eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 18 Eki 2009 #17 Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Nice senelere arkadaşım Hep beraber
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 18 Eki 2009 #18 Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara..
Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara..
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 18 Eki 2009 #19 Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Hep birlikte inşallah...
Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Hep birlikte inşallah...
bymuammer Kamp II Mesajlar 383 Tepkime Puanı 2 Yer Elazığ 19 Eki 2009 #20 Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun murat abi nice yıllara...
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 19 Eki 2009 #21 Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Çok teşekkür ederim Muammer gakkom Hep birlikte inşallah... Harput'a selamlar...
Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Çok teşekkür ederim Muammer gakkom Hep birlikte inşallah... Harput'a selamlar...
Deep Zirve Mesajlar 4,559 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul Web www.mertkigili.com 19 Eki 2009 #22 Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Murat'cım doğum günün kutlu olsun nice yıllara, sağlık ve mutluluk ile...
Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Murat'cım doğum günün kutlu olsun nice yıllara, sağlık ve mutluluk ile...
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 19 Eki 2009 #23 Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Hep beraber inşallah Mert'cim teşekkür ederim...
Ynt: Arkadaşımız Murat'ın (AYDURAN) Doğum Günü Kutlu Olsun Hep beraber inşallah Mert'cim teşekkür ederim...