Arama sonuçlarınız

1. AYDURAN

Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Hep beraber inşallah ;) Mert'cim teşekkür ederim...

2. AYDURAN

Arkadaşımız Bâli Emrah Biçer' in (focus) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Bâli Emrah Biçer' in (focus) Doğum Günü Kutlu Olsun Emrah'cım doğum günün kutlu olsun. Sağlık ve mutluluklar dilerim...
  3. AYDURAN

Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Çok teşekkür ederim Muammer gakkom ;) Hep birlikte inşallah... Harput'a selamlar...

4. AYDURAN

Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Hep birlikte inşallah...
  5. AYDURAN

Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Hepinize tek tek teşekkür ediyorum dostlarım. Gezenbilir ailesiyle birlikte nice yıllara diyorum...

6. AYDURAN

Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun Nadir abi doğum günün kutlu olsun. Sağlık ve mutluluklar diliyorum...

7. AYDURAN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ailemize katılan tüm dostlara hoşgeldiniz diyorum.
  8. AYDURAN

Yeni Gezginimiz, ADA

Ynt: Yeni Gezginimiz, ADA Hayırlı olsun hocam. Allah analı babalı büyütsün. Facebook'da fotoğraflarını gördüm, maşallah yeğenimiz çok şeker :)
  9. AYDURAN

Değirmendere

Ynt: Değirmendere Rica ederim arkadaşlar. Cem aileye hoşgeldin, nihayet seni aramızda görebildik.

10. AYDURAN

Şoray Uzun Yolda

Ynt: Şoray Uzun Yolda Rica ederim paylaşmak güzel ama bu tür programların yayın dönem ve saatlerini sürekli takip edip güncellemek gerekiyor. Yayın saatleri güncel olmayan veya yayından kaldırılmış programlar için umarım dostlar anlayış gösterirler...

11. AYDURAN

Ayasofya Müzesi

Ynt: Ayasofya Müzesi Rica ederim hocam, herşey paylaşınca güzeldir ;)
  12. AYDURAN

Meke Krater Gölü

Ynt: Meke Krater Gölü Maalesef kendi çektiğim bir fotoğraf mevcut değil. Ama ilk fırsatta netten birkaç foto eklerim. Sitemizde ki arkadaşların çektikleri fotolar varsa ve eklerlerse sevinirim.

13. AYDURAN

Assos Vakfı

Ynt: Assos Vakfı Bende sizlere teşekkür ederim duyarlılığınız için.
  14. AYDURAN

Arkadaşımız Gökhan Bilgiç'in Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Gökhan Bilgiç'in Babası Vefat Etmiştir Gökhan abi başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
  15. AYDURAN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ailemize yeni katılan tüm dostlar hoşgeldiniz...

16. AYDURAN

Arkadaşımız Mert Kiğılı'nın (Deep) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Mert Kiğılı'nın (Deep) Doğum Günü Kutlu Olsun Mert doğum günün kutlu olsun. Sağlık ve mutluluklar diliyorum...
  17. AYDURAN

Arkadaşımız Mustafa Avcı'nın (Neriman-Mustafa) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Mustafa Avcı'nın (Neriman-Mustafa) Doğum Günü Kutlu Olsun Hocam doğum günün kutlu olsun. Eşinle birlikte sağlık ve mutluluklar dolu nice seneler geçirmenizi diliyorum...
  18. AYDURAN

Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir Seval başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.

19. AYDURAN

2008 Ford F-150 Foose Edition

Ynt: 2008 Ford F-150 Foose Edition Fotoğraflar photobucket hesabımda sorunsuz görünüyor. Yeniden link verdim ama olmadı. Sorunun ne olduğunu bulup yeniden yükleyeceğim. Açtığım başka konularda ki fotoğraflarda da aynı sorun mevcut. En kısa zamanda düzelteceğim...
  20. AYDURAN

Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması

Ynt: Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması Hepsine 10'ar puan verdim ;) Zahmet etmiş, onun oyuna kalmadık :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri