabinle hiç yoktan ufak tefek malzeme atabiliyorsun büyük malzeme büyük arabayla gidiyor ama ufak tefek şeyleri atmak için iyi yani 5-10 torba çimento 2-3 torba mermer yapıştırıcı vs. bunların hepsi tozlu şeyler çok fazla batırıyor ortalığı...

2 torba çimento atsam toz toprak olur sonra suylamı yıkacağım ;D

darktreys' Alıntı:
çift kabinle hiç yoktan ufak tefek malzeme atabiliyorsun büyük malzeme büyük arabayla gidiyor ama ufak tefek şeyleri atmak için iyi yani 5-10 torba çimento 2-3 torba mermer yapıştırıcı vs. bunların hepsi tozlu şeyler çok fazla batırıyor ortalığı...

2 torba çimento atsam toz toprak olur sonra suylamı yıkacağım ;D

Kasım günaydın ;
şaka bir tarafa araç amaca hizmet etmeli ... .ift kabinli bir aracın taşıma kapasitesi ve ergonomisini bu araçta bulamazsın...

Göz atan ve Patrol kullanmış arkadaşlar,,,

Patrollerin difransiyel oranlarını bilen varmı veya bununla ilgili bir döküman elinde olan varmı... ??? ???

07gokhanlc' Alıntı:
Göz atan ve Patrol kullanmış arkadaşlar,,,

Patrollerin difransiyel oranlarını bilen varmı veya bununla ilgili bir döküman elinde olan varmı... ??? ???
Doğrudan söyleyemeyeceğim ama şu sayfaya bir bakın
http://www.marks4wd.com/products/gearmaster/Nissan-GQ-GU-extra-low-tc-gears.htm

Birde şöyle bir bilgi var "Check the build plate on the drivers side top of firewall.... Next to 'axle' it will say...xxxx39 or xxxx41 etc.. this is the diff ratio... 3.9:1 or 4.1:1 etc"

Oooooo Erdem bey çok teşekkürler bu mükammel oldu.... :smiley:

Erdem bey yakalamişken soriyim makineyle oynicaktiniz naptiniz netice aldiniz mi?

RedlinE' Alıntı:
Erdem bey yakalamişken soriyim makineyle oynicaktiniz naptiniz netice aldiniz mi?
Hala uygulamayı yapabilecek birini bulamadım.Tam birine inanmıştım, haber bekliyordum ama o bana inanmamış olacak ki geri dönmedi... :-\
Rastgele tavsiye olmaksızın birine de teslim etmek istemiyorum makineyi... Bakalım bayramdan önceki hafta şartları zorlayacağım.

balum' Alıntı:
Hala uygulamayı yapabilecek birini bulamadım.Tam birine inanmıştım, haber bekliyordum ama o bana inanmamış olacak ki geri dönmedi... :-\
Rastgele tavsiye olmaksızın birine de teslim etmek istemiyorum makineyi... Bakalım bayramdan önceki hafta şartları zorlayacağım.

::smiley: merak yaptım şimdi sorabilirmiyim sizde hangi araç var,ne yaptırmak istiyorsunuz ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR